Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba çok sevindim :) keseyi ne zaman görmüştünüzKızlaarr çok şükür kalbini duydum bugün miniğimin
tebrik ederim :) ne güzel haberler alıyoruz bugünSelamün aleyküm kızlar kesemizi gördük kalp atışını duyduk
24 eylül benim sat aslında 7+3 um 8 hafta değilim . geç döllenme de olabilir aklıma şimdi o geldi ya doktor yavaş dedi ben telaş yapınca kalbini duyuyoruz bir sıkıntı yok dedi korktumtam 8. haftada mısın canım, keseni ne zaman görmüştün?
Kesemi göreli 2 haftadan fazla oldutam 8. haftada mısın canım, keseni ne zaman görmüştün?
Stres çok yapıyorum onu farkettim galiba biraz daha rahat olmalıyım gece kötü rüyalar görüyorum hep strestencanım hiç kafana takma sen bence stres dahada zarar verir.. bazı doktorlar ağzına geleni konuşuyor
bende kafama taktıkça karmakarışık ruyalar başlıyor. gecede 5-6 ruya görüyorum kafam iyice bulanıyorStres çok yapıyorum onu farkettim galiba biraz daha rahat olmalıyım gece kötü rüyalar görüyorum hep stresten
4 haftayken görmüştükmeraba çok sevindim :) keseyi ne zaman görmüştünüz
Ne zmn gideceksin kalp atisini duymaya ben bu bebisim den sonra 2 inci de 6 hafta bitmeden gitmicem ınsallah bu acemiliğe denk geldi 3 haftadır üst üste ultrasona giriyorum çocuğa zarar vericek diye korkuyorum .bende kafama taktıkça karmakarışık ruyalar başlıyor. gecede 5-6 ruya görüyorum kafam iyice bulanıyor
bende kalp atışını duyabilecek miyim diye düşünüyorum
Çok sükür canım iyiyim sen nasılsınGünaydın Can'ım basılsın
ben bu cumartesi gittim kese gördüm ilk öğrendiğimde çok yeniydi görünmedi tabi.. bir sonraki kontrolde iki hafta sonra cumartesi. ama günler saatler geçmiyor sankiNe zmn gideceksin kalp atisini duymaya ben bu bebisim den sonra 2 inci de 6 hafta bitmeden gitmicem ınsallah bu acemiliğe denk geldi 3 haftadır üst üste ultrasona giriyorum çocuğa zarar vericek diye korkuyorum .
Aynen canım hurafe oldugunu biliyorum ama yinede sacimida tam kestiricektim boyattim o iyi oldu dügünler vardi kestiremeden hamile kaldim baya uzun saclarım doguma kadar yandım ama annem sakın kestirmeye diyip duruyor ofKizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Cnm.2 hafta sonra duyarsınız inşallah ben artık bıraktım stres yapmayı Allaha emanet Rabbim nasip eder ise alırım inşallah kucağıma . çok yipraniyorum bu şekilde kötü rüyalar görüyorum gereksiz kuruntu yüzündenben bu cumartesi gittim kese gördüm ilk öğrendiğimde çok yeniydi görünmedi tabi.. bir sonraki kontrolde iki hafta sonra cumartesi. ama günler saatler geçmiyor sanki
Hurafemidir bilmiyorum ama ilk bebegimde ben orada oldugunu bilmiyordum ve hastalaninca saclarimi kestim...sonrada düştü . .ona baglamak istemiyorum ama zaten olanla ölene care olmazmis...Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Ben oglumda pregnacare di galiba yanlıs yazmadıydam doktorum onermisti az catlakla kurtuldum yine aynisini almayi dusunuyorumkızlar selam bebişler büyüyecek çatlak önleyici ne kullanıcaz
Iyiyim canim kan verdim bugun bakalim ne cikacakÇok sükür canım iyiyim sen nasılsın
şimdiden onu düşünemiyorum malesef canım ben, sağlıklı olsunlarda bi yol buluruz elbet :)kızlar selam bebişler büyüyecek çatlak önleyici ne kullanıcaz