Ona bakma sen dogum tarihine gore bakacaksin yoksa temmuz 15e kadar olanlarin cogu haziranda dogum yapacak zaten ☺Çin takvimi Haziran'da doğarsa kız Temmuzda olursa erkek diyorbenimki son ana kadar belli olmayacak galiba
Aklıma acaba ikiz mi sorusu geldi :)Hayırlı geceler
Ben de bugün öğrendim hamile oldugumu.
Sat 15 ekim
Hcg tahlilim 9 987 çıktı henüz çok geçmedi neden bu kadar yüksek ki ?
Bende de iki tane var yüzümde ... Adet döneminde bir tane çıkar giderdi. Gitmiyorlar da. Nasıl rüyama girdiyse artık dün gece bir bakıyorum alnımda sıra halinde sivilceler aman Allahım ne olmuş böyle diye irkiliyorumKızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
sivilceler çıkmaya başladı. Neden acaba sizde de oluyor mu?
Bende aynı öyleyim öğütme makinesi gibiyim ha babam yiyorum.Kızlar bu iştah durumu ne olacak böyle ben aşırı yiyorum yemekten kalkiyorum zaten tika basa doymusum canim yine bişey istiyor dün namaz kılarken aklıma kısır geldi o namazı nasıl kıldım bilmiyorumkılar kılmaz yapıp yedim
Şaka maka çok Rahatsızım ama ya dün gece bide 3-4 defa wcye çıktım bölük porcuk uyudumAynısı beni.dede geçerli ben 70 le hAmile kaldım ama karnım bildiğin top gibi dalga geçiyorlar doğdu doğacak diye
Ben kızımda oğlumda vuruldum hep aşıları acaba bunda da yer miyim ki aşı ?Ustelik özelde bir sürü para verip yaptirirken orda hic para vermeden yapiyorlar .. Zaten zorunlu kayit yaptirmak cezasida varmis Mutlaka herkes yaptirsin benim ilk asi 25 ocakta ..
Yersin yersinBen kızımda oğlumda vuruldum hep aşıları acaba bunda da yer miyim ki aşı ?
Bir haftada iki kilo aldim ben ☺ ama hayatimda ilk defa düzenli yemek yiyorum hic bir seyi aksatmadan o yuzden benim icin güzel bisi .. Kilolu halimi gormek isteyen cok insan var Allah nasip etsinde gorsunler ☺bende de 1 kilo oynayıp duruyor, bir veriyorum bir alıyorum :) ilk üç ay almasam çok daha iyi
Saol canımcanım günaydın kaçgündür giremiyordum..benimde cmv igg yüksek..arkadaşların dediği gibi onu daha önceden kapmışsın ve bağışıklık kazanmışsın demek..igm ise o virüsü yeni kaptığını gösteriyor...igm yüksek değilse problem yok..
Benim oğlumda 2,5 yaşında. Erkek kardeş istiyormuş. Kardeşi olacağını söylemedik daha. Çocuklarda zaman kavramı olmadığı için sona doğru söylemek gerekiyormuş.Ay ne bileyim ben rahattım oğlum bi haftadır kardeşim olcakmı ne zaman gelcek kardeş istiyom filan öğretmenlerine kardeşim var annemin karnında demiş o kadarda dikkat ediyoz konuşmadık bir kardeş sevdası oldu aniden yazında olmuştu bi ara ama o pek uzun sürmemişti o kardeş istedikce ben aman bişey olmasın moduna ekstra girdim
Acaba bu ilk sayfada ki tabloya hamile kaldığımız kiloları da mı eklesen? Malum çok önemli :)))Ben yiyorum walla 5+3de 47kiloydum 6+3de 49 olmustum doktor şişlikte olabilir bu ayda normal dedi .. Ama şiş degil bildigin yedim ne bulduysam zaten zayifim o yüzden sıkıntı yok kilolu olayim birazda
Kız bi de temmuzda köpek ısırdı beni vuruldum tetanoz iğne .. Onu da söliyim bari ebeyeYersin yersin
Amin inşBenim oğlumda 2,5 yaşında. Erkek kardeş istiyormuş. Kardeşi olacağını söylemedik daha. Çocuklarda zaman kavramı olmadığı için sona doğru söylemek gerekiyormuş.
Geçenlerde elini göğsüme koydu. Normalde yapmaz. Anne ben süt içmiştim bitirmiştim dimi dedi. Evet oğlum dedim. Gene süt gelirse içer misin dedim? Yoklama çekiyorum :))) İçmicem onu kardeşim içecek benim kadar büyüyecek demesin miahh bu bebeler Allah uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın inşallah
bilmiyorum ki işte bir anlayabilsem bu folik asit denen şey bütün ilaçlarda aynı değilmi bu ne ayrım anlamadım :S
Bünyeden bünyeye değişir belki sendeki etkisi farklıdır hemen işe yarar başkasında etki etmez daha etkili ilaç önerir. Doktorunuzun verdiğinden şaşmayın. Aynı doktor 5 hamile kadına farklı ilaçlar yazıyor bu şaşılacak bir durum değil doktorun değerlendirmesidir.
Can'ım benimde üçüncü bebeğim kızım 4 oğlum 2 yasında rabbime dua ediyorum nasip etti yine anneliği bana diye inan eğer hamileysen doğduğunda bütün bunlar geçer ve ben bebişlerin annelerini hissettiğine inanıyorum duygularını yani ne kdr küçük olurlarlarsa olsunlar, öyle düşünme yavrun üzülmesin annesiBen de ikizden şüpheleniyorum. Dış gebelik ihtimali de var. Mol gebelik ihtimali de olabilir. Cumartesiye randevu aldım. Belli olursa buraya yazarım. Moralim sıfır. Korundugumuz halde hamile kaldım aklım almıyor. İnşallah rabbim isteyene verir. Ben istemiyordum bebek.
:)İngilizce öğretmeniyim hiç aklıma gelmedi 6w3d dün geceye kadar :)
Kızlar 7 haftayı bitirdik doktor ne tahlil istedi ne bişey sizden neler istedi
Doğrudur, folik asit hakkında hiç marka önerisinde bulunmamıştı doktorum, yalnızca gebelikten önce kullanmamı önermişti, kullanıyorum demiştim, tamam devam et ona dedi, şimdi burada böyle bir ayrım görünce nedenini merak ettim haliyle.
Maşallah yaa, ben kaç haftadır aç yaşıyorum midem hiçbişeyi kabul etmiyor, yemekleri bile güç bela yapıyorum =(Kızlar bu iştah durumu ne olacak böyle ben aşırı yiyorum yemekten kalkiyorum zaten tika basa doymusum canim yine bişey istiyor dün namaz kılarken aklıma kısır geldi o namazı nasıl kıldım bilmiyorumkılar kılmaz yapıp yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?