• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende grip olmuştum zor geçti ya insallah gecer seninde
Sağol canım inşallah. Hayatımda bu kadar hiç olmamıştı.Burnumun yanında da uçuk çıkmıştı baya büyük. 1 haftadır geçmedi, yeni yeni geçiyo. Dökuluyorum yani

Aynen bendede sadece göğüs ağrısı var.. Benim ilk bebiş olcak Allah izin verirse o yüzden hic bisey bilmiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah :dua:

Aynen çok takıyorum sanırım :eek:
benim de ilk hamileliğim o yüzden arada saçma sorular olabilir. doktora aklıma ne geliyorsa soruyorum sizlerle de paylaşabilirm. sevgilerrrr cici anneciklerrr

Ayyy çok sağolun ya iyiki varsiniz cok rahatlattiniz beni :KK60:
Bide idrarda cok fazla iltihap çıktı yarın acile gitmem lazimmis İnşallah gecer :cry:
iltihap her şekilde kötü dikkat etmelisn. idrar kültürü yapsın doktor ben yeni yaptım bişey çıkmadı. her yerde tuvalete gitme. çok mecbur kalırsan da oturmadan yapmaya çalış

Ondan kullanmistim onceden cok iyi geliyordu bana. Ama bana normal dediler 10-15 arasina
Seyrek lökosit normal zaten cnm idrarda sadece seyrek lökosit varlığında idrar yolu enfeksiyonu tanısı için tek başına yetmez nitrit pozitif bakteri pozitif olur kültür yapılır üreyen bakteri tanımlanır ondan sonra kesin enfeksiyondan bahsedilerek tedavi başlanır

Merhaba 8 aylık bir bebeğim var. En son 19 ekimde adet oldum. 2. Adetim bu. Yaklaşık 10. Günde kondom faciası yaşadık. Hala adet olmadım bu ay. Korkuyorum.

Kızlar merhaba

Progestron jel kullanan var mi? Sizde de içinizde birikip katilasmaya yakın kısmen siyah geri kusma oldu mu? Çok özel oldu ne olur kusura bakmayın doktorum izinliymis bugün salı kontrolde soracağım kendime vesvese vermek istemiyorum

Merhaba 8 aylık bir bebeğim var. En son 19 ekimde adet oldum. 2. Adetim bu. Yaklaşık 10. Günde kondom faciası yaşadık. Hala adet olmadım bu ay. Korkuyorum.
Eltimde 4 aylık bebegi varken hamile kaldı canım . .dogumdan sonra 1kere adet olmus sonra hamile kaldı ne zaman gebe.kaldığı da belli degil.. bebek küçük ama günü doldu son adete gore 41.haftada ama ne ağrı var ne sancı . .karnindaki bebek düşük doğum ağırlıklı .

Back