• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kremi kullanmak gerek canim ozellikle kullanilan bir urun varmi
Çatlak önleyici kremler var canim ama ilk hamileligimde eczacı o kadar para vereceğine badem yağı kullan demişti sık sık gobegime sürdüm catlagim olmadı. Tabi bacak ve gogusun catladigini bilmiyodum buralarda baya catlagim var şu an. şimdilik nemendirici krem kullanıyorum ama pazartesi badem yağı alıp yeniden baslicam insallah

kızlar selamlar.
malum soğuklar bastırdı. gripler coştu. zencefil tüketimimize dikkat etmemiz gerekiyormuş.
zencefil ve maydonozun fazla miktarda kullanımı lekelenme ve allah korusun düşük tehlikesi yapabiliyormuş. aklınızda bulunsun. zencefilin az miktarlarda kullanımı bulantılara iyi geliyormuş.

çatlak kremi olarak da ben mustela kullanmayı düşünüyorum. 3 arkadaşım kullandı. üçünde de çatlak olmadı. gerçi benim yapım müsait ama inşallah bende de olmaz.

Kızlar 3 4 gün serumun etkisi ile iyiydim bugün yine başladı bulantilarim . dışarı çıkamıyorum çünkü asansör kokuyor , market kokuyor , banka kokuyor . heryerde koku var ve olduğum yerde bogurmeye başlıyorum . Bu süreçte insanın en önemli destekçisi eş . hamilelik dönemimde daha iyi anladım iyi bir eş nasip olmuş bana sağolsun herseyi o yapıyor .

Ben de kokulara aşırı hassasım. Herşey çok yoğun kokuyor özellikle de sigara dumanı çok rahatsız ediyor, sanki yanımda içiliyor gibi ama bir bakıyorum arada 20 metre var. Bir de sanki kanamam olduğunda yatıp dinlendikçe daha kötü oldum. Psikolojik olabilir ama sanki hareket edip günlük rutine döndükçe daha iyi oldum ve ağrım azaldı :110:

Kızlar 3 4 gün serumun etkisi ile iyiydim bugün yine başladı bulantilarim . dışarı çıkamıyorum çünkü asansör kokuyor , market kokuyor , banka kokuyor . heryerde koku var ve olduğum yerde bogurmeye başlıyorum . Bu süreçte insanın en önemli destekçisi eş . hamilelik dönemimde daha iyi anladım iyi bir eş nasip olmuş bana sağolsun herseyi o yapıyor .
Bende de aşırı iştahsızlık var.. zorla yiyorum..herşey kokuyor ama bulantım sadece sabahları hafif oluyor.. Allah yardımcın olsun cnm..

Bulantı acaba demir, b12 vs eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa direkt hormonal mi..

Bu arada omega 3 aldım kendim doktor önermedi ama çevremde ki kişiler çok önerdi bebeğin gelişimine cok faydali imiş 2 günde bir kullanıcam . doğal bir marka dan aldım her omega 3 de kullanilmiyor dediler .

Bu arada omega 3 aldım kendim doktor önermedi ama çevremde ki kişiler çok önerdi bebeğin gelişimine cok faydali imiş 2 günde bir kullanıcam . doğal bir marka dan aldım her omega 3 de kullanilmiyor dediler .

Folik asit de kullanıyor musun?

Çatlak önleyici kremler var canim ama ilk hamileligimde eczacı o kadar para vereceğine badem yağı kullan demişti sık sık gobegime sürdüm catlagim olmadı. Tabi bacak ve gogusun catladigini bilmiyodum buralarda baya catlagim var şu an. şimdilik nemendirici krem kullanıyorum ama pazartesi badem yağı alıp yeniden baslicam insallah
Tesekkurler canim bende alayim hemen :)

merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm.

Back