- 13 Ekim 2015
- 625
- 298
- 41
Beta tamamen degisiyor sanirim kisiye gore...ben salı gübü gitmiştim beta 2500 dü 4+1 di görünmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta tamamen degisiyor sanirim kisiye gore...ben salı gübü gitmiştim beta 2500 dü 4+1 di görünmedi
Görünmeyebilir canım üstten muayenedeBenim sat göre 4+1 hamileyim. Dün beta hcg 204 çıktı iki ye Katladigini düşünürsek salı günü 1700 falan oluyor ama zaman 4+6 oluyor. Gözükmez sanırım
canım progestan kullanıyosan o ilaç aşırı baş dönmesi yapıyorKızlar dünden beri acayip başım dönüyor öğretmen im birde zor duruyorum valla. Var mı benim gibi olan. Iyi gelen birsey var mı ki buna
Pazartesi gidicem canım. Aynı gün sanırım doktor günümüz. Birlikte hayırlı haberlerle döneriz inşallah canimmAynen cnm kısa zamanda duyarız inşallah kontrolün ne zmana?
cnm çok sevındım darısı kalp atışını duymaya inşKesldi canm cok sükür dün kontrle gittim doktor hersey yolunda dedi 1o gun sonra gidicem tekrr insallah kalp atisini duymaya
Canım benimde beta 4+1 de 280 di 4+6 da gorunmediBenim sat göre 4+1 hamileyim. Dün beta hcg 204 çıktı iki ye Katladigini düşünürsek salı günü 1700 falan oluyor ama zaman 4+6 oluyor. Gözükmez sanırım
Canm bnm en ksa zamamda sanada nasip eder insaallh allahimcnm çok sevındım darısı kalp atışını duymaya inş
inş kuzum .... umudum yok bu ay, diğer aylarda kısmet artık....Canm bnm en ksa zamamda sanada nasip eder insaallh allahim
canım progestan kullanıyosan o ilaç aşırı baş dönmesi yapıyor
Sorma yaa 1-2 saatte bir regl olcakmisim gibi bi agri geliyor 5-10 dk sonra geciyor. Kanama olmadigi surece cok normal dedi doktorum,ilac alma mumkun mertebe dedi ama bazen resmen adetliymisim gibi geliyor. Senin de mi oyle ?İns canim. Sende agri varmi benm kasigimda agri varda dunden beri. Doktor olabilir normal bunlar dedi
Allah yardım etsin çok zormuş seninkiBen hem çalışıyorum hem hala emziriyorum ama hiç iştahım yok
Kızlar çok şükür kesemiz göründü. Bugün 5+1 deyim. 13 mm boyunda. Iki gün önce beta 4+6da 6695 çıktı. 10 gün sonra kalbini dinleyeceğiz. Ben de öğretmenim ve başım dönüyor diye oruç da tutmadım. Nöbetim kolaydı ama arkadaşların yanında yiyemiyorum. Yarı aç geziyorum valla.
Cok guzel insallah rabbim kalp atislarinida duyursun..Kızlar çok şükür kesemiz göründü. Bugün 5+1 deyim. 13 mm boyunda. Iki gün önce beta 4+6da 6695 çıktı. 10 gün sonra kalbini dinleyeceğiz. Ben de öğretmenim ve başım dönüyor diye oruç da tutmadım. Nöbetim kolaydı ama arkadaşların yanında yiyemiyorum. Yarı aç geziyorum valla.
Iyi fikir aslında ama bizim rehberlikçi erkek. Söylemedim henüz arkadaşlara. Belki gelecek hafta söylerim. Bilemedim şimdiBen rehber öğretmenine rica ettim onun odasında yiyorum artık ☺ mecbur yicez
Amin hepimize inşallahCok guzel insallah rabbim kalp atislarinida duyursun..
Eveet :) ara ara oluyor ara ara kuru oluyor.Beyaz kokusuz yumurta akı gibi akıntınız oluyor mu kızlar