- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
Saol kuzum :)Aaaayy hadi hayirli olsunn :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol kuzum :)Aaaayy hadi hayirli olsunn :))
Uzun yolculuklarda 2-3 saatte bir mola verip yurumeyi tavsiye ediyorlar. yada koltugunu yatirip ayaklarini one uzatip yatacaksin ooh :) ama yine de tabi ki doktorla gorusmekte fayda var. Bende ucak icin hayir der diye korkuyorumslm kızlar nasılsınız ya size birşey sormak istiyorum biz bayram tatilinde bir yerlere gitmek istiyoruz özel aracımızla yol en az 13-14 saat sürecek çok gitmek istiyorum ama korkuyorum böyle tatile gidecek olan var mı ne diyorsunuz tehlikeli mi sizce?
Ben istanbuldayim canim.Arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz? Ben izmit merkezde oturuyorum.
Yaa hayirli olsun nasil bi duygudur kim bilir :) Masallah boyle saglikla devam etsin insallah. Bende cumayi iple cekiyorum.Kizlarre 5 haftalik hamileyim bugun kesemizi gorduk sukurler olsunn ama cok minicik daha.. 7 mm dedi ama verdigi ultrosan kagidinda 12.5 mm yaziyor kafam karisti.. haftaya tekrar gidicem ozaman insallah kalp atisini ve bebegi gorebiliriz :)
İnsallah canimmmBencede canım beklemene gerek yok git, benimde kontrolüm çarşamba inşallah ikimizde iyi haberler alırız :) :)
benim de karnım bazen çok ağrıyor. adet olacakmışım gibi alt karnıma sancı giriyor ama bir süre sonra geçiyor. geçtiği ve uzun sürmediği zamanlar normalmiş. hamilelik boyunca devam edebilirmiş.bir sıkıntı olmaz inşallah.Kızlar karnım cok ağrıyor.. Normal mi acaba
Hepimizin icin hayirlisi olsun insallahhYaa hayirli olsun nasil bi duygudur kim bilir :) Masallah boyle saglikla devam etsin insallah. Bende cumayi iple cekiyorum.
sen uçakla mı tatile gideceksin canımUzun yolculuklarda 2-3 saatte bir mola verip yurumeyi tavsiye ediyorlar. yada koltugunu yatirip ayaklarini one uzatip yatacaksin ooh :) ama yine de tabi ki doktorla gorusmekte fayda var. Bende ucak icin hayir der diye korkuyorum
Insallah doktorum izin verirse canim 12 Temmuzda. 9+2 olacakmisim o zaman kismetse. Istanbul-Roma 1,5 saat suruyor ama ucak sonucta sormam lazim.sen uçakla mı tatile gideceksin canım
Amiin,insallah canim. Nasil bi duygu? Ne hissettin ?Hepimizin icin hayirlisi olsun insallahh
25 yaşındayım balıkesir bandırmadanım :)Kızlarr hadi herkes yaşını ve nerden katıldığını yazsın bakalım.
Belki aynı şehirde olup fikir alışverişi yapanlar çıkar.
Ben başlayayım :)
31 yaşındayım
Kayseridenim
2.ci bebeğim
Darısı hepimizin başına. Ben de keseyi gördüm, heyecanla cuma günkü kalp atışı dinleme randevumu bekliyorum. Ama nedense içimde güzel bir his var. hayırlısı diyelim.Selam kızlar çıktım Doktordan çok şükür gördük kalp atışınıda saniyelik dinletti.Boyutu ne diye sorduğumda Mercimek kadar annesi dedi bir hafta geriden gidiyomuşuz geç döllenme sanırım 6 haftalık gözüküyor.Haftaya tekrar kontrol olucaz inşallah herşey hepimiz için herşey olumlu gider.
24 yaşındayımKızlarr hadi herkes yaşını ve nerden katıldığını yazsın bakalım.
Belki aynı şehirde olup fikir alışverişi yapanlar çıkar.
Ben başlayayım :)
31 yaşındayım
Kayseridenim
2.ci bebeğim
Insanin aklina hersey geliyor tabi goresiye kadar.. banada yok gibi geliyordu hatta duzenli beslenmeye falan basladim ceviz badem falan yiyordum sonra kendi kendime ya yoksa? Diye icim buruluyordu ama sukurler olsun keseyi gorduk o an cok heycanli tabi bambaska bir duydu Rabbim herkese yasatsin isteyen... simdide bebegi gorsek kalp atisini bi duysam diye devam ediyor kuruntularim.. sanirim bunun sonu yok onlarida duyduktan sonra bide dogursal dicez bitmicek ama cok tatli telaslar bunlar :)Amiin,insallah canim. Nasil bi duygu? Ne hissettin ?
Su an bana hem varmis hem yokmus gibi geliyo,surekli regl olcakmisim gibi endiseleniyorum. Gorunce cok daha baskadir eminim...