- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
maşallah ne güzel annesi :) darısı bizlere inşMinnosun kalbini duyduk çok.sukur ama 1 hafta geriden geliyor 6+1dedi doktorcum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ne güzel annesi :) darısı bizlere inşMinnosun kalbini duyduk çok.sukur ama 1 hafta geriden geliyor 6+1dedi doktorcum
bende normal yapım depresif anksiyete var ama elimden geldiğince kendimi düzene sokmaya çalışıyorum. merak etme geçecek inşallah herşey güzel olacak... ama kahvaltı en önemli öğün iki gün bende yapmadım suçluluk hissettim. hatta bu hafta hiç ceviz yemedim akşama ilk işim ceviz yemek olacakraporluyum ben ise gitmiyorum . .evde tek başımayım sürekli düşünüyorum nolacak nolacak diye..geceleri çok kalkıyorum huzursuzlugum var yani.. sürekli bir yorgunluk hali.. benimki tup bebek . . o hormon ignelerinin vermiş olduğu depresif ruh hali . .off ne zaman gececek bilmiyorum
Bizde de ayni şey var.hiç kimsemiz yok burada.2 iken 3 olucaz inşallahBenim yavrucak anasi babasi gibi yalnizlik cekecek .. Bizde iki ailede ayri sehirde biz baska sehirde kimsemiz yok burda arkadas bile yok o kadar yalniziz o yuzden kutlamalarimiz 2kisiyken 3 kisi olacak tek fark bu olacak .. ☺
Amiin ama o bulantılar yavaş yavaş başladı gibimerhaba güzel anneler bende temmuz annesi olacagım Allah izin verirse,saglıklı mutlu mide bulantısız gebelik diliyorum herkese :)
Ayy gurbet zalım gurbetBizde de ayni şey var.hiç kimsemiz yok burada.2 iken 3 olucaz inşallah
sorma sorma bende de başladı umarım kısa sürerAmiin ama o bulantılar yavaş yavaş başladı gibi
Benimde biri cok kanadi deri altina kanamis 10 gunu gecti oraya vurmuyorum gobegimin sag tarafina yapiyorum .. Bayagi morardi ve egilip kalkamiyorum artik zor batinca cikarip baska yere batiriyorum :)Kızlar ben kan sulandirici iğne kullanıyorum, kayıplarım olduğu için. Az önce ignemi yaparken çok canım yandi, iğne zor girdi, kanadı bi de.9.aya kadar nasıl yapcam yaa.
Hep aynı yere mi yapıyorsun oyizden iğne zor girebilir . .yada ignenin ucunda bir sıkıntı vardır normalde hızlı birsekilde sokman gerekiyor cilde..ilaç zaten cok can yakan bişey . . bide morluklar yapabilir yapıldığı yerlerde.. aynı yere yaparsan sertleşme ödem hassasiyet olabilir.. Allah yardımcın olsun zor sürekli ilaca bağlı kalmak..Kızlar ben kan sulandirici iğne kullanıyorum, kayıplarım olduğu için. Az önce ignemi yaparken çok canım yandi, iğne zor girdi, kanadı bi de.9.aya kadar nasıl yapcam yaa.
Allah kolaylık versin canım kayıpların için üzüldüm bir daha yaşatmasın Allah,iğneyi dik tutmak gerekiyormuş ve eti sıkmak lazımmış ilacı verirken birazda olsa yanma oluyormuş,bende kullanıcam kalp atışlarını duyduktan snra clexan 0,4 benimde kaybım varKızlar ben kan sulandirici iğne kullanıyorum, kayıplarım olduğu için. Az önce ignemi yaparken çok canım yandi, iğne zor girdi, kanadı bi de.9.aya kadar nasıl yapcam yaa.
Niye izin aldin ki git calis o zaman bisi yemeyeceksen evde dusunup kendini yiyeceksen ..
Ben sabah kalkip 12ye 1e kadar kahvalti yapmazdim normalde ama simdi uyanir uyanmaz hemen yumurta hasliyorum zorlada olsa yiyorum sonra bekliyorum acikinca yine yiyorum .. Sakin ihmal etme canim istemiyor deme zorla kendini annesi ..
Bak ben mesela uyandıktan 2-3 saat bişey yemezdim kahve içerdim sadece çok sağlıksız yaşadım böyle yıllarca şimdi bende uyanır uyanmaz yumurta haşlıyorum süt içiyorum ki sevmem ben yapabiliyorsam sende yapabilirsin canım lütfen biraz zorla olurmuNiye izin aldin ki git calis o zaman bisi yemeyeceksen evde dusunup kendini yiyeceksen ..
