2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

transfer sonucu bekleyenler lutfen belırtı aramayınnnnnn ınanın bı cok ınsanda belırtı olmuyor belırtı olan gıbı seylerde aslında ılacların etkısı ama su da var umudumuzun artması ıcın en ufacık sey mutlu edıyor bızı

bende adet oldum bugun yarın kontrole gıdecem ve uygun olursa ıgnelere baslayacam sımdıden bı korku bı umut bı dusunce ve hayaller sardı o kadar karısıgım kı anlatamam:) ve sımdıden streslıyım :(

transfer sonucu bekleyenler lutfen belırtı aramayınnnnnn ınanın bı cok ınsanda belırtı olmuyor belırtı olan gıbı seylerde aslında ılacların etkısı ama su da var umudumuzun artması ıcın en ufacık sey mutlu edıyor bızı

bende adet oldum bugun yarın kontrole gıdecem ve uygun olursa ıgnelere baslayacam sımdıden bı korku bı umut bı dusunce ve hayaller sardı o kadar karısıgım kı anlatamam:) ve sımdıden streslıyım :KK43:
Hayırlı olsn tedavin cnm benmde ilk denememde sadce heyecan ve merak vardı ikincide korku dha ağır basıyor Allahn izniyle inşallah mutlu sona ulaşırız senin kaçıncı denemen

Hayırlı olsn tedavin cnm benmde ilk denememde sadce heyecan ve merak vardı ikincide korku dha ağır basıyor Allahn izniyle inşallah mutlu sona ulaşırız senin kaçıncı denemen

4. olacak inşallah ta son olacak rabbım doldurcak yuregımı kucagımı evimi odamı saglıklı sıhhatlı ve hayırlı evlat nasıp etsın :dua:

Amiin:dua: bi sorun varmiydi cnm farklı tedavi mi uygulucaklar bilgi verdilermi

vallahı cnm hangı doktota gıttıysek sızın cocugunuzun olmaması sorun dedıler ama 8 yıllık evlıyız yok :) ne bende ne esımde sorun var dedıler 1 negatıf asılama 3 tup bebek yaptırdım 2. taransferde 5,5 haftalık dusuk oldu

sımdı 4. transferdeyız uzun protokol uyguluyorlar suan adetten 1 hafta once lucrın verdı doktor ve adtın 2. gunu gel dedı yarın hayırlısıyla gıdecem kan ve rahım sonuclarım temız ıyı cıkarsa ıgnelere baslayacam bakalım hayırlısıyla:)

Evet canim izmirdeyim sen de izmirdesin sanırım
Boşver erken test yapıp erken üzülmeyelim
Üzüleceksek de zamanında üzülelim :)

Canım ben dayanamadım test yaptım sabah. Silik 2. Çizgiyi gördüm şükürler olsun. Ama yine de çok sevinemiyorum. Sevinmeli miyim kesin midir acaba? Cuma günü de kan testi yaptırayım diyorum 10. Günü olucak.

vallahı cnm hangı doktota gıttıysek sızın cocugunuzun olmaması sorun dedıler ama 8 yıllık evlıyız yok :) ne bende ne esımde sorun var dedıler 1 negatıf asılama 3 tup bebek yaptırdım 2. taransferde 5,5 haftalık dusuk oldu

sımdı 4. transferdeyız uzun protokol uyguluyorlar suan adetten 1 hafta once lucrın verdı doktor ve adtın 2. gunu gel dedı yarın hayırlısıyla gıdecem kan ve rahım sonuclarım temız ıyı cıkarsa ıgnelere baslayacam bakalım hayırlısıyla:)
Anladım cnm düşük olmasının sebebini araştırmadilarmi kan pıhtılaşmasi testi fln oluyormuş bende Bilmiyorum da . inşallah hayrlsiyla bu son olur

