- 10 Ekim 2014
- 1.047
- 1.145
- 36
Inşallah canım aminPazartesi gidicem canım. Aynı gün sanırım doktor günümüz. Birlikte hayırlı haberlerle döneriz inşallah canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım aminPazartesi gidicem canım. Aynı gün sanırım doktor günümüz. Birlikte hayırlı haberlerle döneriz inşallah canimm
Neden en güzel zamanBi öğretmen için en güzel zamanı tutturmuş bulunuyoruz :) ben de bugün öğrendim, doktora gitme şansım yok doğudayım. Seminer sonrası inşallah
Sanırım doğum izni ve dönem kapatma durumundan dolayı.Neden en güzel zaman
Amin canım inşallah haber verirsin durumu güzel haberler alırız,inşallahPazartesi gidicem canım. Aynı gün sanırım doktor günümüz. Birlikte hayırlı haberlerle döneriz inşallah canimm
Hoşbulduk canım . Hepinize şimdidensağlıklı evlatlar ve hayırlı dogumlar. Benim 2. Çocuk galiba genel ilk bebiş. Çok sayfalara bakamadım ama.Tebrikler hoş geldin. Aminn inşallah
Bi öğretmen için en güzel zamanı tutturmuş bulunuyoruz :) ben de bugün öğrendim, doktora gitme şansım yok doğudayım. Seminer sonrası inşallah
Yaa bende onu dusunuyodum. İnşallah o zamana kadar hepimiz sağlıkla gelebilirizde.Sanırım doğum izni ve dönem kapatma durumundan dolayı.
Canim ben keseyi gördüm bugün çok şükür günlerimiz ayni bence sende karindan görebilirsin yarinkızlar doktor bana cuma günü gelirsen alttan pazarteside ultrasonla keseyi görebiliriz demişti alttan muayene olmaktan korkuyorum ama çokta merak ediyorum herşey yolunda mı diye çok tedirginim ne yapayım sizce
merhaba kızlar,
pazar günü beta sınucum 4+0 da 433 çıkmıştı dayanamadım bugünde test yaptırdım 4+4'deyim sonuç 3,482 çıktı bu sonuca göre artık ultrasonda gözükür herhalde diyorum. P.tesiye gidicem doktora artık.
4+4 e göre yüksek çıkmış sanki canım ikiz falan olmasın ☺
Canım ben de 1 yıl önce ilk düşündüğüm zaman ay hesabı yapıyordum.5.ayda hamile kaldım 12 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.ilk ay korundum.2 aydır da hamile kalamadım.gel zaman git zaman 1 yıl oldu.ilk düşündüğümüz ay olsaydı şimdi 3 aylık olacaktı ama olmafı oğlum melek olduonun için ay falan umrumda değil.sağlıkla kucağıma alayım da meleğim ne zaman gelirse gelsin.Yaa bende onu dusunuyodum. İnşallah o zamana kadar hepimiz sağlıkla gelebilirizde.
Bende pazartesi gidecegim dr ama beta kac olmustur bilmem insallah iyi haberler aliriz keseyi goruruz...merhaba kızlar,
pazar günü beta sınucum 4+0 da 433 çıkmıştı dayanamadım bugünde test yaptırdım 4+4'deyim sonuç 3,482 çıktı bu sonuca göre artık ultrasonda gözükür herhalde diyorum. P.tesiye gidicem doktora artık.
Canımı sıkma benım iki dusugum oldu bu ucuncu inşallah hayırlısıyla kucagımıza alırızCanım ben de 1 yıl önce ilk düşündüğüm zaman ay hesabı yapıyordum.5.ayda hamile kaldım 12 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.ilk ay korundum.2 aydır da hamile kalamadım.gel zaman git zaman 1 yıl oldu.ilk düşündüğümüz ay olsaydı şimdi 3 aylık olacaktı ama olmafı oğlum melek olduonun için ay falan umrumda değil.sağlıkla kucağıma alayım da meleğim ne zaman gelirse gelsin.
İnşallah rabbim meleklerimizi korusun.Canım ben de 1 yıl önce ilk düşündüğüm zaman ay hesabı yapıyordum.5.ayda hamile kaldım 12 haftalıkken bebeğimi kaybettim kürtaj oldum.ilk ay korundum.2 aydır da hamile kalamadım.gel zaman git zaman 1 yıl oldu.ilk düşündüğümüz ay olsaydı şimdi 3 aylık olacaktı ama olmafı oğlum melek olduonun için ay falan umrumda değil.sağlıkla kucağıma alayım da meleğim ne zaman gelirse gelsin.