2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aç tok farketmiyor kan testi bhcg için

Evet arkdasimda öyle yapti esiyle ozele gidip kalbini dinledi
2 hafta sonra sizde gidersiniz hemde duymus olursunuz ..

Hayırlı olsun canım 5hafta nasıl gecer ama oyle kalp atısını duyunca bidaha 2li test icin 11,12.haftada cagırıyorlar olsun saglıklıymısya yapicak bisey yok ozaman cinsiyet bile tahmin edebilir

Bisi mi oldu canim kanama filan mi var ?
ince çizgi halinde açık kahve lekelenmem var çamaşırımda canım ama ne ağrım var ne de peçeteye sildiğimde var. benim hemoroid sorunum vardı gebeliği öğrendiğimden beri dışkıyla kanama oluyordu acaba ordan mı akıntı geliyor vajinal akıntı mı anlayamıyorum bekleyeceğim bakalım.. ağrı ya da lekelenme artarsa da giderim doktoruma cumartesi

Himm artacak olsa artardi canim merak etme .. Bi baslarsa hemen devami geliyor lekenin cunku azda olsa korkulacak bisi yok icini ferah tut .. insallah artmaz bir dahada olmaz .. eve gidince uzan dinlen

Kız özelde mi vermedi noldu ??

Ya benim iştahı elevit açtı sanırsam bayıldım yiye yiye pazartesi doktorum ne verirse onu kullancam
Ya ben henüz doktora gitmedim ama kizimda elevit kullaniyordum alsammi diye düşünüyorum yinede bilmiyorum ya kusmuyorum ama hep yedigim bogazimda

kızlar ağrım falan yok, peçeteye gelen lekemde yok ama çamaşırımda yine ince bir çizgi halinde açık kahve leke var

canım benimde çok az lekelenmem olmuştu 2 gün sadece peçeteye gelmişti 1 er kere doktorum hemen bir iğne verdi zaten gebelik başlangıcından beri progestan kullanıyorum. bence doktorunla bu konuyu mutlaka konuş Allah korusun lekelenme çok riskli diyorlar çünkü sen önlemini alda gerisini Rabbim bilir tabi içinde süphe kalmasın.

Himm artacak olsa artardi canim merak etme .. Bi baslarsa hemen devami geliyor lekenin cunku azda olsa korkulacak bisi yok icini ferah tut .. insallah artmaz bir dahada olmaz .. eve gidince uzan dinlen
bu akşam sırf yatcam zaten

doktoruma söylesem gel dicek progestan zaten alıyorum sabah akşam, devam ederse gideceğim

Sıkıntı olmaması güzel bir haber:) Bana da öyle gel dedi. Ense kalınlığı ölçümü yapacağız dedi. Sorun olmasın da zaman çabuk geçiyor.

bu akşam sırf yatcam zaten

doktoruma söylesem gel dicek progestan zaten alıyorum sabah akşam, devam ederse gideceğim

bana iğne verdikten sonra kesildi lekelenme rahim duvarı etrafında çok az kanama görmüş yerleşme kanamasından kalma sanırım odur çok korkulacak bişey değil ama sen dikkat et demişti, belki seninde içerde kalan birşeydir. sen içini ferah tut güzelce dinlen ama yine gelirse ihmal etme bence canım. bebişlerimiz sımsıkı tutnsun bizlere inş :)

Aç tok fark etmiyor.

yalnız şunu anladım bu hamılelık dedıgın sureklı stres ve bekleyısmıs..sımdı de acaba kalbı atacak mı dıye strese gırdım.. bı de kızlar hala ara ara adet sancısı gıbı sancı oluyo korkuyorum hemen lavobaya gıdıyorum bakıyorum bısey yok aklım cıkıyo her gıttıgımde sankı kan görecem :s

neyse onun dışında dün ilk kez elim ayağım boşaldı başım döndü inşallah midem bulanmaz da bunlara da razıyım

Son düzenleme:
Canim hemoroid de kan kahve gelmez taze kırmızı olur sen kafanı rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…