Ben sabah kalkip 12ye 1e kadar kahvalti yapmazdim normalde ama simdi uyanir uyanmaz hemen yumurta hasliyorum zorlada olsa yiyorum sonra bekliyorum acikinca yine yiyorum .. Sakin ihmal etme canim istemiyor deme zorla kendini annesi ..
Sade soda yı hiç icemiyorum canım ya.Meyveliyi çok severim zararlı diye içmek istemiyorum ama onsuz geçmiyor mide ağrım. Bende bugün sola yaptım iğneyi sağ da baya morluk var diye, biraz zorladım iğne girsin diye ondan oldu galiba, bi daha da zorlamam.Benimde biri cok kanadi deri altina kanamis 10 gunu gecti oraya vurmuyorum gobegimin sag tarafina yapiyorum .. Bayagi morardi ve egilip kalkamiyorum artik zor batinca cikarip baska yere batiriyorum :)
Bide aklima geldi sade soda ic meyveli hazir olani icme sade sodanin icine sen kat limonu elmayi vs ..
Ben sana kizmak icin dedim niye rapor aldin diye bisi yemeyip kendini daha cok yipratacaksan diye ☺ Yoksa tabiki iyi yapmissin rapor almakla ama zorla kendini sabah kahvaltisi önemli canim .. Midende bulansa ye ..Canım tüp bebek ya benimki doktorum kendi verdi raporu . . ben birde sağlık sektöründe çalışıyorum oldukça yorucu geciyor mesailerim.. radyasyona yakın biyerdeyim.. oyüzden bukadar sıkıntıyla hamile kaldığım için bebeğimi riske atamam..evde dinleniyorum ::) normalde cok iştahlı biriyim ama nedense beslenme alışkanlığım çok değişti sabahları yiyemiyorum . .netten falan yemek resimleri görünce içim kalkıyor . .öğleden sonra geçiyor ama bu sıkıntım . .ceviz badem kabak çekirdeği mandalina tek severek yediğim seyler bunlar:)
Bende sevmezdim icine limon sıkınca sevimli hale geldi .. Sirf bebekler icin iste herseySade soda yı hiç icemiyorum canım ya.Meyveliyi çok severim zararlı diye içmek istemiyorum ama onsuz geçmiyor mide ağrım. Bende bugün sola yaptım iğneyi sağ da baya morluk var diye, biraz zorladım iğne girsin diye ondan oldu galiba, bi daha da zorlamam.
Ah ah ben de gurbetteyim ailemden uzakta.Her h.sonu gitmeye çalışıyorum ama yorucu oluyo.tek araba yok iki otobüs değiştiriyor um.Hamilelik ilerleyince zor olacak tabi her h.sonu gidemem.Burda naz yapacak bi eşim var o da sağolsun herşeyi benden bekler, bi iş yapmaz.Ayy gurbet zalım gurbet
Seninki gurbet olmuyor canim her hafta sonu gittigine göre ☺ Biz senede bir gidiyoruzAh ah ben de gurbetteyim ailemden uzakta.Her h.sonu gitmeye çalışıyorum ama yorucu oluyo.tek araba yok iki otobüs değiştiriyor um.Hamilelik ilerleyince zor olacak tabi her h.sonu gidemem.Burda naz yapacak bi eşim var o da sağolsun herşeyi benden bekler, bi iş yapmaz.
Hiç kurma bende aşılama oldum Rabbim ne derse o bundan önce kendiliğinden 4 gebeliğim oldu düştü bunda ise akışına bıraktım is guc yapmıyorum ama olumsuz birsey de düşünmüyorum aksine bebeğim ilgili güzel şeyler düşünüyorum kendime dikkat ediyorum bol bol uzaniyorum iyi düşünelim iyi olsunraporluyum ben ise gitmiyorum . .evde tek başımayım sürekli düşünüyorum nolacak nolacak diye..geceleri çok kalkıyorum huzursuzlugum var yani.. sürekli bir yorgunluk hali.. benimki tup bebek . . o hormon ignelerinin vermiş olduğu depresif ruh hali . .off ne zaman gececek bilmiyorum
İlk gebeliğimde (oğlum şuan 7 aylık) çok az ara ara kustum.benle aynı dönemde kuzenimde hamileydi o kafasını kaldıramıyordu kusmaktan. ben hep korkardım bişeymi var doğuma kadar hep korkarak geçirdim hamileliğimi çok şükür oğlum iyi.. yani midesi bulanmayalar korkmasınKusmadan gebelik geçiren çok kişi tanıyorum . melekleride gayet sağlıklı doğdu . .