• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yengeç nasıl ki çevremde hiç yokk

valla benim kuzenim var yengeç 19-07 doğumlu 18 yaşında ve ben çok çok severim onu onun gibi olcak olsa yengeç olsun :) insanlara güvenmesi zordur yengeçlerin, çok ani tepkiler verirler çok fazla duygusal olurlarmış genel olarak morali bozukken hayatta ikna olmazlar çok zor ikna etmek diyorlar bakalım :) eşimin iş arkadaşı var yengeç çok sorumsuz diye çok kızıyor onun yüzünden istemiyor sanırım :) tabi bunlar işin makarası önemli olan yetişme tarzı her zaman için tabi. rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın hayırlı salih evlatlar etsin inş :)

Uzun zamandır istiyorduk ama bir yerde beklemiyorsun artık hele ki mesafe olunca. Öyle bir zamanda nasip olunca o da şaşırdı ve çok sevindi. Daha çok arar oldu. Ama bir yandan da hasretlik daha zor gelmeye başladı. Şu mübarek cuma günü hakkım olduğu halde tayinimi yapmayanları Allah'a havale ediyorum. Çok ağlattılar beni. Ama Allah'ın adaleti büyük elbet herkesin bir zamanı var. Zalimin de mazlumun da... bir dokun bin ah işit oldu kusura bakmayın
Rabbim en kisa zamanda yan yana gelmenizi nasip etsin insallah .. Beklenmedik zamanda olunca insan cok sasiriyor esim bana dediki gercek mi bu test internetten mi aldin resmi yoksa :KK48:
O kadar sasirdiki şaka yapacagimi dusundu bu konunun sakasimi olur .. :KK23:

sorma adama dert oldu yengeç olacak diye tut sen onu bir kaç hafta diyordu deli :))) bende doktorların verdiği tarihe daha çok güveniyorum haftaya göre tahmini tarih veriyorlar yaa bakalım ne zaman diyecek doktorum. o değil ben dün 6+4 olduğunu sandığım için kalp atışı duyacağım heycanıyla gitmiştim haftaya kaldı yine :)))
Olsun duyulsunda gec olsun bisi olmaz ;) Artik yapacak bisi yok kismetleri hangi burctaysa .. Bende hep diyordum burgun cocugum olursa onu okul zamani doguracagim hep dogum gunlerine gidip gidip kendininki yaz tatiline denk gelmesin kimse gelmez kutlamaz :-) Ama sanirim buyuk konustuklarim beni buldu :-)

Olsun duyulsunda gec olsun bisi olmaz :KK66: Artik yapacak bisi yok kismetleri hangi burctaysa .. Bende hep diyordum burgun cocugum olursa onu okul zamani doguracagim hep dogum gunlerine gidip gidip kendininki yaz tatiline denk gelmesin kimse gelmez kutlamaz :-) Ama sanirim buyuk konustuklarim beni buldu :-)

:) benım esım de aynı seyı dıyo kımse cocugumuz dogum gunune gelmıycek kım bılır nasıl uzulcek cocugumuz dıye ben de hıc o acıdan bakmamıstım dedım harbıden de oyle ya yazık cocuklarımıza ama nız yeterız onlara ya inş tabi :)

Şişkinliğe çözüm bulan var mı kızlar kendimi 6 aylık hamile gibi hissediyorum:işsiz:
Ahh canım tek aklıma gelen benimde benimsemeye çalıştığım kan grubuna göre beslenme... Bu beslenme şekline göre bazı besinler bana zarar veriyor. Çünkü hazmedemiyorum. Hazmedemediğim için midemi ve bağırsaklarımı çöplüğe çeviriyor ve hastalıklara davetiye çıkarıyor. Sana da iyi gelmeyen gıdalar vardır. Misal çekirdek bende feci gaz yapar. Yada kimisine süt dokunur. Sende bunlardan uzak durmaya çalış. Öğünlerin arasını sık yapma ki miden hazmedebilen yediklerini

Selam kızlarrre 5+4 ken gittim yani dün karından böyleydi doktorum kesenin içinde bişeyler görüyorum dedii sizinde böyle miii. Teşekkürlerrrrr hepinize

