• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğuma yakın biraktiroyorkar mis tatlım normal de yapabiliriz 36. Haftada bırakılıyor mus
Yahu zaten bahanem o ☺igneyi biraktiriyorlar ama bu sefer annenin endiseleri basliyor korkuyor o yuzden birakip sezeryan yapayim da bekleyip streste girmeyeyim ..

İnan bende aynı şeyi düşünürdüm benim doğum günüm tatile denk gelirdi arkadaşlarımın kini Kutlardik benim ki toplu olmazdı çocuğum da aynı şeyi yaşayacak yazık kuzuma:))
Napalim ya saglikla dogsunlarda yeter .. Bizde yangindan sag kurtulup sonrada esyalarimizi istiyoruz :KK48:
Varsin kimse gelmesin varsin yengec burcu olsun sonucta bebegimiz olacak coook sükür bu mutlulugu yasayacagiz ya :dua:

Yahu zaten bahanem o ☺igneyi biraktiriyorlar ama bu sefer annenin endiseleri basliyor korkuyor o yuzden birakip sezeryan yapayim da bekleyip streste girmeyeyim ..
Ben normal olsun isterim annemin sezeryan yeri her usuttugunde ağrırdi bazı bunyelerde iyileşme geç oluyor ama kişiden kişiye de değişiyor memnun kalan da var birde nasip normal diyince olmuyor da sorun olunca son dakka sezeryan da olabiliyor nasip ya

Benim ikincide keseyi buyutup cikti almis o yuzden boyutu gorunmuyor .. Ama bebegi kalp atimini aldi insallah sende duyarsin kimseyle kiyaslamaya gerek yok zaten bazen adet sonu gebe kalanlar bile oluyor bizimkiler gec oluyor o yuzden degisiyor boyutlar ayni kan degerleri gibi ..
evet ama meraklanıyorum işte

Daha yeni bir arkadaşım sezeryan sonrası normal Doğum yaptı. Ne zaman ameliyat oldun Amine Busra Amine Busra ?
Yani gerçekten hayati bir tehlike yoksa normal doğumu tavsiye ederim. Hem anne hem çocuk için. Normal Doğum da kanaldan geçerken bebeklerin bağışıklık sistemi için faydalı bakteriler var onları alıyorlar. O da ileride hastalanma oranını etkiliyor.
2003te oldum ama izi çok belirgin :D

Napalim ya saglikla dogsunlarda yeter .. Bizde yangindan sag kurtulup sonrada esyalarimizi istiyoruz :KK48:
Varsin kimse gelmesin varsin yengec burcu olsun sonucta bebegimiz olacak coook sükür bu mutlulugu yasayacagiz ya :dua:
Çok doğru inan burda okuyana kadar aklıma bu muhabbet gelmezdi ben zor Kavuştum meleğim e onun canı sağolsun

Ben normal olsun isterim annemin sezeryan yeri her usuttugunde ağrırdi bazı bunyelerde iyileşme geç oluyor ama kişiden kişiye de değişiyor memnun kalan da var birde nasip normal diyince olmuyor da sorun olunca son dakka sezeryan da olabiliyor nasip ya
Evet arkadaslarim yeni dogum yapti normal diye diye 40.haftaya geldiler dogmadi sezeryan oldular ☺
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ..

evet bir arkadaşım normale girdi sancı çekti kaç saat sonra sezeryana çevirdiler kız annesine demediğini bırakmamış normal diye ısrar etmiş aileleri

Çok doğru inan burda okuyana kadar aklıma bu muhabbet gelmezdi ben zor Kavuştum meleğim e onun canı sağolsun
Cok korkarak yaziyorum herseyi bazen diyorum cok kaptirip ilerisini dusunme ani yaşa sonra diyorum tadini cikar belki bu gunler bir daha gelmeyecek ve uzuleceksin tadini cikaramadigin icin korkudan ..
Bence dua edip her zaman masallah insallah deyip herseyide konusmaliyiz olacak olan zaten ne yaparsan yap oluyor ..
Sela okunuyor burda güzel gündeyiz .. Rabbim butün hamilelere sag salim bebeklerine kavusmayi nasip etsin insallahhh..

evet bir arkadaşım normale girdi sancı çekti kaç saat sonra sezeryana çevirdiler kız annesine demediğini bırakmamış normal diye ısrar etmiş aileleri
Aynen canım Dr iyiyse iyi niyetli biriyse onlar biliyor zaten normal mi değil mi saatlerce sancı çekip açılma olmayan da oluyor ama bazı Dr lar özel lerde ugrasmamak için sezeryan yapıyor direk Allah hep iyilerle karşılaştırsin onlar saglikla büyüsünde önemli değil

Cok korkarak yaziyorum herseyi bazen diyorum cok kaptirip ilerisini dusunme ani yaşa sonra diyorum tadini cikar belki bu gunler bir daha gelmeyecek ve uzuleceksin tadini cikaramadigin icin korkudan ..
Bence dua edip her zaman masallah insallah deyip herseyide konusmaliyiz olacak olan zaten ne yaparsan yap oluyor ..
Sela okunuyor burda güzel gündeyiz .. Rabbim butün hamilelere sag salim bebeklerine kavusmayi nasip etsin insallahhh..
bende korkuyorum düşünmesemmi diyorum ama duramıyorum birden çok mu kaptırıyorum... kısmetse nasipse demekten kendimi alamıyorum.. şimdide sureleri dinliyorum işyerindeyim okumaya benzemez ama Allah kabul etsin inşallah.. bütün hamileler kavuşsun meleklerine, isteyenlerde tez vakitte mutlu haberi alsınlar

