- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 123
benim ilk gebeligim olunca aklıma gelen herşeyi soruyorum demek ki 12 . Haftaya kadar yok teşekkür ederimcanım ben sorma gereği bile duymadım. olmayacak 12 hafta
canım özelde doktorlar rapor veriyor genelde ama ilk defa gideceksen doktora bilemiyorum
İnş canım ya duyalımda biraz rahatlayalım günlerde geçmiyo sanki hiçBen bugün gittim yine ilk defa hafta olarak hesapladı doktorum. 1 buçuk hafta kadar geç döllenmemiz varmış şuan 1.02 cm ve 5 haftalık dedi hafta cumartesi yani 25. de gidicem kalp atışı için. yine yakın tarihlerimiz haberleşiriz :) rabbim sağlıkla duymayı nasip etsin inş.
Evet bizede yok dedi ama ne kadara kadar dedini unuttum vallabenim ilk gebeligim olunca aklıma gelen herşeyi soruyorum demek ki 12 . Haftaya kadar yok teşekkür ederim
Dr uma gerek yok ben koydum bile gebeligimi öğrenmeden başladım önceki gebeligimde yasak vardı şimdi ben kendi kendime koydum zaten kilimi kipirdatcak halim yokKızlar doktorunuz size cinsel hayatla ilgili yasaklar koydumu bize 12. Haftaya kadar onermiyoruz dedi
Sakın ol tatlım sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ankara da özel tip.merkezleri bile veriyor 300 tl ye ama aile hekimi bile verdi geçen olanüstü hal yüzünden biraz sıkıyolqr sanırım üzülme bi veren olurSinirimden ağlıyorum ya
Benimde eşim korkuyor yasak koymaya gerek kalmıyoDr uma gerek yok ben koydum bile gebeligimi öğrenmeden başladım önceki gebeligimde yasak vardı şimdi ben kendi kendime koydum zaten kilimi kipirdatcak halim yok
amin canım inşallah Rabbim çok büyük çok sıkıntılar yaşadım ben her düşük bi hasar bıraktı neler yaşadım Allah bilir ama olsun hersey bizim. İçin hep sabır dedim Rabbim benim için de güzel bi vakit biliyordur kalbimi doğru tutmaya çalışıyorum ve de çok ca duaGeçmiş olsun canım. Benim de temmuz ayında geç döllenmem vardı. Bende ağustosta kaybettim. Hayırlısıyla bu gebeliklerimizi Allah bağışlasın bize.
benimde ilk gebeliğim canım hatta bizim en son iğne olduğumda olmuştu yani perhize çok erken başlamışızbenim ilk gebeligim olunca aklıma gelen herşeyi soruyorum demek ki 12 . Haftaya kadar yok teşekkür ederim
Fransa da ayni seyi gecen gun doktorum banada soyledi. Benimki de dusuk hatta 200 000 ui lik bir ampul verdi ama icmedim. recetede bu dozaj hamileye fazla yaziyordu. Bekliyorum bakalim.D vitamini benim de hep düşük , önceki gebeliğimdeki doktorum 'ben Türkiye'deki ölçümlere güvenmiyorum , çünkü bugüne kadar bir tane bile değerleri normal insan gelmedi' demişti.
Ahh yaa benimde annem bakıyor çocuğa. İyi ki var anneler. Yoksa yemek yapmak zulüm olurdu. Çocuk küçük oluncaSanırım yakın zamanda benim de seruma ihtiyacım olacak gözlerimin altı çöktü resmeniki yaşında bir de kızım var o ne yiyecek diye iyice stres oluyorum daha çok bulanıyor midem
işkembeyide severim iri iri olacak ama kelle paça bu dönemde eeeen iyi çorba o da sarımsaksız içilmez ki işteyken de içilmiyor maalesefbende senin gibiyim canım hep birsey istiyor ama en çok bu ara İşkembe çorbası taktım buna ne olacak halim bilmiyorum midem bulanıyor gibi sürekli ama yinede yemekten alamiyorum kendimi hayırlısı
Aynen canım. 3 ay yok dedi.Kızlar doktorunuz size cinsel hayatla ilgili yasaklar koydumu bize 12. Haftaya kadar onermiyoruz dedi
Benim doktorum sormadan söylüyor her şeyi sağ olsun :)benim ilk gebeligim olunca aklıma gelen herşeyi soruyorum demek ki 12 . Haftaya kadar yok teşekkür ederim
Sen de bendensin ben nöbet usulü çalışıyorum o yüzden sorun olmuyor Ayy şimdi olsa da yesek bol sarımsaklıAhh yaa benimde annem bakıyor çocuğa. İyi ki var anneler. Yoksa yemek yapmak zulüm olurdu. Çocuk küçük olunca
işkembeyide severim iri iri olacak ama kelle paça bu dönemde eeeen iyi çorba o da sarımsaksız içilmez ki işteyken de içilmiyor maalesef
geçen işyerinde çıktı kelle paça tanelerini ayırdım sırf bebeğe yararı olsun diye suyundan içtimSen de bendensin ben nöbet usulü çalışıyorum o yüzden sorun olmuyor Ayy şimdi olsa da yesek bol sarımsaklı
Oohhh yaramıştır o iyi yapmışsın afiyet olsun yarasıngeçen işyerinde çıktı kelle paça tanelerini ayırdım sırf bebeğe yararı olsun diye suyundan içtim
Hayirli olsun .. Sag salim kucaginiza almakta nasip olsun .. Hosgeldiniz aramiza ..Merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2017 temmuz annesi olucam 3 sene bekledim bu günler için Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?