2017 Şubat Anneleri

İnşallah çünkü piskolojim yerlerde geziyo şuan bile midem ağzımda ilaç almama rağmen... Siz sanslısınız ben karadeniz deyim burada standart şeyler var ( canım bişi istese bulamam netten alıyorum
Zormuş baya Allah kolaylık versin... ben şanslıyım Evet herşey var sakaryada. Hoş öyle pek canımın çektiği birşey yok ama herşeyden yiyebilmek kafidir.
 
Benide hamile miyim hasta miyim anlamadım :) mide bulantısı ve eksime geçsin artık.
Iş yerindekilerde bir süre sonra alıştılar,başta çok uzuluyorlardi.

Canim bendede aynı son dr.kontrolünde sormuştum hatta buraya gelipte paylasmistim. Amniyotik sıvı idrar yapıyor gibi olurmuş.Islaklik normalmis.Sarı akinti yada beyaz kesik kesik mantar akıntısı olmazsa herşey normal demişti dr.

Expial lipo için burayada yazmıştım.Kadın dogumcum ve dermatologtan onay alarak aldım expial lipoyu geçen hafta aldım 11 tl idi.Bu hafta bitti bile karnım çok çok kasindigi için şimdiden bol bol sürüyorum.Kremi G orumcem önermişti içinde ure olduğu için başta tedirgindim ama dr onay alınca kullanmaya başladım lireac çok pahalı geldi.Onu son aylara yakın kullancam. Şu an sadece expial ve kakoo yağı kullanıyorum.Hamile kalmadan önce kullandığım paraben içeren her kremi yakinlarima arkadaşlarıma verdim.

Evet epey büyüdü

Ne kullanıyorsun?

exipial lazer sonrası verirlerdi nemlendirmek için 5 tl gibi birşeydi zararı olmazmı ?
Çok iyi nemlendiriyor.Kızlar bu arada sakin kasimayin yariklar olusmasin
 
Ay benimde canim çekti şimdi yaa
Kızlar ya üzüldüm şimdi keşke olsa.ben hiç bışey asermiyorum .ilk cocukta şeftali istemiştim ama bulamamistik halen ilk şeftali çıkınca gözlerim dolar. Hiç bi yerde bulamadık ya o zaman. İkincide karpuz istemiştim zavallı eşim kış ortası tüm marketlerde bakmıştım kucuk eski bi manada bulmuştu nasıl da yemistim yaaaaa
 
Bende şeftali yiyorum sadece :)) ilk çocuğun kızmı ve çok kıllımı :))
 
İyi akşamlar arkadaşlar fazla topiğe yazamasamda okuyordum oğlumdan fırsat bulup. Ama malesef artık aranızdan ayrılmak zorundayım. Cuma günü bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve aynı gün akşam istemeye istemeye kürtaj oldum. Çok üzgünüm rabbim böle uygun gördü demekki. Kendimi toplayınca yazabildim.ilgilenmem gereken bir oğlum var.dua edin kızlar rabbim bana yine anne olma şansını bahşeder.
İnşallah hepiniz sağlıklı sıhhhatlı yavrular kucagınıza alırsınız. Stresden uzak durun lütfen.
 
Canım , allah kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısı ile yeni güzel haberler verirsin bize. Çok geçmiş olsun canım oğlunu sana bağışlasın allah.
 
Başın sağolsun Can'ım. Benimde yakın Zaman'da kaybım vardı.inşAllah Rabbim yakın Zaman'da kucağına yeni bir Bebek nasip eder. Sağlıkla taşırsın.
 
Ben şuan elimdeki bebe yağı ile Argan yağlı vücut losyonumu kullanıyorum. Henüz birşey almadım özel.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…