- 22 Aralık 2013
- 57
- 35
İnş canım Allah razı olsun Rabbim sana da bebişine de sağlık versin inşHayirli ugurlu olsun canim,insallah saglikli bi gebeliktir guzel haberler alirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım Allah razı olsun Rabbim sana da bebişine de sağlık versin inşHayirli ugurlu olsun canim,insallah saglikli bi gebeliktir guzel haberler alirsin.
Kan testide istedi canımdr keseyi gördükten sonra kan testleri falan istiyormu sadece keseyemi bakılıyor merak ettim kızlar
beta değeri için miKan testide istedi canım
Amin inş çok sağolun Rabbim sizleri de kavuştursun inşHayırlı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik olur bebeğinize kavuşursunuz
Aynen canımbeta değeri için mi
Ben bu perşembe ilk kontrole gidicem. O gün 5+1 günlük olacak. Bakalım görünecek mi? Haber veririm
Kan testını ıstıyor ve de keseyıde gormek istıyor bıraz sıkısık gel dedı doktorum bana ultrasonla rahat goruldu zatendr keseyi gördükten sonra kan testleri falan istiyormu sadece keseyemi bakılıyor merak ettim kızlar
Senin betan kaç çıktıKan testını ıstıyor ve de keseyıde gormek istıyor bıraz sıkısık gel dedı doktorum bana ultrasonla rahat goruldu zaten
Kızlae vajinal bişey olmaz fakat 4 haftalıkkede baktırmayın ilişki bile olmamalı bişey olacagından degıl ama dikkatli olumalı çünkü daha cok kucuk ve tam sıze baglı degıl daha
inşallah çok teşekkürler tatlım umarım sende gittiğinde görürsün bebişini bakalım artık eşimede söyleyimVajinal ultrasonla gorulebilir belki tatlim 6.haftaya girmissin. Insallah gorursun minnakinin kesesinii :) Bende 17 sinde gidicem kismetse.
Hicbiseycik olmaz sen merak etme. Vajinal ultrason bebegine de zarar vermez o su an cok saglam,guvenli bi yerde korunuyor :) Zaten once kasiktan bakiyor goremiyorsa vajinale aliyor. Jelde surdugu icin hic acitmiyor sen rahat ol yeter ki. Hersey bebegin icin kuzum icinde soru isareti kalmasindansa bence kesinlikle muayene ol.
Ben ilk zamanlar vermiştim bir daha vermedim ilk 16 ydı erken ogrendım sonra 125 oldu üçer gün arayla 1291 di en son ama ben bir hafta sonra gitmiştimSenin betan kaç çıktı
Kiz soylemedin mi esineee :)))inşallah çok teşekkürler tatlım umarım sende gittiğinde görürsün bebişini bakalım artık eşimede söyleyim
Kese görünene kadar olamamalı o zmana kadar bize birşey demedi kese görüldü ilişki olabilir dedi ama yine dikkatli olunmalıEvet canım sorması ayıp ilişki ne kadar olmamalı
Ben hiç alttan olmuyorum.doktor idrara sıkışık gelirsen hep üstten bakarım dedi
bende alttan baktırmak istemiyorum çok korkuyorum çokta merak ediyorum keşke ultrasonda görünse offfffBende çok korkuyordum ama ultrasonla göründü çok şukur idrara sıkışık git gorunebilir belki seninde
yok canım tabi ki söyledim yani yarın mı gidelim pazartesi mi ne diyecek diye dedimKiz soylemedin mi esineee :)))
İnşallah görünür canım bende çok korkuyordum seni çok iyi anlıyorumbende alttan baktırmak istemiyorum çok korkuyorum çokta merak ediyorum keşke ultrasonda görünse offfff
benim de alttan bakınca gördü doktor hiç korkma korkulacak birşey yokbende alttan baktırmak istemiyorum çok korkuyorum çokta merak ediyorum keşke ultrasonda görünse offfff
Kıvırcık merhaba meslektaşız ben haftaya gideceğim ins. Keseyi görürümKeseyi gören arkadaşlar
Beta hcg kaç olunca gördünüz
Kaçıncı hafta kaçıncı gündü?
Canım ben kesemi 5+6 da gördüm beta degeri 1500- 2000 olmalı dedı doktorum
Benim sat göre 4+1 hamileyim. Dün beta hcg 204 çıktı iki ye Katladigini düşünürsek salı günü 1700 falan oluyor ama zaman 4+6 oluyor. Gözükmez sanırım
Benim bi gün sonra sizden ama benim beta dün 970 çıktı pazartesi gidicem bende gözükür inşallah
Aynısı bendede var sanki gece yamuk yatmışım gibi sabah ağrıyla uyanıyorumKızlar benım sabah kalktıgımda cok sırtım agrıyor ve cok yorgun kalkıyorum sizde durumlar nasıl
Kızlar çok şükür kesemiz göründü. Bugün 5+1 deyim. 13 mm boyunda. Iki gün önce beta 4+6da 6695 çıktı. 10 gün sonra kalbini dinleyeceğiz. Ben de öğretmenim ve başım dönüyor diye oruç da tutmadım. Nöbetim kolaydı ama arkadaşların yanında yiyemiyorum. Yarı aç geziyorum valla.