IgM negatifse şuanda hastalık yok demek . .ama heran yakalanma olasılığı var demek . .korun demek..gebelik boyu dikkat et demek . .canım günaydın kaçgündür giremiyordum..benimde cmv igg yüksek..arkadaşların dediği gibi onu daha önceden kapmışsın ve bağışıklık kazanmışsın demek..igm ise o virüsü yeni kaptığını gösteriyor...igm yüksek değilse problem yok..
Canim ben de çok kotuydum serum verdi doktor biraz iyi geldi yemek yapıyorum hiç değilse birseyler yiyorum zorluyorumMaşallah yaa, ben kaç haftadır aç yaşıyorum midem hiçbişeyi kabul etmiyor, yemekleri bile güç bela yapıyorum =(
Maşallah ne güzel düşünmüş akıllı bıdıkBenim oğlumda 2,5 yaşında. Erkek kardeş istiyormuş. Kardeşi olacağını söylemedik daha. Çocuklarda zaman kavramı olmadığı için sona doğru söylemek gerekiyormuş.
Geçenlerde elini göğsüme koydu. Normalde yapmaz. Anne ben süt içmiştim bitirmiştim dimi dedi. Evet oğlum dedim. Gene süt gelirse içer misin dedim? Yoklama çekiyorum :))) İçmicem onu kardeşim içecek benim kadar büyüyecek demesin miahh bu bebeler Allah uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın inşallah
Kızımda ben de oyleydim suan aklıma mide bulantisini getirmek dahi istemiyorum çünkü o zamanlarım felaketti her şeyden tiksinmistimMaşallah yaa, ben kaç haftadır aç yaşıyorum midem hiçbişeyi kabul etmiyor, yemekleri bile güç bela yapıyorum =(
Sanırım yakın zamanda benim de seruma ihtiyacım olacak gözlerimin altı çöktü resmenCanim ben de çok kotuydum serum verdi doktor biraz iyi geldi yemek yapıyorum hiç değilse birseyler yiyorum zorluyorum
Gitmedim canım henüz sağlık ocağına ama evet yapıyorlar. Kızımda nerdeyse tüm testlerimi sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.Aramızda 1 gün var, o zaman bi sorun yok bana da 3 hafta sonra gel dedi sağlık ocağına gidiyor musun orda yapıyorlar mi test ben daha hiç gitmedim
benim yapılmamış sanırım nasıl atlarlar anlamıyorum. baktıracağım.. ama benimde bağışıklığım olmayabilirben de dün yaptırdım testlerimi, d vitaminim çok düşük çıktı, zaten hep düşük nedense. bir de toksoplasmaya bağışıklığım yokmuşsizlerin bağışıklığı çıktı mı kızlar?
meraba kızlar günaydın.. bu sabah çok korktum, işe gelirken çok yoğun akıntım olduğunu hissettim kendimi işyerine zor attım..neyseki krem gibi bi akıntıydı
meraba kızlar günaydın.. bu sabah çok korktum, işe gelirken çok yoğun akıntım olduğunu hissettim kendimi işyerine zor attım..neyseki krem gibi bi akıntıydı
benim iki haftadır çok fazla bide sarı renge daha yakınO akıntı ben oğluma hamileyken olmuştu, ben de disardaydim çok korkmustum.Eve gittim hemen baktım krem gibi dediginiz gibi.
inşallah düşer hemen.. bende progestan alıyorum bugün baş dönmesi yaptıKızlar benim mide bulantilarim başladı, baş dönmesi de var.Cok çabuk yoruluyorum. Bi de benim tsh ım biraz yüksek çıktı, 8.36.Hamilelerde 2 bucugun altinda olması gerekiyormus.Simdi sabah aç karna ilaç kullanıyorum. Daha önce tsh sorunum yoktu.
Dinlen canım ben de aşılama ile oldu biraz Nazlı bebek hayırlısı olsun hakkımızda inşallah benimki daha küçük ama teyzesi yeni öğrendimBende rapor aaldim ilk 3ay evde ggecircem. . tüp bebek benimki bi de..
benim yapılmamış sanırım nasıl atlarlar anlamıyorum. baktıracağım.. ama benimde bağışıklığım olmayabilir
Geçmiş olsunGecmis olsun canım kimyasaldan sonra cabuk tutuyor diyorlar insallah en kısa surede saglikli bir gebelik yasarsin
bende senin gibiyim canım hep birsey istiyor ama en çok bu ara İşkembe çorbası taktım buna ne olacak halim bilmiyorum midem bulanıyor gibi sürekli ama yinede yemekten alamiyorum kendimi hayırlısıKızlar bu iştah durumu ne olacak böyle ben aşırı yiyorum yemekten kalkiyorum zaten tika basa doymusum canim yine bişey istiyor dün namaz kılarken aklıma kısır geldi o namazı nasıl kıldım bilmiyorumkılar kılmaz yapıp yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?