- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Ben niye sabah aksam ikiser tane iciyorum acaba ya
Perşembe gidicem doktora gitmisken kalp atisinida duyayim diye bekliyorum.Degeriniz yüksek bencede ikiz üçüz olabilir :) Kese goründümü peki ? O zaman belli olur cogul gebelik mi ..
Yok canm teste gore degilde transferden once rahim duvari olculuyo ya istenilen kalinliga gelene kadar ilaci ayarliyo son hafta 4 e cikardi ole kaldi soruyorm devam et diyocanım belkı sana yaptıgı kan testlerıne gore senın 4 tane almanı uygun görmüştür. korkma bence dr zaten ayarlayıp verıyo.
Bel ağrısına etkisini bilmiyorum ama ilk hamileliğimin son haftalarında Nur topu gibi bir hemeroidim olduğu için çok sevmeme rağmen temkinliyim bendeKızlar çok acı yememek lazımmış çünkü vel ağrısı filan çok yapıyormuş
Sade soda iyidir. İçinde mineraller var. İlerleyen zamanlarda kramplar olacak ona da faydası oluyordu. Mide ağrısı acaba şişkinlikten olabilir mi?Benim de canım genelde tuzlu ve ekşi çekiyor. Bi de midem ağrıyo bikaç gündür. Şu an da ağrıyo. Meyveli soda içiyorum, bi zararı yoktur umarım. Çiğ kofteyi sevmeyen ben şimdi canım çekiyor, ama dr.um yasak dedi.Ben de et siz olsa zararı var mı diye sormadım.
Ben ilk hamileliğimde cipsten kilo aldığımı farkettim. Bir daha da eve sokmadım. Hem oğlumda istemesin yemesin diye. Ama Çarşamba günü doktora giderken canım çekti benimde :)) aldım bitirdim. Bir daha almam.Bende lays reklamını izlemiştim cnm cips çekti eşimi gönderdim aldı geldi hepsini yedim . . normalde eve hiç girmez cips ama yedim valla büyük iştahla . .bidaha yemicemm
Balık yağları var. Ben denedim ama hiç beğenmedim. gerçeğini yemek daha iyi az da olsa.tırnaklarınızda beyaz lekeler oluştu mu çinko çekiyomuş bebek bizden ondan oluyomuş benım olmuş biraz..
haftada ıkı kez balık yıyomusunuz gebeşlerdr öle söledi pek de sevmıyorum başka yolu yok mu yaa zorla yiyom
Bana yasak yok ama koca da yokilişki var mı sizde arkadaşlar ben dr a sormadım ama korkuyorum üç ay istemiyorum açıkçası gerek yok ama eş öyle düşünmüyo
Bende sordum kullanmıyorsun dediYok canm teste gore degilde transferden once rahim duvari olculuyo ya istenilen kalinliga gelene kadar ilaci ayarliyo son hafta 4 e cikardi ole kaldi soruyorm devam et diyo
Bn akdeniz anemisiyim korkmana gerek yok çünkü arda halsizlik çok yorulduğumda hafif baş dönmesi dışında bişey yok int okuduklarına aman inanmaKızlar hepinize günaydın yaklaşık 2 haftadır oğlumdaki kansızlık ile uğraşıyoruz dün doktor tek Bi tahlil kaldı onu da yaptığımda emin olucam ama büyük ihtimalle Akdeniz anemisi Dedi. Hiç iyi değilim perişanım daha 2 yasında kuzucuk ben çok korkuyorum nedir ne değildir bu hastalık Bi fikrim bile yok
merhaba bende de mide sıkıntısı baş gösterdi yemesem yanıyorum yesem bulanıyor gibi.. estrofem ne içindi tam hatırlayamasamda bende yumurtlamadan sonra kullandım
Bizde de tık yok.tüp bebek sürecinden beri yapmiyoz..eşim istemiyor cok korkuyormuş bişey olacak diye .Hayir yasak bizde de kesinlikle ve kabullendi, hem o sorumlulugunu alabilcekmi
Bana normal geldi. Bende 4+2 de 4305 di. Ufak bir hesapla muhtemelen 5+2 de bu değerden daha fazla olmam gerekir ki ultrasonda tek bir kalp atışı gördümBenim değerimde 12951.75 çikmis. Dün doktora gösterdim 6 haftalik hamilesin dedi. Saglik ocagindaki hemsirede değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Sizcede yüksekmi kani 5+ 2de verdim
Benim akıntim cok ama vajinal jel kullanıyorum progesteron içeren.Ya siz yazdıkca ben iiyice bir şüphelenir oldum ne sık wc ye gidiyom ne akıntı var ne ağrı ne bişi sadece mide bulantısı normalmiyim benn
Benimde 6+1te 13bindi bhcg..Bana normal geldi. Bende 4+2 de 4305 di. Ufak bir hesapla muhtemelen 5+2 de bu değerden daha fazla olmam gerekir ki ultrasonda tek bir kalp atışı gördüm)
Benimki de tüp ccnm..estrofemi yumurta toplanmasından itibaren günde 2tane içiyorumGunaydin kizlar.Mide yanmasiyla kalktim siz nasilsiniz..Benim kafamda yine deli sorular..Benim gibi tup bebek yapan varmiydi..Estrofem kullaniyomusunuz ve kac tane gunde..
Esine söyledin mi merak ettim uzaktasiniz ya ne tepki verdi ☺Bana yasak yok ama koca da yokfarklı şehirlerdeyiz. Eğer hamilelikle ilgili bir sıkıntınız olsaydı uyarırdı bu konuda diye düşünüyorum.
tabikide ben öyle kıyaslamaya hiç girmedim ama bebek isterken kusmaya razıyım dediğimi çok iyi hatırlıyorumevde olsam yine sıkıntı değil ama işyerinde olmaazzz
kusma olayı biraz psikolojik bence. mesela eskiden çok üzüldüğümde yada sinirlendiğimde de mideme vuruyordu hemen benim.. benim annem hep kusardı gebeliklerinde neden 2 bebek kaybetti oyleyse yada neden boş gebelik geçirdi... sağlıklı olmasıyla alakası yok bence kusmanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?