- 17 Mayıs 2016
- 455
- 524
- 36
Hoşbulduk canımmm :)))Hosgeldin aramiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canımmm :)))Hosgeldin aramiza
Dün kestirdim ilk hamileliğimde de kestirmiştim. Bana göre hurafe..!Kizlar size birsey soracagim hamilelikte saç kesilmez diyen insanlar var mı çevrenizde ? Ya tamamen hurafe uydurma seyler ama insanin aklinda yer ediyor Boyle seyler..
gecmis olsun bende de var talcid surup al evde bulunsun ama mecbur kalmadikca icme dedi doktor..Mide koruyuci haplardan sakin kullanma kana karismayan seyler olcakmis canmKızlar midem berbat durumda reflü tavan yaptı bunu yaşayan var ise doktorunuz bişi dedi mi?
Tuzlu ve ekşi şeyler yiyebiliyorum o da bir parti çıkardıktan sonra istemeye istemeye... Çubuk kraker tuzlu salatalık yada ekmek arası peynir nane yeşillik üzerine limon ... Tabi canım birşey istemiyorKizlar merhaba.. Allahin izniyle 6 haftalik oldum ama felaket bi sekilde migde bulantisi istahsizlik mutsuzluk hersey var nasil gelicem bunun ustesinden ... isyerindeyim ve aksami zor ediyorum ne olur bi seyler tavsiye edin
Bnm reflüm yoktu ama muz iyi geliyormuş cnm geçmiş olsunKızlar midem berbat durumda reflü tavan yaptı bunu yaşayan var ise doktorunuz bişi dedi mi?
doktorların her söylediğini kafaya takmamak lazım şu dönemde stressiz olmamız lazım.. kalp atımı kaç dediKızlar doktora gittim bugün kaLP atisini duyduk ama doktor küçük dedi yavaş atıyor kalbi dedi canım sıkıldı . Birde koca bir serum verdi . Şuan da Karnım da ağrı var . doktor hersey yolunda dedi ama cnm da sıkıldı
Yaaaa benimde cok tutuyo ne yapacam bilmiyorum artik buzu bi deniyim bakalim ayrica 3 gundur migdem bulaniyo ama cikarmak yok canim hicbirsey yemek istemiyo bende yiyip beslenmek istiyorum kizimda yaptigim hatalar vardi onlari yapmak istemiyorum ama yiyemiyorum ne yapiyim bu arada kizim 2.5 yasinda premature dogmustu cok zor zamanlar gecirdik cokkkkkGunaydin kizlar..Nasilsiniz ben gece hic uyumadm migrenim tuttu ama oyle agirdi ki ölüyorum sandım..Neyse benin gibi olanlar icin tedaviyi buldum kizlar..Buz enseye rahatlatiyo ama esas kesin cozum.AGLAMAK..Agladikca hafifledim rahatladm ve gecti uyudum.
Teşekkür ederim canım önerini dikkate alıcam...Bnm reflüm yoktu ama muz iyi geliyormuş cnm geçmiş olsun
Sen yine 10 aylık benim 7 :) şaka bi yana zor günler belki bizi bekliyor ama sonucunda ikisini bi arada büyütürüz.. inan bende korkuyorum.. zaten eşimlede haşen kararsızız neyapsak diyeCAnım benimde ikinci bende şok oldum çok benim kızımda 10 aylık bende napıcam die düşünüyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Anladım canım daha çok yeni gebe olduğu için bi doktorum yok benim aşılamam tuttu çok şükür doktor araştırmasındayım..gecmis olsun bende de var talcid surup al evde bulunsun ama mecbur kalmadikca icme dedi doktor..Mide koruyuci haplardan sakin kullanma kana karismayan seyler olcakmis canm
Bosver sen doktoru onlar korkutmak icin elinden geleni yapiyorlar .. Sen zorla kendini yemeye calis bisiler kussanda ye kus yine ..Kızlar doktora gittim bugün kaLP atisini duyduk ama doktor küçük dedi yavaş atıyor kalbi dedi canım sıkıldı . Birde koca bir serum verdi . Şuan da Karnım da ağrı var . doktor hersey yolunda dedi ama cnm da sıkıldı
Onu sormadım ama gelişimi iyi dedi güzel konuştu aslında kalbini duyduk bizde ama gümbür gümbür atmiyor daha çok erken dedi haftaya tam atar dedi .doktorların her söylediğini kafaya takmamak lazım şu dönemde stressiz olmamız lazım.. kalp atımı kaç dedi
canım hiç kafana takma sen bence stres dahada zarar verir.. bazı doktorlar ağzına geleni konuşuyorOnu sormadım ama gelişimi iyi dedi güzel konuştu aslında kalbini duyduk bizde ama gümbür gümbür atmiyor daha çok erken dedi haftaya tam atar dedi .
Zorluyorum cnm bakslim inşallah riskli dönemleri atlatiriz Bebeğimi gördüm küçücüktü kafası elleri vücudu hep olusmustu kalbinin sesini duydum çok şükür çok güzeldiBosver sen doktoru onlar korkutmak icin elinden geleni yapiyorlar .. Sen zorla kendini yemeye calis bisiler kussanda ye kus yine ..
En guzel gunu neye cevirmis o doktor ..
tam 8. haftada mısın canım, keseni ne zaman görmüştün?Zorluyorum cnm bakslim inşallah riskli dönemleri atlatiriz Bebeğimi gördüm küçücüktü kafası elleri vücudu hep olusmustu kalbinin sesini duydum çok şükür çok güzeldi