• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bugün kontrole gittik çok şükür kalp atışını duyduk pıt pıt çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bugün 7 haftalık olduk ama doktor ne tahlil istedi ne bişey gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun dedi. Kan tahlili yapmicak misiniz dedim 12. Haftada dedi vardır bir bildiği. Bu arada kalp atımı 151 mis, cinsiyetle ilgisi var mı dedim olsa ben bilirdim dedi:)
Kızlar 7 haftayı bitirdik doktor ne tahlil istedi ne bişey sizden neler istedi

Kızlar bu iştah durumu ne olacak böyle ben aşırı yiyorum yemekten kalkiyorum zaten tika basa doymusum canim yine bişey istiyor dün namaz kılarken aklıma kısır geldi o namazı nasıl kıldım bilmiyorum :rolleyes: kılar kılmaz yapıp yedim :KK72::halay:

meraba kızlar günaydın..
bu sabah çok korktum, işe gelirken çok yoğun akıntım olduğunu hissettim kendimi işyerine zor attım.. :KK42:
neyseki krem gibi bi akıntıydı :cry:
Günaydin herkese..
Bende gecen gun markete gittigimde bi islaklik hissettim markette nasil alisveris yaptik ne aldik bilmiyorum eve geldim kostum lavaboya akintiymis ..
Nasil rahatladim sonra anlatamam ☺

Aramızda 1 gün var, o zaman bi sorun yok bana da 3 hafta sonra gel dedi sağlık ocağına gidiyor musun orda yapıyorlar mi test ben daha hiç gitmedim
Evet canım sağlık ocağına gidip herkesin kayıt yaptırması gerek. Ben ilk kan tahlilimi özel hastande yatırdım. ikincisi için sağlık ocağına gittim. Herşeyime baktılar. Aile hekimi kayıt ettirdi ebeye. Tetenoz aşısı için tarihleri bile yazdı. o yüzden mutlaka herkesin gitmesi gerek. Ayrıca o tahlil sonucumla ilk doktor kontrolüne gittiğimde bu tahlilde yazanlara göre tekrar tahlil istemeye gerek yok Burda hepsi gözüküyor demişti yanındaki hemşiresine.

Sanirim bizlerde bi acayibiz .. Doktor önlem amacli sana kan sulandirici vermis bebek tutunmasini tamamladiktan sonra muhtemelen kesecek ama sen kimyasal almayayim diyorsun .. Vermesede diyeceksin ki bebegime birsey olur mu bana bisi vermediler ☺
Doktor sana test yapacaktir o zamana kadar kullan sonra zaten kesecek.. Ben hem corasprin hem igne kullaniyorum kan pihtilasmasi var ama tek gende cok onemli degil ama onlem amacli verdi ben hergun igne vurunuyorum iyiki verdi hem igneyi hem hap olarak diyorum icim rahat en azindan ..
Ben 10 haftalık hamileyim kanamam var dediğimde kimse aman düşmesin diye ilaç vermedi. Yine bir arkadaşım 28 haftalık ikizlere hamileyken doğum başladı. Doğumu ertelemek için bir iğne varmış. Türkiye'de yapılıyormuş. 2 hafta geciktirebiliyormuş. Yalvardılar o iğneden yapın diye. Hayır Doğum başladı denildi. Doğurdu. Maşallah 3 yaşına geldiler şimdi. Nerde mi oluyor bunlar Kanada da. Mantık şu doğal sürece müdahale etmemek. Bebek ilk üç ayda genetik sebeplerden düşer. Doğa kanunu gereği vücut bebeği elimine ederken buna müdahale etmek doğru değil. Yine vücut Doğum başlamış diyorsa durdurulmaz.
Doğaya doğal olana nerde müdahale etmemiz gerektiği konusunda ki O sınırı çizmek çok zor. Burda mantıklı olabilmek adına sizinde fikirlerinizi alayım dedim. Önlem alınmalı ama mantıki sınırları ne olmalı?

