2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende kafama taktıkça karmakarışık ruyalar başlıyor. gecede 5-6 ruya görüyorum kafam iyice bulanıyor :KK43:
bende kalp atışını duyabilecek miyim diye düşünüyorum
Ne zmn gideceksin kalp atisini duymaya ben bu bebisim den sonra 2 inci de 6 hafta bitmeden gitmicem ınsallah bu acemiliğe denk geldi 3 haftadır üst üste ultrasona giriyorum çocuğa zarar vericek diye korkuyorum .

Ne zmn gideceksin kalp atisini duymaya ben bu bebisim den sonra 2 inci de 6 hafta bitmeden gitmicem ınsallah bu acemiliğe denk geldi 3 haftadır üst üste ultrasona giriyorum çocuğa zarar vericek diye korkuyorum .
ben bu cumartesi gittim kese gördüm ilk öğrendiğimde çok yeniydi görünmedi tabi.. bir sonraki kontrolde iki hafta sonra cumartesi. ama günler saatler geçmiyor sanki :KK43:

Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Aynen canım hurafe oldugunu biliyorum ama yinede sacimida tam kestiricektim boyattim o iyi oldu dügünler vardi kestiremeden hamile kaldim baya uzun saclarım doguma kadar yandım ama annem sakın kestirmeye diyip duruyor of

ben bu cumartesi gittim kese gördüm ilk öğrendiğimde çok yeniydi görünmedi tabi.. bir sonraki kontrolde iki hafta sonra cumartesi. ama günler saatler geçmiyor sanki :KK43:
Cnm.2 hafta sonra duyarsınız inşallah ben artık bıraktım stres yapmayı Allaha emanet Rabbim nasip eder ise alırım inşallah kucağıma . çok yipraniyorum bu şekilde kötü rüyalar görüyorum gereksiz kuruntu yüzünden

Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
Hurafemidir bilmiyorum ama ilk bebegimde ben orada oldugunu bilmiyordum ve hastalaninca saclarimi kestim...sonrada düştü . .ona baglamak istemiyorum ama zaten olanla ölene care olmazmis...

Gebelerde en rahat şekilde 10 ve 12 haftalarda bebeğin kalp atışlarıdinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir. Gebelikte 5 haftada bebeğin kalp atışlarının izlenmesi için, transvajinal ultrason yapılması gerekebilir. şimdi internette bunu okudum rahatladım çok aceleci davranıyoruz

X