2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kesınlıkle haklısın benım ıkı bebegımın kalbı durdu kurtaj oldum hastaneyı gorsen sankı enfeksıyn unıtesindesın kurtaj odasına sıradakı gıbısınden çağırıyorlar ben elımden geldıgı kadar dıkkat etmeye çalısıyorum nobet dısında sureklı yatıs halındeyım bol dua ama yınede gunluk yasantımızdan dıkkat etmemız gereken kucuk ayrıntılar yok değil

nacizane tavsıyem meryem suresını bol okuyun bazı tesbıhatlar var onları yapabılırısnız bırde esim karnıma her gece Ya Mubdı okuyor bı tanıdık tavsiyesi gozle gorulen gorulemeyen kotulukler için

nacizane tavsıyem meryem suresını bol okuyun bazı tesbıhatlar var onları yapabılırısnız bırde esim karnıma her gece Ya Mubdı okuyor bı tanıdık tavsiyesi gozle gorulen gorulemeyen kotulukler için
Saol canm ama kanama oldu ya ben yatiyorm dus alamiyorm meryem suresini ablama okutsam ki bide tesbihi abdestsiz yapsam olmazmi

Kizlar merhaba.. Allahin izniyle 6 haftalik oldum ama felaket bi sekilde migde bulantisi istahsizlik mutsuzluk hersey var nasil gelicem bunun ustesinden ... isyerindeyim ve aksami zor ediyorum ne olur bi seyler tavsiye edin :110::KK12::KK12:

Saol canm ama kanama oldu ya ben yatiyorm dus alamiyorm meryem suresini ablama okutsam ki bide tesbihi abdestsiz yapsam olmazmi
abdestsiz tesbih cekebılırsın. birde tatlım bu kanama adet kanaması değil özür sayılıyor her kuran okuyacagında niyet et temız bır abdest al oku bende bunu sormustum rabbim şifanı versin niteini yap dileğini tut ve 70 kez Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavii Ya Kadir cek bunlar ayrı ayrı 70 kez değil her bir tesbih tanesine bu besini oku ıkıncıye gec 70 kez yap Allah ın ıznıyle Rabbım korusun

Kizlar merhaba.. Allahin izniyle 6 haftalik oldum ama felaket bi sekilde migde bulantisi istahsizlik mutsuzluk hersey var nasil gelicem bunun ustesinden ... isyerindeyim ve aksami zor ediyorum ne olur bi seyler tavsiye edin :110::KK12::KK12:
tuzlu bırseyler ye canım bulantu için ama mutsuzluk ıcın yapacak birsey yok maalesef zamanla gecer merak etme :)

abdestsiz tesbih cekebılırsın. birde tatlım bu kanama adet kanaması değil özür sayılıyor her kuran okuyacagında niyet et temız bır abdest al oku bende bunu sormustum rabbim şifanı versin niteini yap dileğini tut ve 70 kez Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavii Ya Kadir cek bunlar ayrı ayrı 70 kez değil her bir tesbih tanesine bu besini oku ıkıncıye gec 70 kez yap Allah ın ıznıyle Rabbım korusun
Tamam canim cok sagol gun icinde yaparim icim ferahlar hem.Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Günaydın kızlar.. hamilelik şokunu atlattıktan sonra rahat düşünüyorum.. oğlum 7 aylık erken oldu ama kısmeti varmış.. oysaki 4 yıl bkledim ilk cocuğumu .. herşeyin hayırlısı.. ilkinde herhafta doktorda olurdum şimdi daha rahatım kalp atışlarını dinlemk için giderim oda iki hafta sonra herhalde.. nisan annesiyim ilk oğlumda cok güzel sohbetlerimiz oluyor umarım burdada öyle olur..msjlarını okuyorum o heyecanlar cok güzel ilkinde bnde öyleydim.. rabbim hepinize sağlıcakla kucağınıza almayı nsip etsin:anneadayı::nazar:
CAnım benimde ikinci bende şok oldum çok benim kızımda 10 aylık bende napıcam die düşünüyorum Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

Toxoplasma lgG 31.0 pozitif çıkmış doktora haftaya gidicem sorun mu sizce bu çok korkuyorummmm Birde tahlil verdiği kağıtta lgm yazıyo sonuçta lgg bi farkı var mı
IgG vücudunda bu hastalığa karşı antikor gelişmiş demek yanı sen bu hastalığı geçirmiş ve bağışıklık kazanmışsın korkma bu çok iyi birşey Ig M kaç çıkmış

X