Ondan kullanmistim onceden cok iyi geliyordu bana. Ama bana normal dediler 10-15 arasinaAllah korusun herkesin bebisini bana yarın acile gitmemi söyledi bugün doktor suya karistirilan bi ilaç varmış bakalım inşallah geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan kullanmistim onceden cok iyi geliyordu bana. Ama bana normal dediler 10-15 arasinaAllah korusun herkesin bebisini bana yarın acile gitmemi söyledi bugün doktor suya karistirilan bi ilaç varmış bakalım inşallah geçer
Bende grip olmuştum zor geçti ya insallah gecer senindeKızlar afedersiniz benim çok balgam oluyo, geçen hamileligimde de olmuştu. Bu yaşıma kadar hiç sigara da icmedim ki.Niye oluyo acaba? Dr.a sordum bişey söylemedi.
Sağol canım inşallah. Hayatımda bu kadar hiç olmamıştı.Burnumun yanında da uçuk çıkmıştı baya büyük. 1 haftadır geçmedi, yeni yeni geçiyo. Dökuluyorum yaniBende grip olmuştum zor geçti ya insallah gecer seninde
Eczaneden alıyorum ben. Hünnap diye bir marka var onu kullanıyorum.Nerden bulucam o şekilde keçi boynuzunu?
Ya benim de 10-12 yazıyor daha gitmedim doktora ama testi yapan kişi başlangıç aşamasında demiş.Kaç çıktı canım ? Benim lökosit 10-15 arasi yaziyordu dr normal dedi bana
Yine de git istersen canim sen nasil rahat edeceksen ama stres yapma cok degilYa benim de 10-12 yazıyor daha gitmedim doktora ama testi yapan kişi başlangıç aşamasında demiş.
benim de ilk hamileliğim o yüzden arada saçma sorular olabilir. doktora aklıma ne geliyorsa soruyorum sizlerle de paylaşabilirm. sevgilerrrr cici anneciklerrrAynen bendede sadece göğüs ağrısı var.. Benim ilk bebiş olcak Allah izin verirse o yüzden hic bisey bilmiyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
Aynen çok takıyorum sanırım
Ya benim de 10-12 yazıyor daha gitmedim doktora ama testi yapan kişi başlangıç aşamasında demiş.
iltihap her şekilde kötü dikkat etmelisn. idrar kültürü yapsın doktor ben yeni yaptım bişey çıkmadı. her yerde tuvalete gitme. çok mecbur kalırsan da oturmadan yapmaya çalışAyyy çok sağolun ya iyiki varsiniz cok rahatlattiniz beni
Bide idrarda cok fazla iltihap çıktı yarın acile gitmem lazimmis İnşallah gecer
Seyrek lökosit normal zaten cnm idrarda sadece seyrek lökosit varlığında idrar yolu enfeksiyonu tanısı için tek başına yetmez nitrit pozitif bakteri pozitif olur kültür yapılır üreyen bakteri tanımlanır ondan sonra kesin enfeksiyondan bahsedilerek tedavi başlanırOndan kullanmistim onceden cok iyi geliyordu bana. Ama bana normal dediler 10-15 arasina
Olabilir canım ayranı seviyorum süt yerine benim için ayran daha mikemmel olurNaçizane süt yerine yoğurt ayran tavsiye ederim. Bebekler de öyle bir sıralama vardır. Kefir yoğurt süt en son seçenektir d vitamini için. Süt kansızlık ve hazımsızlık yapabiliyor diye
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahtebrik ederimmmm
Anladim canim ne bileyim hemsire dedi şaşirdimBana normal geldi. Bende 4+2 de 4305 di. Ufak bir hesapla muhtemelen 5+2 de bu değerden daha fazla olmam gerekir ki ultrasonda tek bir kalp atışı gördüm )
Normalde döngünüz kaç ki, idrar testi yaptiniz miMerhaba 8 aylık bir bebeğim var. En son 19 ekimde adet oldum. 2. Adetim bu. Yaklaşık 10. Günde kondom faciası yaşadık. Hala adet olmadım bu ay. Korkuyorum.
Aynen unutmamak lazım su içmeyi ama çalışırken zor oluyor akılda tutmak.Bol su içelim kizlar
alaçatıda mı oturuyorsunuz siz
Eltimde 4 aylık bebegi varken hamile kaldı canım . .dogumdan sonra 1kere adet olmus sonra hamile kaldı ne zaman gebe.kaldığı da belli degil.. bebek küçük ama günü doldu son adete gore 41.haftada ama ne ağrı var ne sancı . .karnindaki bebek düşük doğum ağırlıklı .Merhaba 8 aylık bir bebeğim var. En son 19 ekimde adet oldum. 2. Adetim bu. Yaklaşık 10. Günde kondom faciası yaşadık. Hala adet olmadım bu ay. Korkuyorum.