• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi Al_pi benim tahmini doğum tarihim değişti yaaa :( geç döllenme olmuş 1,5 hafta geri attı bizi dün ki kontrolde tam 5 haftalık çıktı bebişim sata göre 6+4 tü bakalım tam olarak tahmini doğum tarihi ne zaman verilecek bilmiyorum ama tahminimce 20- 21 temmuz gibi olacak sanırım :) zaten eşim şunu bi kaç hafta tutamaz mısın aslan burcu olsun diyip duruyordu tam istediği oldu :))) bu arada aranızda geç döllenme var mı arkadaşlarr ben araştırdım bir zararı olmazmış ama doğum tarihi için yanıltabilirmuş galiba.

Günaydın kızlar, bugün test sonucumu aldım doktora gitmedim daha ama kansızlık varmış bide idrar yolu enfeksiyonu yeni yeni başlıyor demiş sonucu veren kişi. Bende hiç öyle yanma sık idrara çıkma filan yok anlamadım.

Al_pi Al_pi benim tahmini doğum tarihim değişti yaaa :KK43: geç döllenme olmuş 1,5 hafta geri attı bizi dün ki kontrolde tam 5 haftalık çıktı bebişim sata göre 6+4 tü bakalım tam olarak tahmini doğum tarihi ne zaman verilecek bilmiyorum ama tahminimce 20- 21 temmuz gibi olacak sanırım :) zaten eşim şunu bi kaç hafta tutamaz mısın aslan burcu olsun diyip duruyordu tam istediği oldu :))) bu arada aranızda geç döllenme var mı arkadaşlarr ben araştırdım bir zararı olmazmış ama doğum tarihi için yanıltabilirmuş galiba.
Haha cok komikmis esiniz ☺ bende yengec olacak diye uzuluyorum :KK48: zaten muhtemel dogum tarihi sirf tarih yazmak icin ben inanmiyorum kimse muhtemel dogum tarihinde dogurmaz herkes erken dogurur :KK6: 40.haftayi goren cok zor cunku ..

Kusmadan gebelik geçiren çok kişi tanıyorum . melekleride gayet sağlıklı doğdu . .

ay canım yaa içimi ferahlattın valla :) bende de hiç kusma yok midem de bazen çok az bulanıyor ama hiç kusmadım doktorum maşallah inş böyle gider hiç sorun değil demişti ama insan tedirgin oluyor ne biliyim.

Haha cok komikmis esiniz ☺ bende yengec olacak diye uzuluyorum :KK48: zaten muhtemel dogum tarihi sirf tarih yazmak icin ben inanmiyorum kimse muhtemel dogum tarihinde dogurmaz herkes erken dogurur :KK6: 40.haftayi goren cok zor cunku ..

Gebelikte yüzde 60 erken doğum yapıyormuş . . benimki temmuzun ilk haftası doğacak görünüyor erken doğsa ramazana denk geliyor :)) oğlum olursa ramazan koycam adını :))

Esine söyledin mi merak ettim uzaktasiniz ya ne tepki verdi ☺
Uzun zamandır istiyorduk ama bir yerde beklemiyorsun artık hele ki mesafe olunca. Öyle bir zamanda nasip olunca o da şaşırdı ve çok sevindi. Daha çok arar oldu. Ama bir yandan da hasretlik daha zor gelmeye başladı. Şu mübarek cuma günü hakkım olduğu halde tayinimi yapmayanları Allah'a havale ediyorum. Çok ağlattılar beni. Ama Allah'ın adaleti büyük elbet herkesin bir zamanı var. Zalimin de mazlumun da... bir dokun bin ah işit oldu kusura bakmayın

sorma adama dert oldu yengeç olacak diye tut sen onu bir kaç hafta diyordu deli :))) bende doktorların verdiği tarihe daha çok güveniyorum haftaya göre tahmini tarih veriyorlar yaa bakalım ne zaman diyecek doktorum. o değil ben dün 6+4 olduğunu sandığım için kalp atışı duyacağım heycanıyla gitmiştim haftaya kaldı yine :)))

ilişki konusunda risk varsa doktor mutlaka uyarıyor kızlar. ben çok erken fark ettim gebeliği kontrole gittiğim ilk muayenede 3 ay ilişki yok dedi direk. bide rahim duvarı etrafında kan görmüş 2 gün çok az lekelenmem olmuştu benim hemen progestan verdi. çok baş dönmesi yaptı bende tansiyonum oynadı hep bir ara toplantının ortasında bayıldım 8e 6ya düşmüştü sonra vajinadal al dedi içme içince yapar dedi kızlar kullanan ve bunları yaşayan varsa haberiniz olsun o baş dönmeleri hep progestandan.
Ben ağızdan alıyorum ama fazla yan etki yapmadı

ben apandisit ameliyatlıyım, normal yapamayacağım sanırım :KK43:

sorma adama dert oldu yengeç olacak diye tut sen onu bir kaç hafta diyordu deli :))) bende doktorların verdiği tarihe daha çok güveniyorum haftaya göre tahmini tarih veriyorlar yaa bakalım ne zaman diyecek doktorum. o değil ben dün 6+4 olduğunu sandığım için kalp atışı duyacağım heycanıyla gitmiştim haftaya kaldı yine :)))
yengeç nasıl ki çevremde hiç yokk

Gebelikte yüzde 60 erken doğum yapıyormuş . . benimki temmuzun ilk haftası doğacak görünüyor erken doğsa ramazana denk geliyor :)) oğlum olursa ramazan koycam adını :))
Allah nasip ederse o gunleri ben kesin haziran sonu dogum yaparim ..
Yani ramazanin icinde ama tabiki Ramazan koymam ☺ Bayram olabilir :KK48:

Back