Anladım cnm düşük olmasının sebebini araştırmadilarmi kan pıhtılaşmasi testi fln oluyormuş bende Bilmiyorum da . inşallah hayrlsiyla bu son olur

kan pıhtılasmasından dusurdum cnm dusukten sonra doktorum genetık ve kan pıhtılasması ıcın testler aldı ve orada cıktı yapacak bısey yok rabbımdır klavuzum herseyın hayırlısı olsun

sende durumlar nedır? hıc soramadım da

Canım ben dayanamadım test yaptım sabah. Silik 2. Çizgiyi gördüm şükürler olsun. Ama yine de çok sevinemiyorum. Sevinmeli miyim kesin midir acaba? Cuma günü de kan testi yaptırayım diyorum 10. Günü olucak.

cnmmm gozun aydın 10, gun yaptır bısey olmaz deger dusuk cıkabılır belkı ama korkma saglıkla gelısmeyı ve kucagına almayı nasıp etsın :):nazar::nazar::nazar:

Yaaaa çok sevindim çok heyecan yaptım şu an ben hayatta yapamam test :) Pazartesi gidicem direk kan tahlili yaptırıcam onu bile kendim görmek istemiyorum doktor söyleşin istiyorum. Bak demiştim sana o Regl sancıları pozitif işareti olabilir diye canım güle güle kucağına alırsın inşallah :))

Allah razı olsun canım. İnşaAllah bitanem inşaAllah ♡♡♡
senden de canım inşallah hakkımızda en iyisi en hayırlısı nasip olur.
KONYA NOVA FERTİLE GİDİYORUM CNM İNŞ MİNİKLER BİZİMLE OLUR HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER
selam canım bende adeti bekliyorum medicanada başlayacağım tedaviye sen novafertilden memnun musun.
gözün aydın kan testinde de pozitif sonuç alırsın inşallah :)

Tecrübeli arkadaslara bir sorum var. 3 gündür Puregon 150 doz vuruyorum. Cumartesi gel ultrasonda bakalım dedi dr.um. Kısa protokol uygulanicakmis. 8 9 gün bna çok mu kısa geldi ne hiç duyamadim etrafımda. Çok yakın br arkadaşım yeni yaptırdı ege universitesinde kızın iğneleri 3 hafta sUrdu nerdeyse. Bir de bu progesteron e ne zaman baslaniliyor. Kafamda deli sorular

senden de canım inşallah hakkımızda en iyisi en hayırlısı nasip olur.

selam canım bende adeti bekliyorum medicanada başlayacağım tedaviye sen novafertilden memnun musun.

evet memnunum cnm şimdilik bi sıkıntım yok ilgileri alakaları cok iyi

Ya gördüm ama yine de emin olamıyoruz işte 9 ayın sonunda kucağımızda görmeden bitmeyecek kaygılar ☺ Allah o günleri nasip etsin hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah ☺
Şimdi sen de pozitif çıktı ya ben hiç yapamam Allah muhafaza tek çizgi çıkar. Olsa çıkardı diye yerim kendimi ben en iyisi Pasa Pasa günümü bekliyeyim. :)

Tecrübeli arkadaslara bir sorum var. 3 gündür Puregon 150 doz vuruyorum. Cumartesi gel ultrasonda bakalım dedi dr.um. Kısa protokol uygulanicakmis. 8 9 gün bna çok mu kısa geldi ne hiç duyamadim etrafımda. Çok yakın br arkadaşım yeni yaptırdı ege universitesinde kızın iğneleri 3 hafta sUrdu nerdeyse. Bir de bu progesteron e ne zaman baslaniliyor. Kafamda deli sorular
Canim bildiğim kadarı le Kısa protokolde 10-12 gün sonra yumurta toplanıyor canim benim ilkinde 12. Gün ikincisinde 11. Gün toplandı. O senin yumurtalarınla alakalı dusuk başlamışsın mesela iğnene demek yumurtaların ii cevap veriyor ilaca. Progesterona yumurta toplamadan Sonra basliyorsun ama emin ol başlamak istemezsen ilaç sürekli basını donduruyo acele etme yanı başlamak icin :)

Back
X