- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Evet canım artık uzak duralım biraz napalım :)Kese görünene kadar olamamalı o zmana kadar bize birşey demedi kese görüldü ilişki olabilir dedi ama yine dikkatli olunmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım artık uzak duralım biraz napalım :)Kese görünene kadar olamamalı o zmana kadar bize birşey demedi kese görüldü ilişki olabilir dedi ama yine dikkatli olunmalı
Keseyi gördük bugün çok mutluyum. İlgilenmene ayrı bir sevindim.canım kontrole gidecektin bugün:göründü mü bebek acaba
Ayy cok sevindim yaa ne guzel,masallah masallaaah. Insallah kalp atislarini da duy bebeginiin.Keseyi gördük bugün çok mutluyum. İlgilenmene ayrı bir sevindim.
Amin, hepimize nasip olsun inşallahAyy cok sevindim yaa ne guzel,masallah masallaaah. Insallah kalp atislarini da duy bebeginiin.
Evet canim ayni. Akintimda cok geliyo. Bide bi sag kasigim bi sol kasigim agriyo anlamiyorumSorma yaa 1-2 saatte bir regl olcakmisim gibi bi agri geliyor 5-10 dk sonra geciyor. Kanama olmadigi surece cok normal dedi doktorum,ilac alma mumkun mertebe dedi ama bazen resmen adetliymisim gibi geliyor. Senin de mi oyle ?
ay ne güzel çok sevindim gözünaydın vajinal mı karından mı göründü canım darısı başıma belki yarın giderimKeseyi gördük bugün çok mutluyum. İlgilenmene ayrı bir sevindim.
daha sonra cevap geldi mi bakamadım ama benim de arada ağrım oluyor. adet olacak gibi. bazen karnımda bazen de bilhassa sağ kasığımda. ilk 3 ayda olması normalmiş.Aynen hafif batma gibi ara ara. Yeni oldugu icin olur sanirim bu aralar.
Canım allttan ne zaman gördü doktor keseni? Bizim zamanlarımız aynıymis hemen hemen ondan dikkatimi cektibenim de alttan bakınca gördü doktor hiç korkma korkulacak birşey yok
salı günü gördü daha önce alttan da göremedi kan değerlerine ve rahim çeperinin kalınlaşmasına bağlayarak hamilesin demiştiCanım allttan ne zaman gördü doktor keseni? Bizim zamanlarımız aynı sayılır hemen hemen ondan dikkatimi cekti
Sorma ya su pazartesi nasil gelecek bilmiyorum :) imom omega diye bi ilac verdiAyyy harika vallaha cok sevindim. hangi testleri istedi ? ne ilaci verdi bir de ?
amiiin heyecan tavan vallahi gorene kadar :)
Evet canım oyle dıkkatlı olmakda fayda var betam senjnkıyle aynıyken bende 4 haftalıkdım haftaya görülmüştü yani 5 haftalıkken görüldü şuan 6+1 iz iki hafta sonra kalbini dinleyecegiz allah izin veririseEvet canım artık uzak duralım biraz napalım :)
Karında baktı direk. Gerek kalmadı vajinal yoldan. Kan ve idrar tahlili de istedi.ay ne güzel çok sevindim gözünaydın vajinal mı karından mı göründü canım darısı başıma belki yarın giderim
Evet canım oyle dıkkatlı olmakda fayda var betam senjnkıyle aynıyken bende 4 haftalıkdım haftaya görülmüştü yani 5 haftalıkken görüldü şuan 6+1 iz iki hafta sonra kalbini dinleyecegiz allah izin veririse
Tebrikler hoş geldin. Aminn inşallahMerhaba kızlar galiba bende şubat annesi olcam. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Gayet güzel canım. Zaten kese 6. 7. Haftada gözüküyomuş değerler iki bin üç bin civarındayken. Hayırlısıyla keseyi de görürüz inşallahKizlar ilk ogrendigimde 366 ydi bugun 733 olmus bi hafta kadar sonfa gel rahim kalinligi 16mm dedi hersey yolunda dedi ancak keseyi goredi daha kucuck dedi :)