2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gebelerde en rahat şekilde 10 ve 12 haftalarda bebeğin kalp atışlarıdinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir. Gebelikte 5 haftada bebeğin kalp atışlarının izlenmesi için, transvajinal ultrason yapılması gerekebilir. şimdi internette bunu okudum rahatladım çok aceleci davranıyoruz
evet canım malesef aceleci davranıyoruz.. 3 aralıkta mı gitsem diye düşünmüyor değilim ama farklı bi durum varsa diye yine 7. haftada giderim

Merhaba arkadaslar, ben de temmuz annesi olucam inşallah. Bir tane 5 yaşında oğlum var. Ikinci olucak inşallah. Geçen ekim ve sonra mart ayında kalp durması sonucu kaybım var.Tahlillerimde pıhtılaşma ya meyil çıktı. Igne ve coraspin kullanıyorum. Inşallah bu sefer kucağıma alırım.
İnsallah cnm

Ben c.tesi gittim dr.a keseyi gördük çok şükür. Kalp atışı için 3 hafta sonra çağırdı. Çok sabirsizim, bir an önce duymak istiyorum kalbini.Zaman nasıl geçecek bilmiyorum.

evet canım malesef aceleci davranıyoruz.. 3 aralıkta mı gitsem diye düşünmüyor değilim ama farklı bi durum varsa diye yine 7. haftada giderim
Canim 7 hafta uygun bir zaman gitmelisin bence . beni doktor haftaya çağırdı kalp atışı duyarım diye net ben 2 hafta sonra gidecem inşallah

Canlarım bu mide bulantıları en net ne zaman başlıyor? Bende daha başlamadı sonradan olacak galiba...

Kızlar midem berbat durumda reflü tavan yaptı bunu yaşayan var ise doktorunuz bişi dedi mi?

Benim ilkinde hamileliğin ilerleyen zamanlarında şiddetli reflüm vardı, uykudan 2/3saat önce yeme içme kestirdi üç kat yastıkla yattım yine de kar etmiyordu gaviscon şişesi elimde uyuyordum,
şuanda çok hafif var rahatsız ederse rennie tablet alabilirsin dedi

biz sanırım seninle aynı gün yani bu geçtiğimiz cumartesi gitmiştik diye hatırlıyorum. bende sadece keseyi gördüm ayrıca kistlerin var dedi bayağı birşeyler söyledi moralim bozuldu ama sonra netten araştırdım biraz dikkatle bir süre sonra yok oluyorlarmış. Bana doktor aralığın ilk haftası gel dedi. Bende 3 Aralıkta gidicem ama tabi bu doktora değil farklı bir doktora gidicem

Canlarım bu mide bulantıları en net ne zaman başlıyor? Bende daha başlamadı sonradan olacak galiba...

Herkesde hatta her hamilelikte farklı oluyor sanırım ya
Benim ilkinde 4-12arası gözümü açamıyordum bulantıdan, bunda hala net bir bulantım kusmam yok çok şükür inşAllah hiç olmaz:anneadayı:

biz sanırım seninle aynı gün yani bu geçtiğimiz cumartesi gitmiştik diye hatırlıyorum. bende sadece keseyi gördüm ayrıca kistlerin var dedi bayağı birşeyler söyledi moralim bozuldu ama sonra netten araştırdım biraz dikkatle bir süre sonra yok oluyorlarmış. Bana doktor aralığın ilk haftası gel dedi. Bende 3 Aralıkta gidicem ama tabi bu doktora değil farklı bir doktora gidicem
evet canım bende bu cumartesi kesemi gördüm henüz küçüktü epey. 3 aralığa kadar sabredebileceğimi malesef sanmıyorum.. aslında ne kadar geç gidersek o kadar iyi belki ama sata göre 26 kasımda 7+3 olacağım duyulabileceğini ve aksi bir durum varsada geç kalmadan öğreneyim diye düşünüyorum.. günlerimizde yakın seninle

kistide kafana takma bende pcoyum yumurtalıklarımda inci gibi kistler var. hem bir arkadaşımında gebeyken 3 cm kisti vardı sıkıntı yaşamadı

Bende 2 aralıkta gidecem sabirli olmak gerek tam rahat gorunsun anlasilsin kafami gereksiz sorularla karıştırmasın diye

kistide kafana takma bende pcoyum yumurtalıklarımda inci gibi kistler var. hem bir arkadaşımında gebeyken 3 cm kisti vardı sıkıntı yaşamadı

Bende de ilk kontrolde iki kist gördü ama tedirgin olman gereken hiç birşey yok, başka dr görür korkarsın diye bilgi veriyorum dedi

çikolata kistiyle hamile kalanlar var bencede korkulacak bişey değil
sağol canım ben ilk gün bayağı stres yaptım ama sonra internette araştırınca içim rahatladı. Sadece ters hareket yapma yumurtalık sapını kist döndürür yumurtalığı kangrene falan çevirir deyince ben korktum tabii. Mide bulantısı bende de yoktu ama yavaştan hissettirmeye başladı. Ayrıca midem sürekli taş gibi ve yanıyor.

X