Bulanti hissi var bendede degisik birsey kusmuyorsun ama icin tuhaf yol tutmus gibi benimde cok oluyor telefona bile bakamiyorum o sirada daha kotu oluyorum .. Uyumaya calisiyorum oylece geciyor .. Napalim bu gunlere sukur gececek insallah ..sağolasın canım akıntı yada lekelenme gibi bir durum yok çok şükür ama bu mide rahatsızlığı fena etkilemeye başladı.. tam bulantıda diyemiyorum ama çok fenaymış yainşallah lekelenme falanda olmaz akşam sağolsun eşim dışarda yedirdi yemek sonrada yattım hep evde çamaşırları astı falan Allah razı olsun
ya kusma olmasında katlanırız bari evde kussamBulanti hissi var bendede degisik birsey kusmuyorsun ama icin tuhaf yol tutmus gibi benimde cok oluyor telefona bile bakamiyorum o sirada daha kotu oluyorum .. Uyumaya calisiyorum oylece geciyor .. Napalim bu gunlere sukur gececek insallah ..
merhaba bende de mide sıkıntısı baş gösterdi yemesem yanıyorum yesem bulanıyor gibi.. estrofem ne içindi tam hatırlayamasamda bende yumurtlamadan sonra kullandımGunaydin kizlar.Mide yanmasiyla kalktim siz nasilsiniz..Benim kafamda yine deli sorular..Benim gibi tup bebek yapan varmiydi..Estrofem kullaniyomusunuz ve kac tane gunde..
Hadi bakalim hayir olsun seninkiler ikiz sanirim ☺ Biri kiz biri erkek ..ya kusma olmasında katlanırız bari evde kussamişyerinde çok sıkıntı olur. arada baş dönmeside eşlik ediyor yeni yeni başladı bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak..
bide çook güzel bir ruya gördüm :)
rüyamda bir kızım bir oğlum varmış ben 3.ye gebeymişim diyorum ki onların nasıl büyüdüğünü anlamadım zaten sanki gökten inmişler :)
Bebegin tutunmasi icinmis rahim duvari kalinlassin diye canm ama ben transferden once basladm hala devam ediyorm ve gunde 4 tane doktor devam diyo ama canimi sikiyo bu kadar cok ilacmerhaba bende de mide sıkıntısı baş gösterdi yemesem yanıyorum yesem bulanıyor gibi.. estrofem ne içindi tam hatırlayamasamda bende yumurtlamadan sonra kullandım
Rabbim sifa versin yavruna .. Aglama cok sukur kötü bir hastaligi yok arkadasta anlatmis zaten ..Kızlar hepinize günaydın yaklaşık 2 haftadır oğlumdaki kansızlık ile uğraşıyoruz dün doktor tek Bi tahlil kaldı onu da yaptığımda emin olucam ama büyük ihtimalle Akdeniz anemisi Dedi. Hiç iyi değilim perişanım daha 2 yasında kuzucuk ben çok korkuyorum nedir ne değildir bu hastalık Bi fikrim bile yok
tabikide ben öyle kıyaslamaya hiç girmedim ama bebek isterken kusmaya razıyım dediğimi çok iyi hatırlıyorumHadi bakalim hayir olsun seninkiler ikiz sanirim ☺ Biri kiz biri erkek ..
Sansliyiz aslinda kusma vs yadamadik simdiye kadar insallahta olmaz .. Insanlarin konusmasi cok etkiliyor beni yok saglikli degilse bisi yasamazsin kusarsan saglikli vs diye insan ister istemez tedirgin oluyor aslinda her bunye farkli .. 9 ay hic birsey yasamadan dogum yapan var ..
ben yumurtlamadan sonra hem estrofem hemde progestana devam ettim. sonra bebek yok nasılsa diye regle 6 gün kala bıraktım ikisinide birgün sonra lekelenmem başlamıştı bende regl oluyorum diye önemsemedim regl günü testte görünce şok geçirdim. doktoruma söyleyemedim bile ilaçlarımı bırakmıştım diye hemen progestana başladım sabah akşam devam ediyorum ama estrofemi sormadım bile unuttumBebegin tutunmasi icinmis rahim duvari kalinlassin diye canm ama ben transferden once basladm hala devam ediyorm ve gunde 4 tane doktor devam diyo ama canimi sikiyo bu kadar cok ilac
Saol cnm allah razı olsun bakalım bugün son bi testi var ne dicek doktor allah hepimizin yavrularını korusunCanim benim ailem de de Akdeniz anemisi var çok büyük bir rahatsızlık değil kan değerleri düşük oluyor onu da benim annem kan almıştı ki doğumdan sonra kız kardeşim Akdeniz anemisi taşıyıcısı hiç bir sıkıntı yaşamadık . önemli olan şey evlenirken Akdeniz anemisi taşıyıcı ise taşıyıcı ile evlendiginde çocuklar hastalıklı oluyor . onun dışında bi rahatsızlığı yok. doktor da oglusun kan ilacı demir hapı vericektir
İşte elde değil Cnm insanın elinde olmuyor ama her halimize şükürler olsun inşallah atlatırız bunu da .Rabbim sifa versin yavruna .. Aglama cok sukur kötü bir hastaligi yok arkadasta anlatmis zaten ..
