- 29 Ocak 2015
- 43
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,
pazar günü beta sınucum 4+0 da 433 çıkmıştı dayanamadım bugünde test yaptırdım 4+4'deyim sonuç 3,482 çıktı bu sonuca göre artık ultrasonda gözükür herhalde diyorum. P.tesiye gidicem doktora artık.
4+4 e göre yüksek çıkmış sanki canım ikiz falan olmasın ☺
Sali gittim haftaya gel dedi kese ancak gozukur dedi sali gunu gittik 758 di degerim daha gozukmez diye dusunuyorum sali ya kadar bekleyecegim insaAllah
Tehlikeli diyemem tabii ki benim yasadigimdan dolayi diyorum ve benim ki kimsenin basina daha once boyle bisey gelmemis doktorlar bile anlam veremediÇok fazla yüksek olması da mı tehlikeli yani... Bende de şükür mide bulantısı falan yok inşaallah hep böle gider
Bende senın gıbıydım ve yaptıgımın cok gereksız oldugunu dusundum tevekkul etmek lazım boyle dusunceler gelınce dua et bugnlerın hurmetıne rabbımden istemek lazım canım yoksa doktorlar hiç bişey yapmıyor yapamazlar kımsenın elınden bıey gelmez biz sadece allaha sıgınacagızArkadaslar beni betanin yuksekligi de korkutuyor aslinda ben ekim de kurtaj oldum beta 16.600 du ve hic bi yerde kese goremediler hastaneye yatirdilar beni dis gebelik diye 7 haftalik olmustum ama ne dis gebelik ne baska bisey hic bi yerde kese gozukmedi renkli doppler e girdim uzum gebeligi yani moll gebelik dediler kurtaja aldilar sonra patoloji sonuclarin da bozulmus gebelik cikti ama betam hic dusmuyordu artik betamin yukselmesi de icimi rahatlatmiyor keseyi gormeden, bu arada oruc tutuyorum cok rahatim masaallah bende hic bisey yok mide bulantisi bas donmesi halsizlik falan bu da korkutuyo acikcasi beni offf paranoyak olduk iyice sadece goguslerim de aci var o kadar, slk idrara cikiyordum bugun o da gecti var mi benim gibi
Kizlar sukur betam 3300 olmus aslinda normalde 1000 lerde olmasi lazim yani cok daha hizli artmis pazartesi kese icin gidicem doktora ve malesef t3 yine sinirda
Oyle zaten rabbime sigindim tevekkul ediyorum ama iste arada seytan giriyo insanin icine rabbim tam teslim kullarindan eylesin biziBende senın gıbıydım ve yaptıgımın cok gereksız oldugunu dusundum tevekkul etmek lazım boyle dusunceler gelınce dua et bugnlerın hurmetıne rabbımden istemek lazım canım yoksa doktorlar hiç bişey yapmıyor yapamazlar kımsenın elınden bıey gelmez biz sadece allaha sıgınacagız
Anlayabiliyorum seni zor cok Zor dua tek ilacımız aminnOyle zaten rabbime sigindim tevekkul ediyorum ama iste arada seytan giriyo insanin icine rabbim tam teslim kullarindan eylesin bizi
Bisey olmaz ki sinir da olsun eutrox kullanirsin duzenlenir bende kullandim cok uzun zaman bi slklntl olmadiKizlar sukur betam 3300 olmus aslinda normalde 1000 lerde olmasi lazim yani cok daha hizli artmis pazartesi kese icin gidicem doktora ve malesef t3 yine sinirda
Arkadaşlar sonucum çıktı.52.3 sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Hadi gözün aydın hamılesın canım rabbım tamamına erdırsınArkadaşlar sonucum çıktı.52.3 sizce hamilemiyim.adetimin 26.günü
Hadi gözün aydın hamılesın canım rabbım tamamına erdırsın
Şu hamilelik takvimini Nasıl ekliyorsunuz kızlar ben de inşallah 2şubat annesiyim Allah hepimizin gönlüne göre versin hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Evet sanirim hepimizde oluyor. Bana da sag yumurtaligindan yumurtlamissin hala biraz sis,cok normal agri olmasi korkma demisti. Sanirim boyle devam edecek.daha sonra cevap geldi mi bakamadım ama benim de arada ağrım oluyor. adet olacak gibi. bazen karnımda bazen de bilhassa sağ kasığımda. ilk 3 ayda olması normalmiş.
Amin inşallah sizin de güzel geçer kişisel bilgilerinizden düzenliyorsunuzben de ekleyemiyorum.ikinci hamileliğim güzel bir hamilelik geciririz insallah.sonunda da bebişimiz kavusuruz :)