• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar müstakbel anneler 4 yıl aradan sonra tekrar hamilelik takvimi hazirladim kısmet olursa ikinci meleğimi alicam kucagima temmuzda geçen hafta 5+5 de keseyi gorduk ay sonunda yada aralık başında tekrar çağırdı kalp atışları için doktorun.
Aslında kalp atimina kadar gitmeyecektim doktora oglusum hastalandı hastaneye gitmisken görelim dedim keseyi.

İnşallah hepimiz meleklerimizi sagsaglim kucagimiza alırız temmuzda

3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Şuan kaç haftalık 6 haftaliksa normal tabloya gore 5 haftalık tahmin ediyorsanız erken döllenme olabilir

Kızlar Günaydın herkese . doktor a kaç haftalik ultrason da diye sormayı unutmuşum kağıda baktım 6w3d yazıyor dedim bu ne . gece aklıma düştü 6 hafta 3 günlük diye . Şuan da 6 hafta 5 gün . normal sat a göre 7 hafta 5 gün. 1 hafta gerideyiz. içim rahatlattı çünkü 6 hafta 3 günde kalp atisini gayet duyduk :)

Yaa kızlar birde iki hafta önce Kadın Doğum hastanesine gittiğimde 2 düşüğüm var dediğimde birşey dememişti. Bu sefer yakın diye özele gittim. O da Ecopirin 150 mg verdi. Önlem olsun diye. Ama düşüklerimin nedeni belli değilken bir ihtimal uğruna kimyasal almak ne kadar doğru?
Bir daha ki randevuyu da 1 ay sonra gel dedi. Size ne zaman dendi?
Canim kalp atışıni duydunuz mu ? eğer duyduysaniz 1 ay sonra demesi normal benim doktorum da ayda 1 çağırıcam dedi kalp atışından sonra

Benim durumumda olan oldu mu aranızda ?
normalde adetin üstünden kaç gün geçti cnm.. bide kötü düşünme erken döllenme olmuştur . . bak ben tüp bebekle gebe kaldım büyük uğraşlar ve bi ton para karşılığında.. . sen korunuyorken kalmışsın . .takdiri ilahi . . nasibi vardır dünyaya gelmek için . .hiç üzülmeyin . değerin yüksek epey . .ikiz olabilir ama belli de olmuyor doktor ultrasonda gördüğünde netleşir artık .

Kızlar Günaydın herkese . doktor a kaç haftalik ultrason da diye sormayı unutmuşum kağıda baktım 6w3d yazıyor dedim bu ne . gece aklıma düştü 6 hafta 3 günlük diye . Şuan da 6 hafta 5 gün . normal sat a göre 7 hafta 5 gün. 1 hafta gerideyiz. içim rahatlattı çünkü 6 hafta 3 günde kalp atisini gayet duyduk :)
6w3d = 6 weeks 3days= 6hafta 3gun.. doktorların usg cihazı kesenin büyüklüğüne göre kendi otomatik haftayı veriyor son adeti girdiklerinde..üç beş gunden bişey olmaz ..valla eltim hamile.günü doldu bi dr bebeğin kilosuna 3300 diyor birisi 2600 diyor..doktoruna ve usg cihazına göre degisebilir sonuçlar . .

6w3d = 6 weeks 3days= 6hafta 3gun.. doktorların usg cihazı kesenin büyüklüğüne göre kendi otomatik haftayı veriyor son adeti girdiklerinde..üç beş gunden bişey olmaz ..valla eltim hamile.günü doldu bi dr bebeğin kilosuna 3300 diyor birisi 2600 diyor..doktoruna ve usg cihazına göre degisebilir sonuçlar . .
İngilizce öğretmeniyim hiç aklıma gelmedi 6w3d dün geceye kadar :)

kızlar bugün kesemi gördüm. 9 mm :) doktor üstten göremedi. vajinal ultrasonla baktı. 10 gün sonra yine böyle bakıcaz muhtemelen dedi. kalp atışları için.

kızlar bir de doktor bana guatr var mı diye sormuştu. ben de hayır dedim ama bana folic iod diye bir ilaç verdi. eczacı bunu guatrı olanlara veriyorlar dedi. iyotlu kullanan var mı başka ?
Ben foli kullaniyorum ondada iyot var guatr falanda yok

İçime doğan erkek ama sağlıklı olsun onemli olan o..

Al_pi Al_pi ama benim normalde de biyiklar her hafta cikardi :-) cok hizlilar

Ben 26 kasimda gidecegim nasipse

Bu benim 3 aydir yaptigim diyet :-)
Hayırlısı olsun canım benimde icime kızım olucak gibi doguyor bakalım kısmet allah ogunleri göstersinde hep birlikte paylasalım insallah

Toxoplasma lgG 31.0 pozitif çıkmış doktora haftaya gidicem sorun mu sizce bu çok korkuyorummmm Birde tahlil verdiği kağıtta lgm yazıyo sonuçta lgg bi farkı var mı
canım günaydın kaçgündür giremiyordum..benimde cmv igg yüksek..arkadaşların dediği gibi onu daha önceden kapmışsın ve bağışıklık kazanmışsın demek..igm ise o virüsü yeni kaptığını gösteriyor...igm yüksek değilse problem yok..

Back