Zor bir durum bi anne icin ama buna da sükür ..
Benden test istemedi henüz doktorum ama mart ayında bi gebelik yaşamıştım o zaman benim de 20 küsürlerdeydi ve hiçbir şey vermemişti.Bana geneli 4 5 fln cikio ama senin 29 çıktı gayet ii demesine rağmen devit 3 yazdı. sizin kaç çıktı? devit 3 verdi mi
canım genetiksel bir hastalık o benim arkadaşımın kendinde ve oğlunda vardı ama şuan iyiler sadece gereken özeni göstermek gerekli inşallah sonuçları güzel çıkarSaol cnm allah razı olsun bakalım bugün son bi testi var ne dicek doktor allah hepimizin yavrularını korusun
Ah aynen o insanların dili yokmu insanı korkuturlar benımde daha önce bi kaybım oldu hiç bir şikayetim yoktu 8aya kadar sorunsuz gelmiştim kaybedince dedikleri senin bulantın olmadı sağlıksızmış demek bulantı olunca olmazmıs bişey su çok içmedin ondan oldu diye bu hamileliğimdede tuhaf kusma yok ama heran çıkarcak gibi bi bulantı oluyor ara ara benım ablamın hiç bir sorunu olmamıstı hamileliğinde sağsalim doğum yaptı sanırım 9ay kulakları tıkamak en iyisi aldırıs etmemek dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor darısı bizim basımıza sorunsuz hamilelik geçiririz inşallah hepimizHadi bakalim hayir olsun seninkiler ikiz sanirim ☺ Biri kiz biri erkek ..
Sansliyiz aslinda kusma vs yadamadik simdiye kadar insallahta olmaz .. Insanlarin konusmasi cok etkiliyor beni yok saglikli degilse bisi yasamazsin kusarsan saglikli vs diye insan ister istemez tedirgin oluyor aslinda her bunye farkli .. 9 ay hic birsey yasamadan dogum yapan var ..
Zatenncogu kalp atisini duyunca birakmis ama ben cok iciyorum acaba azaltsammi diye dusundum ama.kafama gore yapmim doktora sorimben yumurtlamadan sonra hem estrofem hemde progestana devam ettim. sonra bebek yok nasılsa diye regle 6 gün kala bıraktım ikisinide birgün sonra lekelenmem başlamıştı bende regl oluyorum diye önemsemedim regl günü testte görünce şok geçirdim. doktoruma söyleyemedim bile ilaçlarımı bırakmıştım diye hemen progestana başladım sabah akşam devam ediyorum ama estrofemi sormadım bile unuttum
Gunaydin kizlar.Mide yanmasiyla kalktim siz nasilsiniz..Benim kafamda yine deli sorular..Benim gibi tup bebek yapan varmiydi..Estrofem kullaniyomusunuz ve kac tane gunde..
ah canım benim sadece hamilelikle bitmeyecekki sorunlar doğumdan sonrada herkes gelecek bebek görmeye diye. önce şöyyyle evini süzecekler temiz mi, yeni eşya almışmı, bebeğe neler almış ne masraf yapmış nerde doğum yapmış. başlayacaklar sormaya kaç kilo doğdu ay sen çok kilo almışsın yada kilo almamışsın.. bebeğe sütün yetiyor mu az mı uyuyor çok mu uyuyor ay çok yiyosun ay az yiyosun sütün olmaz vs vs dırdır dır bitmez yani :)Ah aynen o insanların dili yokmu insanı korkuturlar benımde daha önce bi kaybım oldu hiç bir şikayetim yoktu 8aya kadar sorunsuz gelmiştim kaybedince dedikleri senin bulantın olmadı sağlıksızmış demek bulantı olunca olmazmıs bişey su çok içmedin ondan oldu diye bu hamileliğimdede tuhaf kusma yok ama heran çıkarcak gibi bi bulantı oluyor ara ara benım ablamın hiç bir sorunu olmamıstı hamileliğinde sağsalim doğum yaptı sanırım 9ay kulakları tıkamak en iyisi aldırıs etmemek dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor darısı bizim basımıza sorunsuz hamilelik geçiririz inşallah hepimiz
Ben niye sabah aksam ikiser tane iciyorum acaba yagünaydın canım. ben kullanıyorum. sabah akşam bir tane şeklinde. dr kalp atışlarını duyana kadar devam et dedi.
doktoruna sor canım şimdi benimde kafama takıldı mesaj attıım :)Zatenncogu kalp atisini duyunca birakmis ama ben cok iciyorum acaba azaltsammi diye dusundum ama.kafama gore yapmim doktora sorim
Cok geçmiş olsun inşallah çok ciddi bir şey değildirKızlar hepinize günaydın yaklaşık 2 haftadır oğlumdaki kansızlık ile uğraşıyoruz dün doktor tek Bi tahlil kaldı onu da yaptığımda emin olucam ama büyük ihtimalle Akdeniz anemisi Dedi. Hiç iyi değilim perişanım daha 2 yasında kuzucuk ben çok korkuyorum nedir ne değildir bu hastalık Bi fikrim bile yok
İnan kusmayla sağlığın hiç alakası yok sen mümkün olduğu kadar çevreye kulaklarını tikaHadi bakalim hayir olsun seninkiler ikiz sanirim ☺ Biri kiz biri erkek ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?