Evet canım sağlık ocağına gidip herkesin kayıt yaptırması gerek. Ben ilk kan tahlilimi özel hastande yatırdım. ikincisi için sağlık ocağına gittim. Herşeyime baktılar. Aile hekimi kayıt ettirdi ebeye. Tetenoz aşısı için tarihleri bile yazdı. o yüzden mutlaka herkesin gitmesi gerek. Ayrıca o tahlil sonucumla ilk doktor kontrolüne gittiğimde bu tahlilde yazanlara göre tekrar tahlil istemeye gerek yok Burda hepsi gözüküyor demişti yanındaki hemşiresine.
Ustelik özelde bir sürü para verip yaptirirken orda hic para vermeden yapiyorlar .. Zaten zorunlu kayit yaptirmak cezasida varmis Mutlaka herkes yaptirsin benim ilk asi 25 ocakta ..

Ustelik özelde bir sürü para verip yaptirirken orda hic para vermeden yapiyorlar .. Zaten zorunlu kayit yaptirmak cezasida varmis Mutlaka herkes yaptirsin benim ilk asi 25 ocakta ..
süresi var mı kayıt için sağlık ocağına kayıtta ? ben kısmetse kalp atışını duyayım ondan sonra diyorum

Ben 10 haftalık hamileyim kanamam var dediğimde kimse aman düşmesin diye ilaç vermedi. Yine bir arkadaşım 28 haftalık ikizlere hamileyken doğum başladı. Doğumu ertelemek için bir iğne varmış. Türkiye'de yapılıyormuş. 2 hafta geciktirebiliyormuş. Yalvardılar o iğneden yapın diye. Hayır Doğum başladı denildi. Doğurdu. Maşallah 3 yaşına geldiler şimdi. Nerde mi oluyor bunlar Kanada da. Mantık şu doğal sürece müdahale etmemek. Bebek ilk üç ayda genetik sebeplerden düşer. Doğa kanunu gereği vücut bebeği elimine ederken buna müdahale etmek doğru değil. Yine vücut Doğum başlamış diyorsa durdurulmaz.
Doğaya doğal olana nerde müdahale etmemiz gerektiği konusunda ki O sınırı çizmek çok zor. Burda mantıklı olabilmek adına sizinde fikirlerinizi alayım dedim. Önlem alınmalı ama mantıki sınırları ne olmalı?
Tedbir bizden takdir Allahtan tabiki.. Ben icimin rahat olmasi adina doktor ne verdiyse kullaniyorum eger bana ilk gun igne vermeseydi bu cocuk tutunmasaydi ben kendimi asla affetmezdim baska doktora gidip igne istemedigim icin..
Yoksa tabiki ne yaparsan yap eger tutunmayacaksa bebek tutunmuyor ben ikinci gebeligimde ne igneler ilaclar kullandim dusmesin diye ama sonuc düstü .. Ama benim dusuncem bu sen istemiyorsan kullanmak buda senin dusuncendir kimse yargilamaz ki seni cunku o senin evladin ve senden baska kimse onu daha iyi dusunemez ;)

süresi var mı kayıt için sağlık ocağına kayıtta ? ben kısmetse kalp atışını duyayım ondan sonra diyorum
Benim doktorda gondermedi kalp atisini duyalim gidersin dedi .. Öyle gidip kayit yaptirdim .. Saglik ocagindakide bana suresini gecirme dedi gittim teee 25 ocaga gun verdi icimden bumu sure dedim ocakta gitsemde olurmus :KK48:

Ben 60 kilo hamile kaldım boyumdan dolayı kilolu durmuyorum ama benim karnım çok şiş yaa aşırı da yemiyorum gaz mı hepsi.dar bi yapım var içimde kese büyüdüğünden su içtikçe mesane yedikçe mide vs sığamıoda karnım 9 aylık gibi dışarı mı çıkıo anlamadım :rolleyes::-)
Aynısı beni.dede geçerli ben 70 le hAmile kaldım ama karnım bildiğin top gibi dalga geçiyorlar doğdu doğacak diye :-):-):-):-)

Back