• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim gebeliğin kimyasal gebelikle sonuçlandi
Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir hamilelikle birlikte bebeginizi kucağınıza alırsınız
Çin takvimini duymussunuz dur kızlar cinsiyetle ilgili genelde çıkıyor diyorlar merak edip bakan var mi
Erkek diyo içimden de erkek geçiyo bakalım hayırlısı olsun

İlk aylarda zararlı dşye duydum da oyüzden her ihtimale karşı tedbir layım dedim :) sağol canom inşallah görebilirim
Doktorlarda diyor ki gebelikte iliskiye girerler ama alttan bakalim deyince zararli derler☺

Hic birseyi takma kafana zararli olsa doktorlar riske atar mi canim sirf keseyi görüp saglikli gebelik mujdesini vermek icin onlarda bakiyor alttan birde su ic gitmeden daha rahat gorünür karindan ;)

Kızlar suan 6+2 hamileyim çalışıyorum öğretmenim bugün okuldan gelince evi süpürdüm bir saattir falan karnımın altında ağrım var şimdiye kadar kanama vs yaşamadım cok şükür daha önce boş gebelik geçirdim o yüzden de tedirginim ağrıyacağı mı vardı bişey mi oldu da ağrıyor bilemedim kontrolümde kalp atısı icin haftaya salı içimi iyiden iyiye tedirginlik kapladı

Kızlar suan 6+2 hamileyim çalışıyorum öğretmenim bugün okuldan gelince evi süpürdüm bir saattir falan karnımın altında ağrım var şimdiye kadar kanama vs yaşamadım cok şükür daha önce boş gebelik geçirdim o yüzden de tedirginim ağrıyacağı mı vardı bişey mi oldu da ağrıyor bilemedim kontrolümde kalp atısı icin haftaya salı içimi iyiden iyiye tedirginlik kapladı
canim dikkat et bir sure ağır iş yapma daha cok küçükler riskli zamanlardayız içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle

Hic tedirgin olma normal ama dikkatli olmakta fayda var .. Birilerinden yardim al yada birak kalsin yapma şu 3 ayı atlatalim hayirlisiyla yavas yavas yapariz ..
Supurge direk beli karni etkiliyor zaten normalde bile adete yakin gunler ben zorlanirdim yaparken hemen lekelenme baslardi ..
Su anda agrilar normal korkma ama dikkatli olmaya calis yinede ;)

Sb12345 Sb12345 dikkat etmeye çalıştım aslında normalde kasık ağrım oluyor belki bugünde olacaktı ben süpürgeye bağlamış olabilirim :) umarım öyledir Rabbim kuzularımızı korusun

Al_pi Al_pi doğru söylüyorsun canım dikkat etmeye çalışıyorum işleri bölerek yapıyorum ama tamamen de hasta moduna girmekte istemiyorum Rabbimin vermeye gönlü varsa veriyor tabi yine de cok dikkatli olmalıyız bu tedirginlikler 9 ay devam edecek galiba

Hic tedirgin olma normal ama dikkatli olmakta fayda var .. Birilerinden yardim al yada birak kalsin yapma şu 3 ayı atlatalim hayirlisiyla yavas yavas yapariz ..
Supurge direk beli karni etkiliyor zaten normalde bile adete yakin gunler ben zorlanirdim yaparken hemen lekelenme baslardi ..
Su anda agrilar normal korkma ama dikkatli olmaya calis yinede :KK66:
Kesinlikle uzanma eğilme arkadasin da dediği gibi ilk 3 ay önemli ben izne bile ayrıldım valla evde keyif yapicam

Kizlar ben folbiol, imom, coraspin, progestan ve maltofer kullaniyorum..ancak beni toparliyor..cumartesi gidince doktora sorucam bi zarari olurmu diye..ama kan degerlerim normale döndü bunlarla..yoksa ne ferritin kalmisti vücudumda ne demir...

