- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Cnm valla ben 3 hafta üst üste ultrasona girdim amerika da ki teyzem hala 12 hafta bitsin diye bekliyor biz Böyleyiz onlar da öyle değil demekki bir sıkıntı oluşmuyor .ben de bekleme taraftarıyım da kalbi atmıyorsa anne için sorun teşkil eder mi 8.haftaya kadar beklemek :S
Maşallah canım günümüz aynı ama senin bebiş daha büyük göründü banaKızlar bugün doktora gittik ve miniğimizi gördük sesini dinletmedi henüz ama minik kalp atışlarını gördük :) şuan herşey yolunda gibi.kese de yayvan fasulye gibi bişi ama normalmiş.doktorumuz çok iyi bu arada tavsiye ederim.güler yüzlü pozitif ve en önemlisi herşeyi sormadan açıklıyor.
İlk 5+4te kesemi gordum bugun 6+2 de bebegide gordum çok şükürBen de korkarım çok. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım ilk randevuna?
İnşallah Can'ım Ankara'da gerçekten hastane bulmak zormuş bende memnun kalmazsam değiştiricem artık sıkıntısız sorunsuz olsun da tek isteğim şu an
Canim gazı üniversitesini düşünebilirsın 100 tl muayene için fark veriyorsun doğ yapan memnun kalan arkadaşım vardı özel dusunursen Batıkent te medical park var orda iyi Dr laf var etimed hastanesinde n memnun kalan da var kalmayanda ama orda genelde saglikci değilsen çok ilgilenmiyorlar diye duydumİnşallah Can'ım Ankara'da gerçekten hastane bulmak zormuş bende memnun kalmazsam değiştiricem artık sıkıntısız sorunsuz olsun da tek isteğim şu an
Çok yakın çekim teyzesi böle fasulye gibi bişi yakından.:))aynen bizde gördük kalp kıpırtısını garip bişi yaMaşallah canım günümüz aynı ama senin bebiş daha büyük göründü banabende bugun lekelenme icin gittim kese etrafinda kanama yok dedi ve kese buyumus bebekte cok az gorundu yanip sonuyordu kalbi
Yok henüz bende hissedemedim karnımda şişkinlik göğsümde ağrı bi de ara sıra kasıkta hafif ağrı bu kadar şimdilik.Daha bu başlangıçGerçekten kendimi hamile gibi hissedemedim henüz ama inşallah dediğin gibidir ya daha cok yeniyiz İnşallah ondandır
Gozunuz aydin, kendi kesemin aynini gorunce cok sevindim Ben yapisi boyle olunca cok endiselenmistim ama normal dedi benim doktorum da. Gule gule büyüsün yavrunuzKızlar bugün doktora gittik ve miniğimizi gördük sesini dinletmedi henüz ama minik kalp atışlarını gördük :) şuan herşey yolunda gibi.kese de yayvan fasulye gibi bişi ama normalmiş.doktorumuz çok iyi bu arada tavsiye ederim.güler yüzlü pozitif ve en önemlisi herşeyi sormadan açıklıyor.
Teşekkür ederim :) sizin de benim de inş hepimizin sağlıkla kucağına almak nasip olsun.keseyi görünce ben de garipsedim ama dr daha iyi dedi yayvan olması.Gozunuz aydin, kendi kesemin aynini gorunce cok sevindim Ben yapisi boyle olunca cok endiselenmistim ama normal dedi benim doktorum da. Gule gule büyüsün yavrunuz
Ilk carsamba gunu gittim canim sonra tatlil felan yapti tekrar cuma cagirdi yani dun gittim hersey normal guzel dedi.10 gun sonra kalp atisini dinyeleyelim dediBen de korkarım çok. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun canım ilk randevuna?
4+2 de üsten gördüm canım keseyi..görürsün inş dert etme :)Ben gidicem pazartesi 5+1 oluyo görünmez mi ki ya
Sıkıntı etme canım ptesi aynısını yaşadım iğne yaptılar geçti Cuma'ya kadar lekelenme oldu ve cuma da kesemiz gayet güzel büyümüştü iğne ya da ilaç verdiler mi aktiviteni en aza indir ve su iç bol bolkızlar dün kanamam oldu hemen dr gittim baktı kese hala duruyor dedi pazartesiye kadar şidetli kanama yoksa bekle dedi pazartesi tekrar gelirsin dedi şimdi leke şeklinde kanamam var bu belirsizlik çok kötü
bhcg ye bakarak gebelik tahmini zor biraz..kişiden kişiye değişir . .çünkü hafta hafta bhcg degerleri arasında uçurum olabiliyor.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Bak mesela bu tabloya göre sen 5 haftalıkta olabilirsin 12haftalikta . . bhcg gebeliğin var olduğunu gösterir ve düzenli artışı sağlıklı gebelige isarettir..
Canim haftayi bilemem de gec meç önemli olan güzel artmasi degerinin ☺Geç olsun ne olacak yeterki saglikla kucagimiza alalim ..
Ben ☝kızlar coraspin kullanan var mı aranızda?
bana yeni verdim canım bi kaybım var düşük önlemek amaçlı dedi sana da öyle mi dedi?
Aynı ben. benim ayrıca midemde de geçneyen bir yanma varKızlar ben son bir kaç gündür acayip yorgunum başımı kaldıramıyorum yani o kadar uykuluyum . Normal midir baş ağrım da çok fazla . Devamlı uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?