- 9 Ekim 2012
- 61
- 42
Keseyi gördük bugün çok mutluyum. İlgilenmene ayrı bir sevindim.
Bende mutlu oldum canim :) bugun gidecegim bende inşallah benim de görünür. Karindan gordu degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördük bugün çok mutluyum. İlgilenmene ayrı bir sevindim.
Amin inşallah sizin de güzel geçer kişisel bilgilerinizden düzenliyorsunuz
Evet başarılısaol canım yaptım galiba
Hayirli ugurlu olsuun :) Insallah hersey yolundadir gorursun kesesini de minnakinin ptesi :)Ben de varim anne adaylari☺ 3 kere evde test yaptim pozitif cikti en son adetim 2 mayisti pazartesi doktora gidicem bakalim insallah hersey yolundadir.
4 bitmiş canimKızlar ne sorucam sıze ben şimdi sat a göre 4+2 yım. Ben 4 hafta içinde mi oluyorum yoksa 4 bitmiş 5.hafta içinde mi oluyorum
Dini konularda karışmak istemem de hamileyken, bir bebeğin sorumluluğunu taşırken oruç tutup 17 saat aç susuz vitaminsiz kalmak doğru mu?
İnşallah canım, moralini yüksek tut. Bu defa sağlıkla kavuşursun insallahbenim de adt tarihim 29 nsin 2 subat tahmini doğum ocak olur sanırım :) daha doktora gitmedim bundan onceki sene bebekelrimi kaybettim onlarda dogsa 2016 ocak ayında dogacaktı aynı tarihlerde gelecek bu melegim de inşallahh yani 1 sene araylş aynı tarihlerde hamile kaldım umarım bu sefer Allahım kucagıma almayı nasip eder
Günaydın kızlar...
Güzel bir gün diliyorum herkese..
Bugün itibari ile 6+2 olduk. Çok şükür bulantım yok. Sanırım bu hamileliğimde oğlumda ki gibi bulantısız geçecek :)
Aslında biraz fazla kilo ile hamile kaldım. Belki biraz bulantım olsaydı kilo verirdim :))
Her sabah uyanınca tartıya çıkıyorum.
Yediğime içtiğime çok dikkat etmeye çalışıyorum. Umarım minimum bir kilo ile tamamlarım bu dönemi..
Günaydın. Yeni annelerimiz gelmis,hosgelmisgünaydın millet nasılsınız
Canım kalp atışı için birlikte gidersiniz inşallah. O daha duygusal oluyor. Ben eşimle gittim ama bir şey yapmadı, ekranın fotoğrafını çekti yalnizcagünaydın kızlar bugün keseyi görmeye gidecektim dün akşam eşim sehir dışına gitti beraber gidecektik meraktan ölecem pazartesi günü burda olacak beklesem mi yalnız mı gitsem bilemedim ya siz eşlerinizle birlikte mi gittiniz kese için
Canim 5+1 de cogumuzun dr u kalp atisini duymayi ummaz anca kese icin gozukebilir derler ki yolksac bile gozukmez o tarihte cogunlukla. İçin ferah olsun canim. Sonucu degistiremiycez stres yapmamaliyiz Allah büyük yardımcımız olsun insallah.Kızlar dün ilk tahlilleri verdim,kan ve idrarda bir çok şey istedin doktor. Alttan baktı kese büyümüş bayağı ama kalp atışı göremedi. Daha erken dedi ama biraz endişeli konuştu, kanaman olursa hemen gel falan dedi. Biraz moralim bozuldu. Henüz 5+1. Kalp atışı görünmezki zaten bu haftada. Neyse dün idrar veremedim midem bulandı, şimdi idrar vermek için hastanedeyim. Biraz moralim bozuldu acikcasi