- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım seninde sonucun iyi :) yaaa ne yapacagiz simdi nasil gecicek zaman kese kalp atisi hepsini gorelim bir an once insallah... ben birazdan dra gidicem hcg baktircsm yine.. sen ne yapacaksin?Aaa ayniyiz :) Benimde 9 mayisti sat, 5 haziran batti. Masallah gayet iyi cikmis sonuc :) Benimde 359 du dun.
Hamilelik takibi adı. Kocaman bebek kafası simgesiHangi programi indirdin?
Canım seninde sonucun iyi :) yaaa ne yapacagiz simdi nasil gecicek zaman kese kalp atisi hepsini gorelim bir an once insallah... ben birazdan dra gidicem hcg baktircsm yine.. sen ne yapacaksin?
günaydın canım bendede aynı ağrılar var özellikle geceleriGünaydın herkese..
Kızlar dün akşam yunurtaliklarimda ağrı hissettim önce sağ taraf sonra sol taraf ağrıdı
Şimdide kasiklarimda ağırlık var sanki karnımda bi huzursuzluk var aynı adet olacakmışım gibi
Bunu yaşayan varmı normalmidir kii korkudan uyuyamadım doğru düzgün
bütün doktorlar kullandırıyorlar anne için çok önemli çünkü vücutta depo edilmediği için takviye olarak almamız gerekiyor tatlım
merhabalar herkese..hepimizin güzel bir hamilelik süreci olur ve yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.bu ikinci gebeliğim .bebeğimin doğacağı tahmini zaman şubat 2017,fakat ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum ocak ayı sonu gibi doğumun gerçekleşeceğini söyledi.yine de burdayım:) biz de sadece keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.kese etrafında bir kanama sözkonusu bende progestan kullanıyorum.mesajımın aynısını diğer 2017 şubat anneleri başlığına yazmıştım.aktif konu başlığı sanırım bu.
merhabalar,
ben de Allah kısmet ederse kendım gibi bir Şubat çocuğu doğuracagım. 2. bebegim olacak insallah. Mart 2013 doğumlu bir oğlum var. Bu bebegi de cok istedım. henüz dr.a gitmefim. Sat'a göre 5 hafta 3 günlük hamileyim. Allah hepimize sağlıcakla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Günaydın kızlar bugün ilk doktor randevum var. Bakalım ne diyecek. Çok heyecanlıyım. Bu ikinci bebeğim olacak ama yine de ilkmiş gibi heyecanlıyım.
günaydın anneler nasılsınız
Günaydın herkese..
Kızlar dün akşam yunurtaliklarimda ağrı hissettim önce sağ taraf sonra sol taraf ağrıdı
Şimdide kasiklarimda ağırlık var sanki karnımda bi huzursuzluk var aynı adet olacakmışım gibi
Bunu yaşayan varmı normalmidir kii korkudan uyuyamadım doğru düzgün
Aynen dün gece oldu benimde. Normaldir demii bütün gece kanama gelecek diye bekledim korkudan uyuyamadım yaagünaydın canım bendede aynı ağrılar var özellikle geceleri
normaldir inşallah canım bendede aynı sıkıntılar var stres yapmamaya çalışıyorumAynen dün gece oldu benimde. Normaldir demii bütün gece kanama gelecek diye bekledim korkudan uyuyamadım yaa
tarihlerim net değil benim henüz dört haftalık sanırım alttan muayene ile gördük kalp atışlarında net tarih verebileceğim dedi doktor.Buradaki tarih adet tarihime göre ama gebeliğim adetimden bir iki hafta sonra olmuş diye tahmin ediyoruzcanım tarihlerimiz aşağı yukarı aynı sen bebeğini görebildin mi ultrasonda
bende iyiyim çok şükürGünaydın kızlar...Maaşallah forumda benim gibi 2.ci gebeliği olanlar çoğunlukta sanırım. :)
Tecrübeli olunca bu dönemler çok daha rahat geçiyor sanki.:)
Merhaba canım,hoşgeldin.
Ben de sezeryanlı olduğum için kesin ocak sonu annesi olacağım ama yine de şubat annelerindeyim :)
Merhaba canım,hoşgeldin.
Benimde nisan 2012 doğumlu bir oğlum var.
Benim de ikinci bebeğim ama ilkine göre çoook daha rahatım.
İlk bebekte tedirginlikler çok daha fazla oluyordu :)
Günaydın canım.
Biz iyiz ,sen nasılsın ?
Canım bu yaşadıkların çoook normal.
Adet olacakmış gibi kasık ağrıları,göğüs ağrıları ,vajinaya bıçak saplanmaları,yoğun bel ağrıları,genel olarak bir huzursuzluk...
Yani hepsini bizlerde yaşıyoruz. Çok normal bir süreç,endişelenme...
Amin canım inşallahCok sukur..rabbim kalp atislarinida duyursun canim kucagina almak nasip etsin
BennnnnTelefonuna hamilelik programi indiren var mi bakayimmm
benim haberim yok nasıl bir program o acaba? merak ettimBennnnn