• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese gunaydin..Dun ki lekelenmenin devami sabaha karsi geldi kizlar..jBel agrisiyla uyandm baktim siyaha yakin bi renk pembeye donuyo tabi dogru acile gittik..Doktor bakti keseler duruyo fetal gelisimini tamamlamis dedi ne demekse..Ama daha 6 haftalik yani ufaklar düsebilir de kimse engelleyemez herkestr olan bisey dedi..Geldik yatiyorm lekelenme kahve telvesi gibi oluyo simdide,mideme bi yumruk yemis gibiyim hicbisi yemek istemiyorm..Sadece dua ediyorn allahim benim gibi isteyen herkese hayirlisiyla saglikla evlat nasip etsin..

Herkese gunaydin..Dun ki lekelenmenin devami sabaha karsi geldi kizlar..jBel agrisiyla uyandm baktim siyaha yakin bi renk pembeye donuyo tabi dogru acile gittik..Doktor bakti keseler duruyo fetal gelisimini tamamlamis dedi ne demekse..Ama daha 6 haftalik yani ufaklar düsebilir de kimse engelleyemez herkestr olan bisey dedi..Geldik yatiyorm lekelenme kahve telvesi gibi oluyo simdide,mideme bi yumruk yemis gibiyim hicbisi yemek istemiyorm..Sadece dua ediyorn allahim benim gibi isteyen herkese hayirlisiyla saglikla evlat nasip etsin..

Stres yapma canim insallah simsiki tutunacaklar bize bol dua

geçmiş olsun aynı durumdayız inş atlatırız bu durumu

Günaydın kızlar. Bende 2016 temmuz annesi olacakken kızım erken geldi. haziranda doğum yaptim. bu topigi geçen sene çok şey paylaştığım iyi kötü günüm de bana destek veren Al_pi Al_pi arkadaşım açmış. yeni gördüm.
Canim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin-iz. Allah sonunu getirsin sağlıkla inşallah.
Çok fazla yazamasam da takipteyim :anneadayı::anne::KK200:

Günaydın kızlar. Bende 2016 temmuz annesi olacakken kızım erken geldi. haziranda doğum yaptim. bu topigi geçen sene çok şey paylaştığım iyi kötü günüm de bana destek veren Al_pi Al_pi arkadaşım açmış. yeni gördüm.
Canim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin-iz. Allah sonunu getirsin sağlıkla inşallah.
Çok fazla yazamasam da takipteyim :anneadayı::anne::KK200:
Günaydin Canim..
Insallah bizde senin kadar sansli oluruz ve meleklerimizi sag salim kucagimiza aliriz ..
Senin deneyimlerinden yararlanirim ;)

Canim korkma sakin bende ikizlerime hamileyken lekelerim vardı bildiğin kanama şeklinde öyleki hamile olduğumı bilmiyodum adet oluyorum sandım öyle çok tu ama kanama ile gitmedi. İlk 4 ay çok kanaması olup sağlıklı gebelik geçirenler var kalbini ferah tut bol dua et Rabbim riziklarini vermiştir inşallah

Stres yapma canim insallah simsiki tutunacaklar bize bol dua
Amin canm insallah dua ediyorum burdan bi arkadas tesbih vermisti tesbih cekiyorm..

geçmiş olsun aynı durumdayız inş atlatırız bu durumu
Insallah canm sanada cok gecmis olsun..

Canim korkma sakin bende ikizlerime hamileyken lekelerim vardı bildiğin kanama şeklinde öyleki hamile olduğumı bilmiyodum adet oluyorum sandım öyle çok tu ama kanama ile gitmedi. İlk 4 ay çok kanaması olup sağlıklı gebelik geçirenler var kalbini ferah tut bol dua et Rabbim riziklarini vermiştir inşallah
Insallah canim saol..

Cnm benim Bi arkadasım da böyleydi Nur topu gibi bebekleri oldu sen sadece bol bol dinlen ve rabbime dua et inşallah sağlıcakla doğacaklar üzülme

Üzülme umut dolu ol o zmn herşey güzelleşiyor canım haberlerini bekliyoruz kaçtan kaça arttı kaç günde bir de
Teşekkür ederim canım.
İlk öğrendiğimizde tam iki kat arttı 3 kere test yaptırdık fakat son testlerde ortalama %60 kadar arttı tam 2 kat artmadı. 2-3 günde bir yaptırdık testleri.

