Ben kullanıyorum coraspinkızlar coraspin kullanan var mı aranızda?
ne amaçlı verdi canım seninde kaybın var mı önceden?Ben kullanıyorum coraspin
Ben kullanıyorum canım clexane da kullanıyor umkızlar coraspin kullanan var mı aranızda?
Canım kaybın var mı? bana o yüzden verdi çünkü :/Ben kullanıyorum canım clexane da kullanıyor um
Evet canım malesef benım sonda oldu kaybım pıhtılaşna tahlilleri yapıldı ama bi sonuc cıkmadı kesin değil ne olduğu ama önlem amaclı hem iğne hem coraspin verdi inşallah faydası olur sanırım doktorlarda bir kayıptan sonra ikinciyi riske atmamak adına önlem almaya calısıyorlarne amaçlı verdi canım seninde kaybın var mı önceden?
Canım iki kaybım var benim doktorum pihtilasma riskine karşı başladı kan sulandırıcılara yirmi günü geçti kullanıyorumCanım kaybın var mı? bana o yüzden verdi çünkü :/
Ben folik asit progestan coraspin ve b12 için bi ilaç kullanıyorum günden güne çoğalıyor ilaçlar.. İyi olsun da napalımEvet canım malesef benım sonda oldu kaybım pıhtılaşna tahlilleri yapıldı ama bi sonuc cıkmadı kesin değil ne olduğu ama önlem amaclı hem iğne hem coraspin verdi inşallah faydası olur sanırım doktorlarda bir kayıptan sonra ikinciyi riske atmamak adına önlem almaya calısıyorlar
coraspin+progestan kullanıyorum umarım işe yarıyordur ya ağrılarım oluyor kanamam olcak diye korkuyorum henüz kalp atışı duymadım küçük daha benimki keseyi gördüm sadeceCanım iki kaybım var benim doktorum pihtilasma riskine karşı başladı kan sulandırıcılara yirmi günü geçti kullanıyorum
Olsun napalım onlar icin değer inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız büyütürken bunlar unutulcak bile şimdi biraz zahmet yaşıcaz ama dediğin gibi iyi olsunlarda herşeye razıyızBen folik asit progestan coraspin ve b12 için bi ilaç kullanıyorum günden güne çoğalıyor ilaçlar.. İyi olsun da napalım
Canım ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum sürekli. Şimdi progesterone jel, corasprin, clexane ve folidoce kullanıyorum. Tek derdim bebeğim ben razıyım o sağlıklı olsun tek ama gerçekten yorucu bir süreç en azından progestron bitecek 12 haftadan sonraBen folik asit progestan coraspin ve b12 için bi ilaç kullanıyorum günden güne çoğalıyor ilaçlar.. İyi olsun da napalım
progestan verdi sana çok geçmiş olsunSıkıntı etme canım ptesi aynısını yaşadım iğne yaptılar geçti Cuma'ya kadar lekelenme oldu ve cuma da kesemiz gayet güzel büyümüştü iğne ya da ilaç verdiler mi aktiviteni en aza indir ve su iç bol bol
inşallah canım ya napalım zaten kaybım var o yüzden ne olursa olsun razıyım :)Olsun napalım onlar icin değer inşallah sağsalim kucaklarımıza alırız büyütürken bunlar unutulcak bile şimdi biraz zahmet yaşıcaz ama dediğin gibi iyi olsunlarda herşeye razıyız
ağrıların oluyor mu canım?Canım ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum sürekli. Şimdi progesterone jel, corasprin, clexane ve folidoce kullanıyorum. Tek derdim bebeğim ben razıyım o sağlıklı olsun tek ama gerçekten yorucu bir süreç en azından progestron bitecek 12 haftadan sonra
Ben 1seneden fazladir kullaniyorum kan pihtilasmam oldugu icin vermisti .. Aynen senin dedigin gibi dusuk yasayanlara veriyorlar .. Ben ignede kullaniyorumbana yeni verdim canım bi kaybım var düşük önlemek amaçlı dedi sana da öyle mi dedi?
Umarım bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız :)Ben 1seneden fazladir kullaniyorum kan pihtilasmam oldugu icin vermisti .. Aynen senin dedigin gibi dusuk yasayanlara veriyorlar .. Ben ignede kullaniyorum
Aminnnnnn.... Rabbim olmayanlarada nasip etsin insallahUmarım bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız :)
Genel olarak çabuk yoruluyorum ve ağrım artıyor mesela ayakta durursam ve ya yurursem belim çatlıyor. Ama adet olacakmış gibi olan ağrılarım geçti şükür
inşallah canım ya napalım zaten kaybım var o yüzden ne olursa olsun razıyım :)
ağrıların oluyor mu canım?
.Doktorum on numara bes yıldız ..ondan memnun kalacağıma eminim ama hastaneden memnun kalirmiyim bilmiyorum. belki çok erken ama nerde basladiysam orda devam etmek istiyorum . .bende doğum paketi almak istiyorum ama daha erken bana 9. Haftaya kadar yaptırılıyor ben şu an baskent Üniveristesinde takıpliyim ama bebeği kalp atışlarını gördükten sonra hastane arastirmasi yapıcam
Ederiz Allah in izniyle valla biz 7 kiz kardesiz cok guzel anilarimiz hatiralarimiz var ve halada bir aradayiz. Genis aile olmak cok guzel bisey Rabbim tamamina erdirsin cnm meleginiBende de bugün oluştu o his geceden beri var sanırım geçicidir
Ayyy dördüncü mübenimde üçüncü pofidik geliyor Allah'ın iZniyle herkes hayırlı olsun demeden Nasıl baş edeceksin diyorlar moralimi bozuyorlar. Seni örnek gösteririm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?