• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Engelli olacak endişesiyle çocuğu aldırmayı düşünenler,sağlıklı çocuğunuz ilerde ms hastası olabilir,felç olabilir..o zaman da öldürecek misiniz..bana ters geliyor hiçbir testi de yaptırmayacağım..size de saygım var tabi..

Selam anneler:KK200:
Yaaa siz ne kadar gönlü güzel insanlarsınız:nazar: tek tek yazamadım ama teşekür ediyorum doğumgünü mesajlarınız için çoooook mutlu oldum:KK17:
Tüm güZel dileklerinize aminEn Büyük KK

Buarada oğlum iyileşti diye sevinirken eşime geçti kusma ishal şimdi de inşAllah bana geçmeden atlatırız

yalnız şunu anladım bu hamılelık dedıgın sureklı stres ve bekleyısmıs..sımdı de acaba kalbı atacak mı dıye strese gırdım.. bı de kızlar hala ara ara adet sancısı gıbı sancı oluyo korkuyorum hemen lavobaya gıdıyorum bakıyorum bısey yok aklım cıkıyo her gıttıgımde sankı kan görecem :s

neyse onun dışında dün ilk kez elim ayağım boşaldı başım döndü inşallah midem bulanmaz da bunlara da razıyım :KK46:
Bizim tarihler yakın, bende bu sabah başladı mide bulantısı umarım devamı gelmez :(

Tabiki herkes engelli de olsa çocuğunu çok sever ama bile bile dünyaya getirmek hem çocuğa hem aileye acı verir.Benim ablamın gorumcesi bile bile hem down sendromlu hem kalp rahatsızlığı olan bir çocuk dünyaya getirdi. O küçücük bedeni daha yaşına gelmeden onlarca ameliyat geçirdi. Böyle bir durumda ailenin içi her ameliyatta daha çok yanıyor. Dediğin gibi herkesin kendi düşüncesi. Allah hepimizin evlatlarina sağlık versin.

Ben 10 haftalık hamileyim kanamam var dediğimde kimse aman düşmesin diye ilaç vermedi. Yine bir arkadaşım 28 haftalık ikizlere hamileyken doğum başladı. Doğumu ertelemek için bir iğne varmış. Türkiye'de yapılıyormuş. 2 hafta geciktirebiliyormuş. Yalvardılar o iğneden yapın diye. Hayır Doğum başladı denildi. Doğurdu. Maşallah 3 yaşına geldiler şimdi. Nerde mi oluyor bunlar Kanada da. Mantık şu doğal sürece müdahale etmemek. Bebek ilk üç ayda genetik sebeplerden düşer. Doğa kanunu gereği vücut bebeği elimine ederken buna müdahale etmek doğru değil. Yine vücut Doğum başlamış diyorsa durdurulmaz.
Doğaya doğal olana nerde müdahale etmemiz gerektiği konusunda ki O sınırı çizmek çok zor. Burda mantıklı olabilmek adına sizinde fikirlerinizi alayım dedim. Önlem alınmalı ama mantıki sınırları ne olmalı?

peki ben şunu anlamıyorum neden sağlıksız bebeği vücut atmaya uğraşıyor deniyor da düşük tehlikesi geçirip sağlıklı bebekler dünyaya gelebılıyor ? cidden meraktan soruyorum acaba neden

Ben çay içemiyorum bi de tatlı yiyemiyorum kızlar
sürekli tuzlu yiyorum ilerde ödem olur diyolar napcam bilmem
hee bi de şu dışarda satılan etsiz çiğköftelere bayılıyorum acaba zararı var mı ki

Hayırlı olsun canım 5hafta nasıl gecer ama oyle kalp atısını duyunca bidaha 2li test icin 11,12.haftada cagırıyorlar olsun saglıklıymısya yapicak bisey yok ozaman cinsiyet bile tahmin edebilir
Çok şükür için rahatladı rabbim bekleyen herkese hayirli haber almayı nasip etsin çok acayip eşimin ve benim suratımızda aptal bir Gülümseme var cevredenherkes arayıp tebrik ediyor çok çok çok başka bişey mis

Iyi aksamlar hanimlar, hepimiz yavrularimizi sagliklica kucagimiza alalim ins. Benim ilk ultrasonum 11, 12. haftamda diger 3 oglumda oldugu gibi. Bu haftalarda bebeğinizin vucudu bayagi sekile girmisse kollar bacaklar ayrilmissa erkek, daha fasulye seklindeyse kiz oluyor diye dusunuyorum tecrubelerime dayanarak. 3. oglumu dr kiza benziyor demesine ragmen ben oglan dedim ve oglan oldu. O haftalara gelince bir dikkat edin bakalim tezimde dogruluk payi var mi:KK25:

hee bi de şu dışarda satılan etsiz çiğköftelere bayılıyorum acaba zararı var mı ki

Bende tatlı kesinlikle yiyemiyorum . .hep tuzlu ve eksi seyler çekiyor canım . . bugün taze soğana aşerdim:)) sofrada sadece taze sogan yediğimi gören eşim şoklara girdi;)) pek normalde ağzıma almam ama canim istedi..bu hamilelik çok tuhaf bişey :)

Bu haftalarda tuzlu ve ekşi bulantılar için daha iyi diyordu bir hamilelik sitesinde. Bende hep ekşi ve tuzlu tatlıyı canım istemiyor. Ama 12. Haftadan sonra değişir bence yani inşallah :dua:

Bende tatlı kesinlikle yiyemiyorum . .hep tuzlu ve eksi seyler çekiyor canım . . bugün taze soğana aşerdim:)) sofrada sadece taze sogan yediğimi gören eşim şoklara girdi:KK66:) pek normalde ağzıma almam ama canim istedi..bu hamilelik çok tuhaf bişey :)

haha ben de 10 tane bıber turşusu yedim eşim de şoklarda ne tuhaf hal bu ya :))

Bende tatlı kesinlikle yiyemiyorum . .hep tuzlu ve eksi seyler çekiyor canım . . bugün taze soğana aşerdim:)) sofrada sadece taze sogan yediğimi gören eşim şoklara girdi:KK66:) pek normalde ağzıma almam ama canim istedi..bu hamilelik çok tuhaf bişey :)
Kızınız mi olacak acaba ben kizimda hep tuzluya asermistim de :KK36:

Bende yiyordum ilk zamanlar cigkofte hatta tek onu yiyebildim:)

Kızlar çok acı yememek lazımmış çünkü vel ağrısı filan çok yapıyormuş

Benim de canım genelde tuzlu ve ekşi çekiyor. Bi de midem ağrıyo bikaç gündür. Şu an da ağrıyo. Meyveli soda içiyorum, bi zararı yoktur umarım. Çiğ kofteyi sevmeyen ben şimdi canım çekiyor, ama dr.um yasak dedi.Ben de et siz olsa zararı var mı diye sormadım.

Back