• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm.
öncelikle çok çok geçmiş olsun seni en iyi anlayan benim ben en az 6 kimyasal yaşadım bu gebeliğimede dedi kimyasal olabilir ama bir mucize oldu bir gun ufakta olsa keseyi gördük ama şimdi lekelenme şeklinde kanamam var inşşş yavrum benimle kalır ve sağ salim doğar eğer anlatabilirsen bu gebeliğini değerin nasıldı nasıl ilerliyor belki içini ferah tutacak bişey söylerim

Hndxxx Hndxxx canım nolur dua et Rabbim çok büyük hiç belli olmaz artış düzensiz olup şu an doğuma gün sayan insanlar var benim bu gebeligimden 1.5 ay önce kimyasal düşük oldu Rabbim yine nasip etti inan süreç daha hızlı oluyor dualarimdasin Allah yardımcin olsun

Bulantı acaba demir, b12 vs eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa direkt hormonal mi..
Hormonlarla alakali galiba kizimda 15. haftada acillik olup mide bulantisina kapanış yapmıştım. Bu defa aklıma dahi getirmedim ki yine öyle olmayım diye ama dün çok kotuydum her şey koktu inşallah bu defa daha kısa sürer :KK43:

merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklıdır tutunur güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kizlar perşembe günü doktora gideceğim. 6hafta 5 günlük olucam sizce kalp atıslari duyulurmu ona göre randevuyu erteleyeyim diyorum:sus:
Dr beni kalp atisi icin 6+1de çağırdı yalnız benim mercimek tanem 1 hafta öndeydi

Kusura bakma canım bişey sormak istiyorum.. Bu badem yağı tüy cikarmadimi peki hic.. o_O
Yok canım cikarmadi gobegim tüysüz

Benim kızımda da ilk kese görmek istemediğim yese dış gebelik olabilir demişti bir hafta ağlamıştım sonra düzelmişti inşallah seninde yüzün güler Allah büyüktür inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

Günaydınnnnnn Temmuz Anneleri topiğinin Temmuzdan daha sıcak samimi sevgi dolu hatunlarııııı :KK36::KK36::KK36::KK36:☀️☀️☀️
Ay bana gün erkenden aydı ya :-) gak guk yapa yapa kahvalti hazirladim bulantida degil ama midemde rahatsizlik hissi gecmiyor. Yedigimde de ayni yemeyincede :KK43: simdi eşim sinava girdi onu bekliyorum. Birde yolda tartistik yolu kaybettik ben cok gerginmisim agresifmisim ustelik gebeymisim daha sakin olmaliymisim sanki bilerek yapiyorum :KK61:

Ay bana gün erkenden aydı ya :-) gak guk yapa yapa kahvalti hazirladim bulantida degil ama midemde rahatsizlik hissi gecmiyor. Yedigimde de ayni yemeyincede :KK43: simdi eşim sinava girdi onu bekliyorum. Birde yolda tartistik yolu kaybettik ben cok gerginmisim agresifmisim ustelik gebeymisim daha sakin olmaliymisim sanki bilerek yapiyorum :KK61:
Ayy agresif ve sinir hali bende de var bi anda kopuruuorum eşim çok kızıyor sen daha dikkatli olacaksın diye umarım çabuk geçer bu durum :dua:

Günaydin Herkese .. Mutlu Pazarlar :KK3:
Melissa81 Melissa81 hic aklima gelmedi öyle birsey gobege igne yapinca ustune surunce bisi olur mu ki acabao_O Bende dogal diye aci badem sütünden yana kullanacagim sansimi .. Badem yagi tüylenme yapiyor dediler ama arkadsta yazmis bende olmadi diye .. Neyse bakalim dogruyu buluruz insallah ..

Üzülme umut dolu ol o zmn herşey güzelleşiyor canım haberlerini bekliyoruz kaçtan kaça arttı kaç günde bir de

O senden daha gergin sinirli agresif haberi yok malum sınav stresi :-):-) bende hala bulantı yok bakalım böyle devam edecek mi kırk yıldır yemek yememiş gibi yiyorum anca :-)

Bulantı acaba demir, b12 vs eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa direkt hormonal mi..

Bence direk genetikle alakali birsey bnm ailemin bayanları hep böyle geçiriyor

Benim ilk hamileliğimde B12 eksiğim vardı ve iğneyle tamamlamaya çalışmışlardı. O zaman hiç midem bulanmamıştı. Ama şimdi ağzımda kötü bir tat var. Buna disguzi mi ne diyorlarmış. Mide bulantısı ve ağız tadı yokluğu olduğundan hiç bir şey yiyesim yok. Kokulara tahammüllüm hiç yok. Genetik olduğunu da bu nedenle düşünmüyorum. Neden olduğunu bulsalar keşke...

Günaydin Herkese .. Mutlu Pazarlar :KK3:
Melissa81 Melissa81 hic aklima gelmedi öyle birsey gobege igne yapinca ustune surunce bisi olur mu ki acabao_O Bende dogal diye aci badem sütünden yana kullanacagim sansimi .. Badem yagi tüylenme yapiyor dediler ama arkadsta yazmis bende olmadi diye .. Neyse bakalim dogruyu buluruz insallah ..
Acı badem yağını kullanmıştım faydası olmuştu ben kilo alıp kilo veriyorum sürekli ve çatlaklarım var malesef killanma yapmadı bende.

Back