Al_pi Al_pi doğru söylüyorsun canım dikkat etmeye çalışıyorum işleri bölerek yapıyorum ama tamamen de hasta moduna girmekte istemiyorum Rabbimin vermeye gönlü varsa veriyor tabi yine de cok dikkatli olmalıyız bu tedirginlikler 9 ay devam edecek galiba
Bilmiyorum sizi ama ben zor buldugum icin kipirdanmaya korkuyorum :) Esim sagolsun yardim ediyor bi sure boyle böyle atlatacagiz durumu .. Biz elimizden geleni yapalim icimiz rahat olsun tabiki Allah koruyor bebeklerimizi .. Bizede bi dinlenme molasi iste öyle düsünelim hasta modu degil tatil modu gibi dusun ☺

Benim kasık ağrılarım göğüs ağrım filan hepsi geçti büyümüyomu acaba ya midem bulanıyo çıkarmamda durdu sadece bulanıyo

Bilmiyorum sizi ama ben zor buldugum icin kipirdanmaya korkuyorum :) Esim sagolsun yardim ediyor bi sure boyle böyle atlatacagiz durumu .. Biz elimizden geleni yapalim icimiz rahat olsun tabiki Allah koruyor bebeklerimizi .. Bizede bi dinlenme molasi iste öyle düsünelim hasta modu degil tatil modu gibi dusun ☺
Aynen canım biraz nazlanarak geldikleri için az dikkat etmek gerek ne olur ne olmaz Allah büyük ama önce tedbir sonra tevekkül dr um beni uyardı hareketlerine dikkat et ani hareketten kaçın ve de kilo na dikkat et dedi halbuki hep birşeyler yiYEsim var

Benim kasık ağrılarım göğüs ağrım filan hepsi geçti büyümüyomu acaba ya midem bulanıyo çıkarmamda durdu sadece bulanıyo
Daha 7.haftadan kafayi yedik ☺ Midemiz bulansa bi dert bulanmasa bi dert merak etmeyin bence iyidir bebeginiz benimde gecti belirtiler birtek mide bulantim var oda arada Allahtan sadece bulaniyor ..

Aynen canım biraz nazlanarak geldikleri için az dikkat etmek gerek ne olur ne olmaz Allah büyük ama önce tedbir sonra tevekkül dr um beni uyardı hareketlerine dikkat et ani hareketten kaçın ve de kilo na dikkat et dedi halbuki hep birşeyler yiYEsim var
Ben yiyorum walla 5+3de 47kiloydum 6+3de 49 olmustum doktor şişlikte olabilir bu ayda normal dedi .. Ama şiş degil bildigin yedim ne bulduysam zaten zayifim o yüzden sıkıntı yok kilolu olayim birazda ;)

Daha 7.haftadan kafayi yedik ☺ Midemiz bulansa bi dert bulanmasa bi dert merak etmeyin bence iyidir bebeginiz benimde gecti belirtiler birtek mide bulantim var oda arada Allahtan sadece bulaniyor ..
Ay ne bileyim ben rahattım oğlum bi haftadır kardeşim olcakmı ne zaman gelcek kardeş istiyom filan öğretmenlerine kardeşim var annemin karnında demiş o kadarda dikkat ediyoz konuşmadık bir kardeş sevdası oldu aniden yazında olmuştu bi ara ama o pek uzun sürmemişti o kardeş istedikce ben aman bişey olmasın moduna ekstra girdim

Ay ne bileyim ben rahattım oğlum bi haftadır kardeşim olcakmı ne zaman gelcek kardeş istiyom filan öğretmenlerine kardeşim var annemin karnında demiş o kadarda dikkat ediyoz konuşmadık bir kardeş sevdası oldu aniden yazında olmuştu bi ara ama o pek uzun sürmemişti o kardeş istedikce ben aman bişey olmasın moduna ekstra girdim
Olmaz insallah olmaz oglunuz kardesi sag salim dogacak insallah..
Demekki onunda icine dogmus ❤

Ben yiyorum walla 5+3de 47kiloydum 6+3de 49 olmustum doktor şişlikte olabilir bu ayda normal dedi .. Ama şiş degil bildigin yedim ne bulduysam zaten zayifim o yüzden sıkıntı yok kilolu olayim birazda :KK66:
Bende 55 tim 57 olmuşum geçen hafta bide gebelik belli olmadan önceki hafta ve adet haftam da deli gibi yedim şuan pek yiyemiyorum yemeği yapıyorum sorun yok yerken ekşi gibi asitli gibi bi tuhaf tadıyo ☺️

Back