Eklentiler

• IMG-20161117-WA0004.jpeg
    IMG-20161117-WA0004.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 48
:) benım esım de aynı seyı dıyo kımse cocugumuz dogum gunune gelmıycek kım bılır nasıl uzulcek cocugumuz dıye ben de hıc o acıdan bakmamıstım dedım harbıden de oyle ya yazık cocuklarımıza ama nız yeterız onlara ya inş tabi :)
Ben bunu tee bekarken dusunurdum Cünkü arkadaslarimin yaz tatiline denk geldigi icin dogum gunlerine gidemezdik hediyede almazdik :-) Ama onlar bize alir kutlardi ..
Tabi lise degil ilk ortaokul sonra buyunce zaten arkadaslik dostuga donüyor ne zamana denk gelsede gidip geliyorsun ..

ben de hiç yaz bebesi hayal etmezdim eşimde bende bahar doğumluyuz mart nisan mayıs yaparım diyordum ama o temmuzu seçmiş (: o değil de biz napacağız o sıcakta ben onu düşünüyorum daha pek :) birde bayramda memlekete gidememek bana çok zor gelecek :110:

Selam kızlarrre 5+4 ken gittim yani dün karından böyleydi doktorum kesenin içinde bişeyler görüyorum dedii sizinde böyle miii. Teşekkürlerrrrr hepinize
maşallah benim 5+4te küçücüktü kesem :) yolk kesesi görünüyor bu bebek var demek oluyor, inşallah kalp atışınıda duyarsınız

Benim kesem cok kucuktu 5.haftada gitmistim senin masallah buyuk .. Birde kesenin icinde ne goruyormus anlamadim kesede bebek olur zaten ..

Benim kesem cok kucuktu 5.haftada gitmistim senin masallah buyuk .. Birde kesenin icinde ne goruyormus anlamadim kesede bebek olur zaten ..
bişeyler derken yolk kesesini kastetmiş herhal. ay böyle atmayın ultrasonları bende merak ediyorum ben daha bebeği görmedim sadece kese gördüm :işsiz::silah:

Sizdede mi pıhtılaşma var iğne mi kullanıyorsunuz bendede pıhtılaşma cıktı çoğu doktor pıhtılaşma olanlarda riske atmamak icin sezeryana yönlendiriyolar gerçi
Evet pihtilasma var planli oldugu icin sezeryana yonlendiriyorlar yoksa kani durduramayabiliyorlarmis ..
Igne kullaniyorum gunde 1 tane ..

bişeyler derken yolk kesesini kastetmiş herhal. ay böyle atmayın ultrasonları bende merak ediyorum ben daha bebeği görmedim sadece kese gördüm :işsiz::silah:
Benim ikincide keseyi buyutup cikti almis o yuzden boyutu gorunmuyor .. Ama bebegi kalp atimini aldi insallah sende duyarsin kimseyle kiyaslamaya gerek yok zaten bazen adet sonu gebe kalanlar bile oluyor bizimkiler gec oluyor o yuzden degisiyor boyutlar ayni kan degerleri gibi ..

Ben ağızdan alıyorum ama fazla yan etki yapmadı

ben apandisit ameliyatlıyım, normal yapamayacağım sanırım :KK43:
Daha yeni bir arkadaşım sezeryan sonrası normal Doğum yaptı. Ne zaman ameliyat oldun Amine Busra Amine Busra ?
Yani gerçekten hayati bir tehlike yoksa normal doğumu tavsiye ederim. Hem anne hem çocuk için. Normal Doğum da kanaldan geçerken bebeklerin bağışıklık sistemi için faydalı bakteriler var onları alıyorlar. O da ileride hastalanma oranını etkiliyor.

Olsun duyulsunda gec olsun bisi olmaz :KK66: Artik yapacak bisi yok kismetleri hangi burctaysa .. Bende hep diyordum burgun cocugum olursa onu okul zamani doguracagim hep dogum gunlerine gidip gidip kendininki yaz tatiline denk gelmesin kimse gelmez kutlamaz :-) Ama sanirim buyuk konustuklarim beni buldu :-)
İnan bende aynı şeyi düşünürdüm benim doğum günüm tatile denk gelirdi arkadaşlarımın kini Kutlardik benim ki toplu olmazdı çocuğum da aynı şeyi yaşayacak yazık kuzuma:))

Back