2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım belkı sana yaptıgı kan testlerıne gore senın 4 tane almanı uygun görmüştür. korkma bence dr zaten ayarlayıp verıyo.
Yok canm teste gore degilde transferden once rahim duvari olculuyo ya istenilen kalinliga gelene kadar ilaci ayarliyo son hafta 4 e cikardi ole kaldi soruyorm devam et diyo

Sade soda iyidir. İçinde mineraller var. İlerleyen zamanlarda kramplar olacak ona da faydası oluyordu. Mide ağrısı acaba şişkinlikten olabilir mi?

Bende lays reklamını izlemiştim cnm cips çekti eşimi gönderdim aldı geldi hepsini yedim . . normalde eve hiç girmez cips ama yedim valla büyük iştahla . .bidaha yemicemm
Ben ilk hamileliğimde cipsten kilo aldığımı farkettim. Bir daha da eve sokmadım. Hem oğlumda istemesin yemesin diye. Ama Çarşamba günü doktora giderken canım çekti benimde :)) aldım bitirdim. Bir daha almam.

kızlar herkese hayırlı cumalar. bol bol dua edelim. bu gün ettiğimiz duaların ardından da duamızın kabul olması için şu duaları da etmeyi unutmayalım.

"Allahümme inni es'elüke ya alimel hafiyye, ve ya men-is-semau bikudretihi mebniyye, ve ya men-il-erdu biizzetihi mudhıyye, ve ya men-iş-şemsü vel-kameru binuri celalihi müşrika ve mudıyye ve ya mukbilen ala külli nefsin mü'minetin zekiyye ve ya müsekkine ra'b-el-haifine ve ehl-et-takıyye, ya men havaicul-halki indehü makdıyye, ya men neca Yusüfe min rıkk-il-ubudiyye, ya men leyse lehü bevvabün yunadi vela sahibun yağşa ve la vezirun yu'ti ve la gayruhu rabbün yud'a ve la yezdadu ala kesretil-havaici illa keremen ve cuden ve sallallahu ala Muhammedin ve alihi ve a'tini süali inneke ala külli şey'in kadir."

Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân yâ mennân yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm. Amin.

Dua kitaplarında “Cuma günü hangi vakitte bu dua okunarak duada bulunulursa, maşrıkla mağrib arasında ne istenirse istensin, duası kabul olunur.” denilmektedir. (alıntıdır)

Balık yağları var. Ben denedim ama hiç beğenmedim. gerçeğini yemek daha iyi az da olsa.

Bn akdeniz anemisiyim korkmana gerek yok çünkü arda halsizlik çok yorulduğumda hafif baş dönmesi dışında bişey yok int okuduklarına aman inanma

merhaba bende de mide sıkıntısı baş gösterdi yemesem yanıyorum yesem bulanıyor gibi.. estrofem ne içindi tam hatırlayamasamda bende yumurtlamadan sonra kullandım

ayy ne güzel yaa hayır olsuncanımm :) 2 gün önce bende bir rüya görmüştüm :) görümcemde hamile onun kızı olmuş benim oğlum olmuştu. altını bi açtım maşallah beline kadar kaka yapmış :))) dün öğrendik ki görümcemin ki kızmış :)) dedim çıkıyor mu acaba diye ama bakalım hayırlısı :))

Benim değerimde 12951.75 çikmis. Dün doktora gösterdim 6 haftalik hamilesin dedi. Saglik ocagindaki hemsirede değerin yüksek ikiz olabilir dedi. Sizcede yüksekmi kani 5+ 2de verdim
Bana normal geldi. Bende 4+2 de 4305 di. Ufak bir hesapla muhtemelen 5+2 de bu değerden daha fazla olmam gerekir ki ultrasonda tek bir kalp atışı gördüm )

ilişki konusunda risk varsa doktor mutlaka uyarıyor kızlar. ben çok erken fark ettim gebeliği kontrole gittiğim ilk muayenede 3 ay ilişki yok dedi direk. bide rahim duvarı etrafında kan görmüş 2 gün çok az lekelenmem olmuştu benim hemen progestan verdi. çok baş dönmesi yaptı bende tansiyonum oynadı hep bir ara toplantının ortasında bayıldım 8e 6ya düşmüştü sonra vajinadal al dedi içme içince yapar dedi kızlar kullanan ve bunları yaşayan varsa haberiniz olsun o baş dönmeleri hep progestandan.

Gunaydin kizlar.Mide yanmasiyla kalktim siz nasilsiniz..Benim kafamda yine deli sorular..Benim gibi tup bebek yapan varmiydi..Estrofem kullaniyomusunuz ve kac tane gunde..
Benimki de tüp ccnm..estrofemi yumurta toplanmasından itibaren günde 2tane içiyorum

Kusmadan gebelik geçiren çok kişi tanıyorum . melekleride gayet sağlıklı doğdu . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…