Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalp atislarini duydun mu peki canim o degerdecanım ben 5590 ken gördük keseyi
29 yaşındayımKızlarr hadi herkes yaşını ve nerden katıldığını yazsın bakalım.
Belki aynı şehirde olup fikir alışverişi yapanlar çıkar.
Ben başlayayım :)
31 yaşındayım
Kayseridenim
2.ci bebeğim
Benide pazartesi cagirdi insallah ikimizde o gun duyariz7 haziranda gördük keseyi kalp atışı için de pazartesiyi bekliyoruz hayırlısıyla
Kesen kac mm di?7 haziranda gördük keseyi kalp atışı için de pazartesiyi bekliyoruz hayırlısıyla
Hayirli olsun bebisin.. insallah bende haftaya gorurum.. kesen ilk gordugunde kac mm ydi?Merhaba canım hayırlı olsun bebişin.Ben geçen hafta keseyi görmüştüm bugünde kendisiyle birlikte kalp atışını gördüm bir hafta geriden geliyor dedi yani altıncı haftada görmüş olduk
Bende izmirliyim. Evlenince Antalya ya geldim çok özlüyorum İzmiriBiz bi yıl oldu antalyadan taşınalı geri gelmek istiyorummm izmirdeyim şimdi
minnakzuzu gözümden kaçmış canım maaşallah bebişine gözünaydın tatlımBende keseyi gördüm ama niye kimse benimle ilgilenmedi ki ama
Teşekkür ederimminnakzuzu gözümden kaçmış canım maaşallah bebişine gözünaydın tatlım
Kaç günlük şuan?Merhaba kızlar bizde keseyi gördük daha çok küçükmüş bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günde bir kez progestan da kullanıyorum ama çok fazla uyku halsizlik yaptı bende o yüzden sadece gece uyumadan al dedi doktor
Sata gore benim bugun 5+1 canim 1 gun varmis aramizdaaa :) insalllah yaa ben cuma gidicem doktora ama daha kalp atislarini duyamayiz buyuk ihtimalle.5+ 2 deyim canım 6 hafta oluyor bir hafta var aramızda. Kalbi duyunca rahatlarız sanki :)
Kasiktan ultrasonla ama degil mi? Gozunuz aydin :)canım ben 5590 ken gördük keseyi
Sağol canım seninkide hayırlı olsun.Ya benim üç kayıbım var ve keseyi görmeye gitmeden önce de lekelenmem olmuştu açıkçası ultroson masasına yattığımda hamileliğin bitmiş demesini beklediğim için okadar umutsuzdum yani doktorda hayırlı olsun kesemiz düzgün deyince ben o an ağladım aklıma boyutunu sormak inan gelmedi .Lekelenmemin sebebide yerleşmeden dolayı ilişki bir süre yasak açıklamasını yapmıştıHayirli olsun bebisin.. insallah bende haftaya gorurum.. kesen ilk gordugunde kac mm ydi?
Ayy suan ben bile cok sınır oldum. Hangı hastahane hangı sehırdesın canım sen bence hemen sıkayet etmelısın ve doktorunu acılen degıstırSinirim bozuk biraz kızlar doktorun densizliginden keseyi gördüğüme bile sevinemedim.
Oruç tutabilirmiyim diye sordum sormaz olaydım. Demediğini bırakmadı.
Ben cami hocasimiyim aklın yokmu aklını kullan bilmem sence tutabilirmisin bi düşün bakalım gibi daha bi çok saçmala şeyler söyledi doktordan çıkınca ağladım çok üzgünüm bu insan bi de özel hastanede yani. Devlettekiler bile daha iyi davranıyor.
Daha bir sürü sorum vardı korkumdan soramadım yaa