• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oohhh yaramıştır o iyi yapmışsın afiyet olsun yarasın :kk77:

Kızlar birde kalsiyum malum çok önemli. İkinciye hamile olanlar yapıyordur eminim. İlk hamileliğinde olanlar kemik suyunuzu kendiniz yapın. Bol bol çorbalara yemeklere koyun. Bebelere can olsun.
ben bilmiyorum nasıl yapabilirim ki

geçen işyerinde çıktı kelle paça tanelerini ayırdım sırf bebeğe yararı olsun diye suyundan içtim :işsiz::KK57:
Ohhh sifa olsun inşallah:)) birde benim bacaklarım ağrıyor elektrik akımı na uğramış gibi . Dr uma sordum bol bol sut içeceksin dedi peki dedim Sutude hiç sevmem ya:)

kızlar ağrım falan yok, peçeteye gelen lekemde yok ama çamaşırımda yine ince bir çizgi halinde açık kahve leke var :işsiz:
Canim kendini yoracak birsey mi yaptın belki öncesinden yerleşme kanaması olmuştur şimdi geliyordur o yüzden de kahve olmuştur rengi için rahat değil devamı da gelirse Dr una mutlaka sor

Ohhh sifa olsun inşallah:)) birde benim bacaklarım ağrıyor elektrik akımı na uğramış gibi . Dr uma sordum bol bol sut içeceksin dedi peki dedim Sutude hiç sevmem ya:)
Off benim de çok ağrıyor sol bacağım. Vuruyorum geçsin diye, attırasım geliyor havalara bacağı.

Canim kendini yoracak birsey mi yaptın belki öncesinden yerleşme kanaması olmuştur şimdi geliyordur o yüzden de kahve olmuştur rengi için rahat değil devamı da gelirse Dr una mutlaka sor
işte ağrı falan bişey yok ama bu hafta ikidir böyle çok az açık kahve oldu.. daha öncede yerleşme kanaması yaşadım ama o bildiğin kırmızıydı sonrada yok olmuştu. eğer artarsa yada ağrım olursa dra gideceğim

kızlar selamlar..bugün ilk dr kontrolüme gittim.
ben 48 kilo bir insan olduğumdan:olamaz: bana vajinal muayene yapmadı.direk karından ultrosandan baktı. Allah'ıma şukurler olsun kesemiz gayet güzel yerleşmiş. sat'a göre 5+2 deyim kese ölçümünde 6+1 11 mm çıktı.dr tez canlı olacak bu dedi:halay: haftaya cuma kalp atışı dinlemeye gidicez:KK200:
tavsiyeleri;:kahve:
-folik asite devam
-kilomdan dolayı karnıma ayrica dikkat ve 10 haftadan sonra karın üzerime yatmam yasak.Çunku benim vücut yağ oranım düsük ve karın bölgemde cok fazla yağlanmam olmadığından artı dikkat etmem gerekiyor.
-yerlesme kanamam olmuştu 3 gün. bundan dolayı 10. haftaya kadar iliski yasak.
-50 kilo oluncaya kadar kilo takibi yok .
-kızımı fazla kaldırmam yasak.

genel olarak çok iyiyim şükür . :nazar:ilk 3 yaşadığım bulantilar,bel ağrılarım gecti. umarım ilk hamileligim gb geçer bu da.
Masallah canım

Kızlar hepinize merhaba ancak yazabiliyorum bugün dr a gittin dr vajinal ultrasonda bebegimin kalp atışını gösterdi bana dinleyemedim ama gördüm çok şükür:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::KK72::KK72::KK72::KK9:Hoppa sağlıklı duruyor dedi hiç bir ilaç vermedi sizce normal mi ilaç yazmaması bana 5 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 5 hafta nasıl bekleyecem :110::110::110::110:

Kızlar hepinize merhaba ancak yazabiliyorum bugün dr a gittin dr vajinal ultrasonda bebegimin kalp atışını gösterdi bana dinleyemedim ama gördüm çok şükür:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::anneadayı::anneadayı::KK72::KK72::KK72::KK9:Hoppa sağlıklı duruyor dedi hiç bir ilaç vermedi sizce normal mi ilaç yazmaması bana 5 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 5 hafta nasıl bekleyecem :110::110::110::110:
beş hafta çok uzun bir süre ya.. 2-3 dese anlarımda. bu arada hayırlısı olsun çok sevindim

Gözun aydin canim .. 5 hafta nedir yahu doguma geleyim deseydin.. ☺Bana 2 hafta dedi gecmiyor zaman 5 haftaya hic dayanamazdim walla ..

Evet bende beş hafta mi dedim evet dedi bi sorun yok erken gelmene de gerek yok dedi anlamadım valla bende çok sevindim çok teşekkür ederim darısı duymayı bekleyenlerin başına
canım evet biz çok sabırsızlanıyoruz bebeklerimizi görmeye ama çok ultrasona girmek bebek açısından çok iyi bir şey değil. Radyasyona maruz kalıyor sonuçta. Yine tabii sen bilirsin ama bence doktorun dediği zamanda git.

Gözun aydin canim .. 5 hafta nedir yahu doguma geleyim deseydin.. ☺Bana 2 hafta dedi gecmiyor zaman 5 haftaya hic dayanamazdim walla ..
Valla 5 hafta beklemeyi düşünmüyorum açıkçası iki hafta sonra eşimle özele gidip kalbini onunla duymak istiyorum devlette dr dinletmedi sadece gösterdi kalbinin attığını eşimle gidip dinleyecez ınşallah devlette erkek içeri almıyorlar malum

Merhaba kızlar İnşallah bende araniza katılabilirim cok istiyorum anne olmak üç seferdir olmadı bakalım bu ay tutacakmi :KK51: adetim bir veya iki gün gecikti yarinda gelmezse kan testine gidicem

Bu arada kan testi ac karnami verilmesi gerekiyor :KK64:

Back