• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beyazpeynir1 beyazpeynir1 bak ne dedim sana hepsi ayni olacak diye birsey yok degerin ne guzel artmis masallah ..
Insallah boyle guzel devam edecek :nazar:

Teşekkür ederim canım sağolasın. Hayırlısıyla böyle devam eder, duam. Salı günü yine gidip hem kan sulandırıcı iğnemi yazdırıcam hem testi tekrar istiycrm. Değer kaç olunca kese görünüyordu?

Kizlar iyi pazarlar boll boll dinlenelim..
Ben sifayi kaptim grip olmusum sabah bir uyandim :hasta: taze meyve suyu yapiyorum baska neler yapilabilir:anneadayı:

Kızlar bu arada ben yarın ilk kontrolüme gidicem çok stresliyim heyecanlıyım :KK17::KK17: şu testleri de ister mi doktor acaba ilk kontrollerinizde mi istedi sizden ???
Evet ilk kontrolde istedi canım rutin testler zaten..ben ek olarak toxoplazma istemiştim kedim olduğu için ama kediden önce çiğ etten sebzeden kapabiliyormuşuz ve bağışıklık olması Laz'ım rahat bi hamilelik için onu da iste istersen vitamin eksikliklerin varsa daha önceden bildiğin onları da belirt

Kizlar iyi pazarlar boll boll dinlenelim..
Ben sifayi kaptim grip olmusum sabah bir uyandim :hasta: taze meyve suyu yapiyorum baska neler yapilabilir:anneadayı:
Bende fenayım blenadıra süt muz dut pekmezi attım Shake yaptım içiyorum hep Bi de kara üzüm kompostosu yaptırdım anneme kan olsun vitamin diye ama burnum zırıl zırıl .. :hasta:

Evet ilk kontrolde istedi canım rutin testler zaten..ben ek olarak toxoplazma istemiştim kedim olduğu için ama kediden önce çiğ etten sebzeden kapabiliyormuşuz ve bağışıklık olması Laz'ım rahat bi hamilelik için onu da iste istersen vitamin eksikliklerin varsa daha önceden bildiğin onları da belirt
Anladım cnm çok saol bayağı heyecanlıyım bakayım sanki ilk bebeğimmiş gibi :KK48:

Teşekkür ederim canım sağolasın. Hayırlısıyla böyle devam eder, duam. Salı günü yine gidip hem kan sulandırıcı iğnemi yazdırıcam hem testi tekrar istiycrm. Değer kaç olunca kese görünüyordu?
Sanirim 1500de görünüyordu ..insallah böyle devam eder aklina hic kotu bisi getirme ;)

Bende fenayım blenadıra süt muz dut pekmezi attım Shake yaptım içiyorum hep Bi de kara üzüm kompostosu yaptırdım anneme kan olsun vitamin diye ama burnum zırıl zırıl .. :hasta:

Anladım cnm çok saol bayağı heyecanlıyım bakayım sanki ilk bebeğimmiş gibi :KK48:
Süt,Muz,Keci boynuzu özünün pekmezi,ceviz,bal bunlari blendirdan gecirin her aksam yatmadan icin ben cok faydasini gordum .. Hamilelere onerim vucut direncini arttiriyor güç veriyor ..

Kızlar merhabalar bugün sınavda görevliydim çok üşüdüm dondum resmen Petek'le bütünleşsemde çok korktum teyzemde bir kere bebeğini kaybetmişti çok üşütmekten eve geldim dinleniyorum ama karnımda ağrı var inşallah hasta olmam :110::110:

J
Herkese gunaydin..Dun ki lekelenmenin devami sabaha karsi geldi kizlar..jBel agrisiyla uyandm baktim siyaha yakin bi renk pembeye donuyo tabi dogru acile gittik..Doktor bakti keseler duruyo fetal gelisimini tamamlamis dedi ne demekse..Ama daha 6 haftalik yani ufaklar düsebilir de kimse engelleyemez herkestr olan bisey dedi..Geldik yatiyorm lekelenme kahve telvesi gibi oluyo simdide,mideme bi yumruk yemis gibiyim hicbisi yemek istemiyorm..Sadece dua ediyorn allahim benim gibi isteyen herkese hayirlisiyla saglikla evlat nasip etsin..
Isalhhh alin saglikla tutunsun bebesin sabah cok dikkat et hep dinlen yani

Kızlar merhabalar bugün sınavda görevliydim çok üşüdüm dondum resmen Petek'le bütünleşsemde çok korktum teyzemde bir kere bebeğini kaybetmişti çok üşütmekten eve geldim dinleniyorum ama karnımda ağrı var inşallah hasta olmam :110::110:

ayağınızın altına sıcak su torbası koyun. en güzel o ısıtıyor.

Back