2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haha acaba senin erkek benimki kızmı öyle diyorlarya ama ben oglumda nasıldım hic hatırlamıyorum aradan 7yıl gecti
İçime doğan erkek ama sağlıklı olsun onemli olan o..

Al_pi Al_pi ama benim normalde de biyiklar her hafta cikardi :-) cok hizlilar

Nezaman gidiyosun canim doktora ben de kalp atisini duymaya bu cuma gidicem bakalim
Ben 26 kasimda gidecegim nasipse

Altta ekleyebilmişimdir umarım.
Bu benim 3 aydir yaptigim diyet :-)

Benim iki arkadasimin oraya göre doğru çıktı sonuçlar hayırlısı tabiki ben kızım olsun istiyorum hayırlısı tabiki de

Çin takvimide rus takvimide erkek diyor ama bakalim ne olacak .. Rabbim eli ayagi düzgün saglikli evlat nasip etsin hepimize insallah ..
Siz neden takvim yapmiyorsunuz ..
Çok kaybım var biliyorsun tatlım bende bebeğimin kalp atışını göreyim öyle yapayım dedim korkuyorum biraz sanki

Benim icime erkek doguyordu ama çin takvimide rus takvimide aklimi çeldi doktor kiz derse yalnis görmüş olmayasiniz diyecegim galiba o kadar beklentim erkek oldu ki :KK48:
Eger gittiginiz hastane devlet hastanesi ise kızlar artık genel anlamda cinsiyet söylememé gibi karar çıkmış ben kan vermeye gittiğim de öğrendim. Yinede söyleyenler vardır eminim sağlıkla olsunda benim 3 . Meleğim kizdi çok üzülmustum herseyin hayırlısı

Çok kaybım var biliyorsun tatlım bende bebeğimin kalp atışını göreyim öyle yapayım dedim korkuyorum biraz sanki
Birsey diyeyim mi iki kaybim var ikisindede kimseye soylemedim ben hic sevinmedim hep olumsuzu cagirdim resmen ..
Bunda ögrendigim gun takvim ekledim anneme ablalarima söyledim bu bebek yasayacak dedim Allahin izniyle .. Simdiye kadar hersey yolunda gidiyor insallahta gidecek :KK66:
Sende öyle düsün tamam mi bu bebekler saglikla dogacak annelerini birakmayacak insallah ..

X