Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlak önleyici kremler var canim ama ilk hamileligimde eczacı o kadar para vereceğine badem yağı kullan demişti sık sık gobegime sürdüm catlagim olmadı. Tabi bacak ve gogusun catladigini bilmiyodum buralarda baya catlagim var şu an. şimdilik nemendirici krem kullanıyorum ama pazartesi badem yağı alıp yeniden baslicam insallahNe kremi kullanmak gerek canim ozellikle kullanilan bir urun varmi
İlk hamileleğimde arkadaş tavsiyesi ile lierac kullandım 4. aydan itibaren. Doğumdan sonra da devam ettim. Hiç çatlağım olmadı. Pahalı bir krem ama bir tüpü yetiyor.Ne kremi kullanmak gerek canim ozellikle kullanilan bir urun varmi
Süt kekik kokar mı yada etsiz pilav et kokar mi cildircam bende :'(Mide bulantısı ve ağzımda garip bir tat var. Bir önceki hamileliğimde hiç midem bulanmamıştı. Geçer mi bu günler biri moral versin lütfen
Malesef iceri almazlar sularin bile etiketleri sökülerek alınıyorNane sekeri al yanina yada kraker al hamileyim midem bulaniyo de napcaksin mecbur..Basarilar insallah hakkinda hayirlisi olsun
Canim bizde de bu boyle sürecek sanırım ustelik ben çalışıyorumTam lekelenme falan yok derken lekelenme oldu benim Insallah bisey olmaz sinava falan da gitmicem butun gun yatiyorum yinede oluyo sinirlerim bozuldu yaAllah yardim etsin herkese ne zormus
Bende de aşırı iştahsızlık var.. zorla yiyorum..herşey kokuyor ama bulantım sadece sabahları hafif oluyor.. Allah yardımcın olsun cnm..Kızlar 3 4 gün serumun etkisi ile iyiydim bugün yine başladı bulantilarim . dışarı çıkamıyorum çünkü asansör kokuyor , market kokuyor , banka kokuyor . heryerde koku var ve olduğum yerde bogurmeye başlıyorum . Bu süreçte insanın en önemli destekçisi eş . hamilelik dönemimde daha iyi anladım iyi bir eş nasip olmuş bana sağolsun herseyi o yapıyor .
Bence direk genetikle alakali birsey bnm ailemin bayanları hep böyle geçiriyorBulantı acaba demir, b12 vs eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa direkt hormonal mi..
Bu arada omega 3 aldım kendim doktor önermedi ama çevremde ki kişiler çok önerdi bebeğin gelişimine cok faydali imiş 2 günde bir kullanıcam . doğal bir marka dan aldım her omega 3 de kullanilmiyor dediler .
Evet doktor verdi foldenFolik asit de kullanıyor musun?
Tesekkurler canim bende alayim hemen :)Çatlak önleyici kremler var canim ama ilk hamileligimde eczacı o kadar para vereceğine badem yağı kullan demişti sık sık gobegime sürdüm catlagim olmadı. Tabi bacak ve gogusun catladigini bilmiyodum buralarda baya catlagim var şu an. şimdilik nemendirici krem kullanıyorum ama pazartesi badem yağı alıp yeniden baslicam insallah
Tskler canim arastirayim hemen onuda..İlk hamileleğimde arkadaş tavsiyesi ile lierac kullandım 4. aydan itibaren. Doğumdan sonra da devam ettim. Hiç çatlağım olmadı. Pahalı bir krem ama bir tüpü yetiyor.