- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
bana da 8 hafta birliktelik yok dediKızlar doktorunuz size cinsel hayatla ilgili yasaklar koydumu bize 12. Haftaya kadar onermiyoruz dedi
tebrik ederimmmmMerhaba arkadaşlar bende kısmetse 2017 temmuz annesi olucam 3 sene bekledim bu günler için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Haha cok komikmis esiniz ☺ bende yengec olacak diye uzuluyorumAl_pi benim tahmini doğum tarihim değişti yaaa geç döllenme olmuş 1,5 hafta geri attı bizi dün ki kontrolde tam 5 haftalık çıktı bebişim sata göre 6+4 tü bakalım tam olarak tahmini doğum tarihi ne zaman verilecek bilmiyorum ama tahminimce 20- 21 temmuz gibi olacak sanırım :) zaten eşim şunu bi kaç hafta tutamaz mısın aslan burcu olsun diyip duruyordu tam istediği oldu :))) bu arada aranızda geç döllenme var mı arkadaşlarr ben araştırdım bir zararı olmazmış ama doğum tarihi için yanıltabilirmuş galiba.
Valla benimde karnım acayip şiş . hiç abartmıyorum 4 5 aylık gibi..:) ben normalde hamile olduğumu saklıyorum ama her gören hamilemisin diye soruyorŞişkinliğe çözüm bulan var mı kızlar kendimi 6 aylık hamile gibi hissediyorum
Kusmadan gebelik geçiren çok kişi tanıyorum . melekleride gayet sağlıklı doğdu . .
Haha cok komikmis esiniz ☺ bende yengec olacak diye uzuluyorumzaten muhtemel dogum tarihi sirf tarih yazmak icin ben inanmiyorum kimse muhtemel dogum tarihinde dogurmaz herkes erken dogurur 40.haftayi goren cok zor cunku ..
Uzun zamandır istiyorduk ama bir yerde beklemiyorsun artık hele ki mesafe olunca. Öyle bir zamanda nasip olunca o da şaşırdı ve çok sevindi. Daha çok arar oldu. Ama bir yandan da hasretlik daha zor gelmeye başladı. Şu mübarek cuma günü hakkım olduğu halde tayinimi yapmayanları Allah'a havale ediyorum. Çok ağlattılar beni. Ama Allah'ın adaleti büyük elbet herkesin bir zamanı var. Zalimin de mazlumun da... bir dokun bin ah işit oldu kusura bakmayınEsine söyledin mi merak ettim uzaktasiniz ya ne tepki verdi ☺
Haha cok komikmis esiniz ☺ bende yengec olacak diye uzuluyorumzaten muhtemel dogum tarihi sirf tarih yazmak icin ben inanmiyorum kimse muhtemel dogum tarihinde dogurmaz herkes erken dogurur 40.haftayi goren cok zor cunku ..
Ben ağızdan alıyorum ama fazla yan etki yapmadıilişki konusunda risk varsa doktor mutlaka uyarıyor kızlar. ben çok erken fark ettim gebeliği kontrole gittiğim ilk muayenede 3 ay ilişki yok dedi direk. bide rahim duvarı etrafında kan görmüş 2 gün çok az lekelenmem olmuştu benim hemen progestan verdi. çok baş dönmesi yaptı bende tansiyonum oynadı hep bir ara toplantının ortasında bayıldım 8e 6ya düşmüştü sonra vajinadal al dedi içme içince yapar dedi kızlar kullanan ve bunları yaşayan varsa haberiniz olsun o baş dönmeleri hep progestandan.
yengeç nasıl ki çevremde hiç yokksorma adama dert oldu yengeç olacak diye tut sen onu bir kaç hafta diyordu deli :))) bende doktorların verdiği tarihe daha çok güveniyorum haftaya göre tahmini tarih veriyorlar yaa bakalım ne zaman diyecek doktorum. o değil ben dün 6+4 olduğunu sandığım için kalp atışı duyacağım heycanıyla gitmiştim haftaya kaldı yine :)))
Allah nasip ederse o gunleri ben kesin haziran sonu dogum yaparim ..Gebelikte yüzde 60 erken doğum yapıyormuş . . benimki temmuzun ilk haftası doğacak görünüyor erken doğsa ramazana denk geliyor :)) oğlum olursa ramazan koycam adını :))
göbek adları hepimizin aynı olcak galibaAllah nasip ederse o gunleri ben kesin haziran sonu dogum yaparim ..
Yani ramazanin icinde ama tabiki Ramazan koymam ☺ Bayram olabilir
Hic bahane yapmayacagim ben zaten sezeryan olacagimBen ağızdan alıyorum ama fazla yan etki yapmadı
ben apandisit ameliyatlıyım, normal yapamayacağım sanırım
ben normal isterdim aslında bakalım doktor zamanı gelince söyler herhalde :) sezeryanda iyi tek yanı tarih net belliHic bahane yapmayacagim ben zaten sezeryan olacagim
Kan pihtilasmasi varya onu bahane edebilirim gerci
Arif arife bayram ramazan şekergöbek adları hepimizin aynı olcak galibakız olursada arife
Ayy Rabbim o gunlere gelmemizi nasip etsinde normalde yaparim :) Yeterki saglikla o gunlere gelsin bebislerimiz ..ben normal isterdim aslında bakalım doktor zamanı gelince söyler herhalde :) sezeryanda iyi tek yanı tarih net belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?