2017 Şubat Anneleri

Çok şükür kese büyümüş yolksac ı gördüğünü söyledi. Sabah aksam hibor 3500 ignelere devam edicem. Kac mm dedigimde cok onemli degil ama istiyosan olcelim dedi 5+5 haftasiyla uyumlu dedi.. kagitta D8.4mm yaziyo.

Bin şükür rabbim devamini nasip etsin. Biraz sonra diger dr a gidicem 2 dr da takip edilmistim ama bugunden sonra sadece bu sabah geldigimle devam edicem. 20 haziran pazartesi kalp atisi icin cagirdi insallah hepiniz ben de iyi haberler vericez Allahin izniyle.

S sinkar cok şükür bin şükür kese buyumus yolksaci gördü.

Rabbim hayirli olan tez zamanda sanada nasip etsin insallah. Inaniyorum az kaldi son adımlar canım yaklastin Allahin izniyle.
 
günaydın kızlar .. bulantısı başlayanlar varmı sanki bugün ufaktan yokluyor beni 5+5 deyim:)
günaydınn, bende 5+4 oldum bugün ama hiç miğdem bulanmıyor sadece baş dönmesi var, sanırım 7 haftalıkken falan başlıyormuş genel olarak yada kendini daha fazla hissettiriyormuş, ama herkeste bulantı olcak diyede bi kural yokmuş bazılarında bulantı olmuyor ne güzel, inşallah benimde olmaz bide çalışıyorum
 
Gozunaydin canim darisi basimiza insallah ....rabbim hepimize yavrularimizi kucagimizda gormek nasip etsin insallah
 

evet olmuyabiliyor bnm arkadaşımda kuzenimin eşinde hiç olmadı..bende çalışıyorum. kendimi zaten çok halsiz hissediyorum bide bulantı olursa yandık:) Benim inanılmaz kramplarım oluyor bide. Bebeğim sağlıklı olsunda.. Annelik demek fedakarlık demek..:)
 
Kızlar dünden beri acayip başım dönüyor öğretmen im birde zor duruyorum valla. Var mı benim gibi olan. Iyi gelen birsey var mı ki buna
 
senın adına çok sevındım cnm.... inş Rabbim tamamına erdirir, kucağına almakta nasip olur
ben artık yıprandım eşimden de ayrıyım zaten bu ay
hayırlısı Allahtan, aşılama ve tüp bebek için araştırma yapıyorum ....
 
sankı benımde bulantım basladı hafıf belkı de oruc tuttugum ıcındır
 
sankı benımde bulantım basladı hafıf belkı de oruc tuttugum ıcındır
Su an en guzel beslenmemiz en cok su icmemiz gereken zaman. Hamilelikte zaten bir zorunluluk yok dinen. yargilamak amacli degil lutfen yanlis anlamayin ama ben gebelikte oruc tutulmamasi gerektigini dusunuyorum.
Zaten hormonlar alt ust, mide bulantisi, bas donmesi cok normal.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…