• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yiyorum walla 5+3de 47kiloydum 6+3de 49 olmustum doktor şişlikte olabilir bu ayda normal dedi .. Ama şiş degil bildigin yedim ne bulduysam zaten zayifim o yüzden sıkıntı yok kilolu olayim birazda :KK66:
Ayy sen ye tatlım ben 63 kilo hamile kaldım ama napiim yiyorum valla canım istiyor:KK45:

Bende 55 tim 57 olmuşum geçen hafta bide gebelik belli olmadan önceki hafta ve adet haftam da deli gibi yedim şuan pek yiyemiyorum yemeği yapıyorum sorun yok yerken ekşi gibi asitli gibi bi tuhaf tadıyo ☺️
Bende cok yedim o iki hafta 4ve 5.hafta hic doymuyordum simdi biraz daha kapandi istahim .. Tatliyada hic agzim deymedi daha canim istemiyor hic ..
Ayy sen ye tatlım ben 63 kilo hamile kaldım ama napiim yiyorum valla canım istiyor:KK45:
Ye ye bisi olmaz gelsinler diye o kadar ilac vs kullandik zaten sistik onlar dogsun veririz kilolari ye gitsin :-)

Kızlar merhaba bugün kontrole gittik çok şükür kalp atışını duyduk pıt pıt çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bugün 7 haftalık olduk ama doktor ne tahlil istedi ne bişey gayet sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun dedi. Kan tahlili yapmicak misiniz dedim 12. Haftada dedi vardır bir bildiği. Bu arada kalp atımı 151 mis, cinsiyetle ilgisi var mı dedim olsa ben bilirdim dedi:)

kızlar bugün kesemi gördüm. 9 mm :) doktor üstten göremedi. vajinal ultrasonla baktı. 10 gün sonra yine böyle bakıcaz muhtemelen dedi. kalp atışları için.

kızlar bir de doktor bana guatr var mı diye sormuştu. ben de hayır dedim ama bana folic iod diye bir ilaç verdi. eczacı bunu guatrı olanlara veriyorlar dedi. iyotlu kullanan var mı başka ?
Tiroid testim normal Aralık'ta çıktı doktorum hamilelerde biraz yüksek olmasını istiyoruz o yüzden iyot takviye edelim dedi ilaç yazdı yani illa sıkıntı olmasına gerek yok canım doktorun dediğini yap sen:KK25:

Merhaba
Sat 30.09 benim
1 evladım 5 yaşında
2 kez boş gebelik yaşadım.
Geçen cuma günü doktora gittim. Hesabıma göre 6 haftalık olmam lazım ancak doktor 5 haftalık dedi. Ayrıca kese bozuk dedi. Progestan,coraspirin ve folikasit verdi. Cuma tekrar gideceğim. İnşallah kalp atışlarını duyarım

Bende cok yedim o iki hafta 4ve 5.hafta hic doymuyordum simdi biraz daha kapandi istahim .. Tatliyada hic agzim deymedi daha canim istemiyor hic ..

Ye ye bisi olmaz gelsinler diye o kadar ilac vs kullandik zaten sistik onlar dogsun veririz kilolari ye gitsin :-)
Ben 60 kilo hamile kaldım boyumdan dolayı kilolu durmuyorum ama benim karnım çok şiş yaa aşırı da yemiyorum gaz mı hepsi.dar bi yapım var içimde kese büyüdüğünden su içtikçe mesane yedikçe mide vs sığamıoda karnım 9 aylık gibi dışarı mı çıkıo anlamadım :rolleyes::-)

Merhaba
Sat 30.09 benim
1 evladım 5 yaşında
2 kez boş gebelik yaşadım.
Geçen cuma günü doktora gittim. Hesabıma göre 6 haftalık olmam lazım ancak doktor 5 haftalık dedi. Ayrıca kese bozuk dedi. Progestan,coraspirin ve folikasit verdi. Cuma tekrar gideceğim. İnşallah kalp atışlarını duyarım
Insallah duyarsiniz :dua: Rabbim evladinizin kardesini korusun insallah size bagislasin ..

Ben 60 kilo hamile kaldım boyumdan dolayı kilolu durmuyorum ama benim karnım çok şiş yaa aşırı da yemiyorum gaz mı hepsi.dar bi yapım var içimde kese büyüdüğünden su içtikçe mesane yedikçe mide vs sığamıoda karnım 9 aylık gibi dışarı mı çıkıo anlamadım :rolleyes::-)
Benimde aksamlari sisiyor sabah yine iniyor birde tuvalete cikamayinca karin iki kat buyuyor .. Suyu zaten 1 bardak icip 3 bardak yapiyorum :KK70:Bu isten bisi anlamiyorum :KK48:

Hayırlı geceler
Ben de bugün öğrendim hamile oldugumu.
Sat 15 ekim
Hcg tahlilim 9 987 çıktı henüz çok geçmedi neden bu kadar yüksek ki ?

Benimde aksamlari sisiyor sabah yine iniyor birde tuvalete cikamayinca karin iki kat buyuyor .. Suyu zaten 1 bardak icip 3 bardak yapiyorum :KK70:Bu isten bisi anlamiyorum :KK48:
Aynen sabah tuvalete girince iniyor aksama kadar şişme balon gibi oluyorum suan böyleysem karnim büyüdüğünde düşünemiyorum :KK45:

Benim iki çocugum var zaten rabbim ömür versin. İkisinde de bhcg kaç çıktı hatırlıyorum. Bu çok yüksek geldi. İkiz mi acaba yoksa mol gebelik dış gebelik mi bilemiyorum. Zaten korundugumuz halde oldu. Rabbim pişmanlık vermesin bugün çok ama çok agladım allahım affetsin

Benim iki çocugum var zaten rabbim ömür versin. İkisinde de bhcg kaç çıktı hatırlıyorum. Bu çok yüksek geldi. İkiz mi acaba yoksa mol gebelik dış gebelik mi bilemiyorum. Zaten korundugumuz halde oldu. Rabbim pişmanlık vermesin bugün çok ama çok agladım allahım affetsin
Rabbim herkesin evladina uzun omur versin insallah hesaplayinca yuksek deil bnce hesaplarma gore bnmde bugun 1600 olmasi lazim kotu dusunme nasibimizde ne varsa onu yasiycaz

Back