2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
sivilceler çıkmaya başladı. Neden acaba sizde de oluyor mu?
Bende de iki tane var yüzümde ... Adet döneminde bir tane çıkar giderdi. Gitmiyorlar da. Nasıl rüyama girdiyse artık dün gece bir bakıyorum alnımda sıra halinde sivilceler aman Allahım ne olmuş böyle diye irkiliyorum hayır olsun

Bende aynı öyleyim öğütme makinesi gibiyim ha babam yiyorum.

Ustelik özelde bir sürü para verip yaptirirken orda hic para vermeden yapiyorlar .. Zaten zorunlu kayit yaptirmak cezasida varmis Mutlaka herkes yaptirsin benim ilk asi 25 ocakta ..
Ben kızımda oğlumda vuruldum hep aşıları acaba bunda da yer miyim ki aşı ?

bende de 1 kilo oynayıp duruyor, bir veriyorum bir alıyorum :) ilk üç ay almasam çok daha iyi
Bir haftada iki kilo aldim ben ☺ ama hayatimda ilk defa düzenli yemek yiyorum hic bir seyi aksatmadan o yuzden benim icin güzel bisi .. Kilolu halimi gormek isteyen cok insan var Allah nasip etsinde gorsunler ☺

Saol canım

Benim oğlumda 2,5 yaşında. Erkek kardeş istiyormuş. Kardeşi olacağını söylemedik daha. Çocuklarda zaman kavramı olmadığı için sona doğru söylemek gerekiyormuş.
Geçenlerde elini göğsüme koydu. Normalde yapmaz. Anne ben süt içmiştim bitirmiştim dimi dedi. Evet oğlum dedim. Gene süt gelirse içer misin dedim? Yoklama çekiyorum :))) İçmicem onu kardeşim içecek benim kadar büyüyecek demesin mi ahh bu bebeler Allah uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın inşallah

Ben yiyorum walla 5+3de 47kiloydum 6+3de 49 olmustum doktor şişlikte olabilir bu ayda normal dedi .. Ama şiş degil bildigin yedim ne bulduysam zaten zayifim o yüzden sıkıntı yok kilolu olayim birazda
Acaba bu ilk sayfada ki tabloya hamile kaldığımız kiloları da mı eklesen? Malum çok önemli :)))

Ben de ikizden şüpheleniyorum. Dış gebelik ihtimali de var. Mol gebelik ihtimali de olabilir. Cumartesiye randevu aldım. Belli olursa buraya yazarım. Moralim sıfır. Korundugumuz halde hamile kaldım aklım almıyor. İnşallah rabbim isteyene verir. Ben istemiyordum bebek.

Amin inş

bilmiyorum ki işte bir anlayabilsem bu folik asit denen şey bütün ilaçlarda aynı değilmi bu ne ayrım anlamadım :S

Doğrudur, folik asit hakkında hiç marka önerisinde bulunmamıştı doktorum, yalnızca gebelikten önce kullanmamı önermişti, kullanıyorum demiştim, tamam devam et ona dedi, şimdi burada böyle bir ayrım görünce nedenini merak ettim haliyle.

Can'ım benimde üçüncü bebeğim kızım 4 oğlum 2 yasında rabbime dua ediyorum nasip etti yine anneliği bana diye inan eğer hamileysen doğduğunda bütün bunlar geçer ve ben bebişlerin annelerini hissettiğine inanıyorum duygularını yani ne kdr küçük olurlarlarsa olsunlar, öyle düşünme yavrun üzülmesin annesi

İngilizce öğretmeniyim hiç aklıma gelmedi 6w3d dün geceye kadar :)
:)
Kızlar 7 haftayı bitirdik doktor ne tahlil istedi ne bişey sizden neler istedi

Benden 5haftayken toxoplazma ,cmv,hsv,rubella,tam kan ,tiroid testlerini istedi..kalp atımını duymaya gittiğimde sonuçları gösterdim . . ben doktor istememesine ragmen e2 ve progesteronda baktirmistim..iyiki baktirmisim e2 cooook yüksek geldi . .ilaci kesti doktorum..

Canım icinde sadece folik asit olan ilaclar var, b12 katkılı olanlar var, iyot katkılı olan var..
Aslinda cok fark yok aralarında doktorlar hangi ilac firmasıyla anlastiysa onu yazıyor sadece hepsi bu)

Firmaların etkisi çok büyük doktorun yazdığı ilaçlar konusunda . .

Maşallah yaa, ben kaç haftadır aç yaşıyorum midem hiçbişeyi kabul etmiyor, yemekleri bile güç bela yapıyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…