• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ailem, bütün akraba ve arkadaşlarım izmitte.Çok özlüyorum izmiti, burda kimsem yok.:KK43:
Bende yalnizim burda iki ailemde ayri sehirlerde .. Ama ne yapalim kendi ailemizi kurup kendi kendimize yetecegiz bebisler gelsinde o zaman sıkılmaya zamanimiz olmayacak zaten insallah amin ☺

Kızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
sivilceler çıkmaya başladı. Neden acaba sizde de oluyor mu?

Kızlar benim ergenlik dönemimde dahil yüzümde falan hiç sivilce çıkmamıştı. Ama şimdi yanaklarımda
Ayy hicsorma bende de aynısı var yüzüm sivilce ateş basmis gıbı kızarıyor ama bende ateş yok birde ayaklarım çok ağrıyor

Benim 5nci haftada cok cikti yüzumde adet dönemi sanirim ondan dedim bende ona bagladim çene etrafinda filan ..
Simdide var ama cok az gitgide söndü ..

Bende yalnizim burda iki ailemde ayri sehirlerde .. Ama ne yapalim kendi ailemizi kurup kendi kendimize yetecegiz bebisler gelsinde o zaman sıkılmaya zamanimiz olmayacak zaten insallah amin ☺
Doğru söylüyorsun canım. Bebislerimiz sağlıkla gelsin inşallah.

Bilmiyorum ki canim bazen deger iyi de olsa bebek kucuk oluyor o yuzden karindan gorunmuyor yada kiloluysan filan ..
İlk aylarda zararlı dşye duydum da oyüzden her ihtimale karşı tedbir layım dedim :) sağol canom inşallah görebilirim

Back