2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

IgM negatifse şuanda hastalık yok demek . .ama heran yakalanma olasılığı var demek . .korun demek..gebelik boyu dikkat et demek . .

Maşallah ne güzel düşünmüş akıllı bıdık
Benim kızımdan yana şüphelerim var çok kiskanacaga benziyor

Maşallah yaa, ben kaç haftadır aç yaşıyorum midem hiçbişeyi kabul etmiyor, yemekleri bile güç bela yapıyorum =(
Kızımda ben de oyleydim suan aklıma mide bulantisini getirmek dahi istemiyorum çünkü o zamanlarım felaketti her şeyden tiksinmistim

Canim ben de çok kotuydum serum verdi doktor biraz iyi geldi yemek yapıyorum hiç değilse birseyler yiyorum zorluyorum
Sanırım yakın zamanda benim de seruma ihtiyacım olacak gözlerimin altı çöktü resmen iki yaşında bir de kızım var o ne yiyecek diye iyice stres oluyorum daha çok bulanıyor midem

Aramızda 1 gün var, o zaman bi sorun yok bana da 3 hafta sonra gel dedi sağlık ocağına gidiyor musun orda yapıyorlar mi test ben daha hiç gitmedim
Gitmedim canım henüz sağlık ocağına ama evet yapıyorlar. Kızımda nerdeyse tüm testlerimi sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım.

ben de dün yaptırdım testlerimi, d vitaminim çok düşük çıktı, zaten hep düşük nedense. bir de toksoplasmaya bağışıklığım yokmuş sizlerin bağışıklığı çıktı mı kızlar?

benim yapılmamış sanırım nasıl atlarlar anlamıyorum. baktıracağım.. ama benimde bağışıklığım olmayabilir

O akıntı ben oğluma hamileyken olmuştu, ben de disardaydim çok korkmustum.Eve gittim hemen baktım krem gibi dediginiz gibi.

Kızlar benim mide bulantilarim başladı, baş dönmesi de var.Cok çabuk yoruluyorum. Bi de benim tsh ım biraz yüksek çıktı, 8.36.Hamilelerde 2 bucugun altinda olması gerekiyormus.Simdi sabah aç karna ilaç kullanıyorum. Daha önce tsh sorunum yoktu.

inşallah düşer hemen.. bende progestan alıyorum bugün baş dönmesi yaptı

Amine Busra senin o akıntının renginin sarımsı olması bence tamamen progestana bağlı bende ilk gebeliğimde aldım ondan ve aynı akıntı vardı sonraki gebeliğimde kullanmadım akıntım beyazdı şimdikinde de beyaz cnm

Kızlar midem de sanki bir buz torbsı var hem soguk hem agır değişik bir bulantı iş yerindeyim kendimi çok kötü hissediyorum basım dönüyor midem bulanıyor gözlerim kapanıyor resmen ne yapmalıyım sizce corba ile soda söyledim birsey de yemek istemiyorum kusacakmışım gibi geliyor. Ben bugünü bir bitireyimde rapor mu alsam bilemedim böyle de verimli olamıyorum

Merhabalar nasip olursa bende temmuz annesi oluyorum ilk defa dun doktora gittim gebelik tesleri pozitif cikinca kan tahlili ister diye dusundum ama direk ultrasonda bakti ve keseyi gordu yine de kan idrar tahlili istedi cuma gunu tekrar gidecegim insallah

bende senin gibiyim canım hep birsey istiyor ama en çok bu ara İşkembe çorbası taktım buna ne olacak halim bilmiyorum midem bulanıyor gibi sürekli ama yinede yemekten alamiyorum kendimi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…