Öyle yapıcam ayaklarim gece uyutmuyor biraz dikkat edeyimsüt yoğurt peynir birini yemezsen diğerinden ye ayran da içmek iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıcam ayaklarim gece uyutmuyor biraz dikkat edeyimsüt yoğurt peynir birini yemezsen diğerinden ye ayran da içmek iyi
aç tok farketmiyor kan testi bhcg içinMerhaba kızlar İnşallah bende araniza katılabilirim cok istiyorum anne olmak üç seferdir olmadı bakalım bu ay tutacakmi adetim bir veya iki gün gecikti yarinda gelmezse kan testine gidicem
Bu arada kan testi ac karnami verilmesi gerekiyor
artarsa gidicem doktoraBelki içerde kalan eski adetle ilgilidir olabiliyormuş, yoğun değilse sıkıntı yapma ama dinlenmeye özen göster yine de.
aç tok farketmiyor kan testi bhcg için
Evet arkdasimda öyle yapti esiyle ozele gidip kalbini dinlediValla 5 hafta beklemeyi düşünmüyorum açıkçası iki hafta sonra eşimle özele gidip kalbini onunla duymak istiyorum devlette dr dinletmedi sadece gösterdi kalbinin attığını eşimle gidip dinleyecez ınşallah devlette erkek içeri almıyorlar malum
Bisi mi oldu canim kanama filan mi var ?artarsa gidicem doktora
Hayırlı olsun canım 5hafta nasıl gecer ama oyle kalp atısını duyunca bidaha 2li test icin 11,12.haftada cagırıyorlar olsun saglıklıymısya yapicak bisey yok ozaman cinsiyet bile tahmin edebilirKızlar hepinize merhaba ancak yazabiliyorum bugün dr a gittin dr vajinal ultrasonda bebegimin kalp atışını gösterdi bana dinleyemedim ama gördüm çok şükür sağlıklı duruyor dedi hiç bir ilaç vermedi sizce normal mi ilaç yazmaması bana 5 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 5 hafta nasıl bekleyecem
ince çizgi halinde açık kahve lekelenmem var çamaşırımda canım ama ne ağrım var ne de peçeteye sildiğimde var. benim hemoroid sorunum vardı gebeliği öğrendiğimden beri dışkıyla kanama oluyordu acaba ordan mı akıntı geliyor vajinal akıntı mı anlayamıyorum bekleyeceğim bakalım.. ağrı ya da lekelenme artarsa da giderim doktoruma cumartesiBisi mi oldu canim kanama filan mi var ?
Himm artacak olsa artardi canim merak etme .. Bi baslarsa hemen devami geliyor lekenin cunku azda olsa korkulacak bisi yok icini ferah tut .. insallah artmaz bir dahada olmaz .. eve gidince uzan dinlenince çizgi halinde açık kahve lekelenmem var çamaşırımda canım ama ne ağrım var ne de peçeteye sildiğimde var. benim hemoroid sorunum vardı gebeliği öğrendiğimden beri dışkıyla kanama oluyordu acaba ordan mı akıntı geliyor vajinal akıntı mı anlayamıyorum bekleyeceğim bakalım.. ağrı ya da lekelenme artarsa da giderim doktoruma cumartesi
Ya ben henüz doktora gitmedim ama kizimda elevit kullaniyordum alsammi diye düşünüyorum yinede bilmiyorum ya kusmuyorum ama hep yedigim bogazimdaKız özelde mi vermedi noldu ??
Ya benim iştahı elevit açtı sanırsam bayıldım yiye yiye pazartesi doktorum ne verirse onu kullancam
kızlar ağrım falan yok, peçeteye gelen lekemde yok ama çamaşırımda yine ince bir çizgi halinde açık kahve leke var
bu akşam sırf yatcam zatenHimm artacak olsa artardi canim merak etme .. Bi baslarsa hemen devami geliyor lekenin cunku azda olsa korkulacak bisi yok icini ferah tut .. insallah artmaz bir dahada olmaz .. eve gidince uzan dinlen
doktoruma söylesem gel dicek progestan zaten alıyorum sabah akşam, devam ederse gideceğimcanım benimde çok az lekelenmem olmuştu 2 gün sadece peçeteye gelmişti 1 er kere doktorum hemen bir iğne verdi zaten gebelik başlangıcından beri progestan kullanıyorum. bence doktorunla bu konuyu mutlaka konuş Allah korusun lekelenme çok riskli diyorlar çünkü sen önlemini alda gerisini Rabbim bilir tabi içinde süphe kalmasın.
Sıkıntı olmaması güzel bir haber:) Bana da öyle gel dedi. Ense kalınlığı ölçümü yapacağız dedi. Sorun olmasın da zaman çabuk geçiyor.Kızlar hepinize merhaba ancak yazabiliyorum bugün dr a gittin dr vajinal ultrasonda bebegimin kalp atışını gösterdi bana dinleyemedim ama gördüm çok şükür sağlıklı duruyor dedi hiç bir ilaç vermedi sizce normal mi ilaç yazmaması bana 5 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi 5 hafta nasıl bekleyecem
bu akşam sırf yatcam zaten
doktoruma söylesem gel dicek progestan zaten alıyorum sabah akşam, devam ederse gideceğim
Aç tok fark etmiyor.Merhaba kızlar İnşallah bende araniza katılabilirim cok istiyorum anne olmak üç seferdir olmadı bakalım bu ay tutacakmi adetim bir veya iki gün gecikti yarinda gelmezse kan testine gidicem
Bu arada kan testi ac karnami verilmesi gerekiyor
Canim hemoroid de kan kahve gelmez taze kırmızı olur sen kafanı rahat tutince çizgi halinde açık kahve lekelenmem var çamaşırımda canım ama ne ağrım var ne de peçeteye sildiğimde var. benim hemoroid sorunum vardı gebeliği öğrendiğimden beri dışkıyla kanama oluyordu acaba ordan mı akıntı geliyor vajinal akıntı mı anlayamıyorum bekleyeceğim bakalım.. ağrı ya da lekelenme artarsa da giderim doktoruma cumartesi