Benim kızımda da ilk kese görmek istemediğim yese dış gebelik olabilir demişti bir hafta ağlamıştım sonra düzelmişti inşallah seninde yüzün güler Allah büyüktür inşallah sağlıcakla alırsın kucağına
İnşallah canım umudumu yitirmedim ama bi tarafım çok buruk , inşallah sağlıklıdır ve benimledir. Sizin yaşadığınız bana umut oldu çok teşekkür ederim.

Hndxxx Hndxxx canım nolur dua et Rabbim çok büyük hiç belli olmaz artış düzensiz olup şu an doğuma gün sayan insanlar var benim bu gebeligimden 1.5 ay önce kimyasal düşük oldu Rabbim yine nasip etti inan süreç daha hızlı oluyor dualarimdasin Allah yardımcin olsun
Evet canım haklısın İnan hep dua ediyorum inşallah sağlıklıdır ve benimledir diye. Allah razı olsun.

öncelikle çok çok geçmiş olsun seni en iyi anlayan benim ben en az 6 kimyasal yaşadım bu gebeliğimede dedi kimyasal olabilir ama bir mucize oldu bir gun ufakta olsa keseyi gördük ama şimdi lekelenme şeklinde kanamam var inşşş yavrum benimle kalır ve sağ salim doğar eğer anlatabilirsen bu gebeliğini değerin nasıldı nasıl ilerliyor belki içini ferah tutacak bişey söylerim

merhaba canım, benim 226 idi 2 gün sonra 348 oldu 2 kat artmaması doktoru şüphelendirdi.
Senin düşüklerin için çok üzüldüm gerçekten umarım şimdi bebeğin sana sımsıkı tutunur. Bunun sebebi araştırıldı mı peki 6 kere üst üste çok büyük bişi. Yine burda bi arkadaşım 4 kere yaşamış bu durumu ve en son eşinin spermlerinde bi sıkıntı olduğu ortaya çıkmış bi antibiyotik vermiş ürolog o ay sağlıklı gebe kalmış kadın. Allah yardımcımız olsun.

merhaba canım, benim 226 idi 2 gün sonra 348 oldu 2 kat artmaması doktoru şüphelendirdi.
Senin düşüklerin için çok üzüldüm gerçekten umarım şimdi bebeğin sana sımsıkı tutunur. Bunun sebebi araştırıldı mı peki 6 kere üst üste çok büyük bişi. Yine burda bi arkadaşım 4 kere yaşamış bu durumu ve en son eşinin spermlerinde bi sıkıntı olduğu ortaya çıkmış bi antibiyotik vermiş ürolog o ay sağlıklı gebe kalmış kadın. Allah yardımcımız olsun.
Canim ben eylül de kimyasal düşük yaşadım o günden sonra eşimé her sabah akşam keçi boynuzu özünden yedirdim sonra Dr a başladığımız ay 7 gün boyunca keçi boynuz u kuru icirdim kendimde sabah akşam bal tarçın çörek otu yedim faydasını gördüm yumurta takibine gittiğimde Dr um gelişim in çok önde olduğunu söyledi ben bu kuru kimyasal düşük yapan arkadaşıma söyledim benim anlattığım şeyin ayınıni yaptı ve üstüne adet görmeden hamile kaldı şimdi doğuma 15 günu var

Canim ben eylül de kimyasal düşük yaşadım o günden sonra eşimé her sabah akşam keçi boynuzu özünden yedirdim sonra Dr a başladığımız ay 7 gün boyunca keçi boynuz u kuru icirdim kendimde sabah akşam bal tarçın çörek otu yedim faydasını gördüm yumurta takibine gittiğimde Dr um gelişim in çok önde olduğunu söyledi ben bu kuru kimyasal düşük yapan arkadaşıma söyledim benim anlattığım şeyin ayınıni yaptı ve üstüne adet görmeden hamile kaldı şimdi doğuma 15 günu var
Ay benimde aklımda olsun bu soğan kürü yapan arkadaşlar fln var onlara söylerim bu arada 30 temmuz kızımın doğum günü bakalım o gün mü doğacak bebiş :anne:

Gebeliğin hayırl olsun canım. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim umarım gerek kalmaz :)

Back