2017 Şubat Anneleri

Merhabalar
Ben de sata göre 11+5 haftalık hamileyim ama doktoruma göre 2 gün sonrasındayım yanı 12 haftalık Subat ayında Allah'ın izni ile dogum ve dün cinsiyetini ögrendim bir kızım olacak insallah
Kusmaları yogun hatta 4,5 kilo veren bir gebelik geçiriyorum ayrıca dün taşım olduğunu da ögrendim ama tek dileğim sağlıkla alalım kucaklarımıza hepsi geçecek insallah
 
bende merak ediyorum 12. veya 13. haftada gidenler ve ikili test yaptırmayanlardan kan değerleri için örnek alındı mı? neye göre yazıyorlar vitanmin, kan ilacı vs?

Aynen bende merak ediyorum. Ona göre hem devlete hem özele randevu alacağım

Selam kizlar. Ben de 2 hafta önce 2 li test için kan verdim bide idrar istemişti. Gittiğim hastanenin web sitesinden test sonucu ma baktığım da kan testi de yapmış olduğunu gördüm. Ben de siz gibi bilmiyordum. Bir arkadaşım da 2 li test sonrası doktorun kan şurubu verdiğini söyledi. Sanırım rutin uygulama bu şekilde.
 
Gözün aydın bi prenses daha geliyor sağlıklı sıhhatli kucağımiza aliriz inşallah yavaş yavaş azalmaya başlar bulantilarin da hamileligin tadini cikarirsin LifeMyLife
 
Bilgi için çok sağol canım
 
Bende senin durumundaydim yeni almayacakti esim zorla aldi. 3 gun sonra doktora gidince birak dedi ce kutu dolu kaldi. Bana kalsa almazdim. Zaten cokta ihtayacin kalmiyor bu donemde.
 
Kan degerlerine bakip veriyor. Benim kan degerlerim dusuktu. Yemeklede pek aram yokki pekmez falan yesem iyo gelecek ama . Ozellikle kirmizi et cok iyi geliyor kansizliga ama onuda kim yiyecek. Icim almiyor hic birsey.
 
Kan degerlerine bakip veriyor. Benim kan degerlerim dusuktu. Yemeklede pek aram yokki pekmez falan yesem iyo gelecek ama . Ozellikle kirmizi et cok iyi geliyor kansizliga ama onuda kim yiyecek. Icim almiyor hic birsey.
Bende keciboynuzu pekmezi ve karadut pekmezi aldım içindeki vitamin değerleri demir potasyum kalsiyum değerleri daha çok diye.
 
Merhaba burda ultrason fotosuna bakip cinsiyeti anlayan arkadaslar vardi sanirim...benimkine de bi baksaniz ya
 

Revna az bile demişsin, ceza alacağını sanmam. Hayır anlayamadığım bu nasıl bir rahatlıktır ki böylesi bir şey için iyi yorum beklenebiliyor. Yazıklar olsun, böyle insanlar yüzünden yuvalar yıkılıyor, çocuklar babasız kalıyor. Allah ıslah etsin!
 
Selam. Bugün temizlik yaptım. Halada bitmiş değil ama aşırı terledim. Yorgunluk yok ama terlemekten ilerleyemiyorum akşama kadar yolu var artık bişekilde bitirmeliyim.
 
Cnm erkekler biraz bize göre daha geç alışıyo ewliliğe o yüzden en büyük iş malesef kadınlara düşüyo hani yuwayı dişi kuş yapar derler ya çok doğru bizim sabretmemiz gerekiyo her ewlilikte oluyo emin ol en az 2 yıl geçmesi gerekiyo bi ewliliğin oturması için 3 yıl olunca göreceksin ki hiç bi sıkıntı kalmıyo ayy çok sıkıldım hadi kawga edelim diyosun artık birbirine :) yani en azından bizde öyle oldu sadece sabır
 

Aynen tatlım.
İnsanların mayası bozuldu resmen.
Evli bi insan nası eski sevgilisiyle gizli gizli bakışır ya.Allah ıslah etsin.
Yani tamam şuanki evliliğinde mutlu olmayabilir, ama ex aşkının karısına tavırlarını inceleyip, "Al o da mutsuz işte" diye ümitlenmek de neyin nesi.
Allahım yuvalarımızı korusun, başka bişey demiyorum...
 
Mrb arkadaşlar cuma doktora gittim 3. Ay bitince demir ve vitamin hapı verdi ve folik asiti bırak dedi.Sonra eczaneden ilaçları aldım ve evde baktığımda demir İlacın da demir+folik asit+B12 bulunuyor.Simdi bunun içindeki folik asitin bir zararı olur mu ?Eczacı yanlış mı verdi off haftasonu olduğu için doktorada soramadim.
 
arkladaşlar hamilelğinde ritim bozukluğu çıkan var mı acaba? hamileliğiniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz?
 
İlacın adı ne canım genelde decavit elevit veriyo demir ilacı olarak onların içinde de folik takviyesi olduğu için folik asiti biraktiriyolar sanırım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…