Olsun duyulsunda gec olsun bisi olmaz :KK66: Artik yapacak bisi yok kismetleri hangi burctaysa .. Bende hep diyordum burgun cocugum olursa onu okul zamani doguracagim hep dogum gunlerine gidip gidip kendininki yaz tatiline denk gelmesin kimse gelmez kutlamaz :-) Ama sanirim buyuk konustuklarim beni buldu :-)

ayy evet yaa bende hep öyle düşünmüştüm benim de haziran 6 okulun son günleri diye kimse okula gelmezdi hep kaynardı doğum günüm çok üzülürdüm :))) Allahtan ki benim bebişin bir sürü yaşına yakın kuzeni olacak artık onlarla bişeyler yaparız. senin var mı kuzum etrafında hamile benim eşimin 2 kuzeni 1 ablası hamile 2 tanede 2 ve 1 yaşında yiğeni var benimde 2,5 1,5 yaşında yiğenim var. bol bebekli bir sene bizi bekliyor :))

bende korkuyorum düşünmesemmi diyorum ama duramıyorum birden çok mu kaptırıyorum... kısmetse nasipse demekten kendimi alamıyorum.. şimdide sureleri dinliyorum işyerindeyim okumaya benzemez ama Allah kabul etsin inşallah.. bütün hamileler kavuşsun meleklerine, isteyenlerde tez vakitte mutlu haberi alsınlar
Sabır
Şükür
Dua ❤

Haklısın canım bende senin le aynı ruh halindeyim bi dur diyorum bi aman boşver bırak akışına diyorum Rabbim çok büyük evlatlarimizi saglikla büyutup onları saglikla kucağımiza almamizi nasip etsin kafamız rahat olsun ben olumsuz hicbirsey düşünmeme kararı aldım kaç gündür onu uyguluyorum ne yaşayacaksak oluyor zaten

ayy evet yaa bende hep öyle düşünmüştüm benim de haziran 6 okulun son günleri diye kimse okula gelmezdi hep kaynardı doğum günüm çok üzülürdüm :))) Allahtan ki benim bebişin bir sürü yaşına yakın kuzeni olacak artık onlarla bişeyler yaparız. senin var mı kuzum etrafında hamile benim eşimin 2 kuzeni 1 ablası hamile 2 tanede 2 ve 1 yaşında yiğeni var benimde 2,5 1,5 yaşında yiğenim var. bol bebekli bir sene bizi bekliyor :))
Benim yavrucak anasi babasi gibi yalnizlik cekecek .. Bizde iki ailede ayri sehirde biz baska sehirde kimsemiz yok burda arkadas bile yok o kadar yalniziz o yuzden kutlamalarimiz 2kisiyken 3 kisi olacak tek fark bu olacak .. ☺

Haklısın canım bende senin le aynı ruh halindeyim bi dur diyorum bi aman boşver bırak akışına diyorum Rabbim çok büyük evlatlarimizi saglikla büyutup onları saglikla kucağımiza almamizi nasip etsin kafamız rahat olsun ben olumsuz hicbirsey düşünmeme kararı aldım kaç gündür onu uyguluyorum ne yaşayacaksak oluyor zaten
Esimde bana kiziyor oldu oldu bu cocuk diyor :KK48: Tadini cikar kotu dusunme sakin hersey guzel olacak deyip duruyor bende biraktim tüm olumsuzluklari hep olumlu düsünüyorum .. O bebekler buraya gelecek ;)

kendi ailemde evli tek benim, halamın torunları epey büyük sadece bir kuzenim benle evli ama onunda yok zaten pek görüşmüyoruz. annemin tarafından tek evli benim hepsi küçük :) eşimin ablasının çocuğu yok tüp bebek deniyor... kuzenlerinin var ama farklı illerdeler..
istanbuldayım ama anneme ve evli olmadan evvelki çevreme 1 saatlik uzaktayım. yani bizde herkese gidemeyiz herkeste bize gelemez doğumgünümüz aileler arasında olur nasipse ancak :)

Esimde bana kiziyor oldu oldu bu cocuk diyor :KK48: Tadini cikar kotu dusunme sakin hersey guzel olacak deyip duruyor bende biraktim tüm olumsuzluklari hep olumlu düsünüyorum .. O bebekler buraya gelecek :KK66:
benim eşimde akşam bana kızdı kafan da kurup kurup uyuyamıyosun dedi akşam acımış bana yemek ısmarladı

Benim yavrucak anasi babasi gibi yalnizlik cekecek .. Bizde iki ailede ayri sehirde biz baska sehirde kimsemiz yok burda arkadas bile yok o kadar yalniziz o yuzden kutlamalarimiz 2kisiyken 3 kisi olacak tek fark bu olacak .. ☺

olsun eminim siz ona çok güzel süprizler ile mukemmel duygular yaşatırsınız :) :*

Back