Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım benım de aklıma turlu turlu seyler gelıyor ilk doktora gittiğimde aca dış gebelikmi dedım doktorum kan degerilerimin güzel oldugunu dış gebelik olmayacagını soyledı simdide sizinle konusmutuk dun artısın dusuk olması benı endıselndırdı bunuda atlatırsam abadkanaklıma ne gelecek merak ediyorum :)Hanımlar günaydın. Sağlık ocağı sabah 9,30 a kadar kan alıyormuş. Bu akşam doktora gideceğim bir aksilik çıkmazsa. Umarım kese görünür de kan vermeye gerek kalmaz. Çok merak ediyorum,kese boştur diye endişeleniyorum. Off
kizlar aranizda sigara icen yok mu Yahu birbirimizi Motive edelim. Birakmak icin cabaliyorum. Ögrenince birakan var mi?
Kızlar göğüsler ve akşam üşümeleri dışında hiç belirti yok. Sizin belirtileriniz neler bulantisi baslayan var mi?
Cuma mı randevun canım?Korkma canım benım de aklıma turlu turlu seyler gelıyor ilk doktora gittiğimde aca dış gebelikmi dedım doktorum kan degerilerimin güzel oldugunu dış gebelik olmayacagını soyledı simdide sizinle konusmutuk dun artısın dusuk olması benı endıselndırdı bunuda atlatırsam abadkanaklıma ne gelecek merak ediyorum :)
bnm de canımslm kızlar nasılsınız benim de ara ara belimde ve kasıklarımda sancılar oluyor şuna hafif bulantım var en kötüsü halsizlik hiçbişey yapasım yok sadece uyumak istiyorum şuan belimde ağrıyor
Bugun canım bende bugun gidecegimCuma mı randevun canım?
Çok çekingenim hiç kadın hastalıklarıyla ilgili de gitmemiştim bu ilk olacak o yüzden korkuyorumYapılsın bittercim neden korkuyorsun. Ben öğrenir öğrenmez gece gittim doktora,baktılar ama iki yolla da göremediler
Bebe aspirinini neden verdi canimBen bu sabah zorla uyandım çalışıyorum öğle oldu uykum var hala kasık ve bel ağrısı oluyor ara ara progestan kullanıyorum bende birde bebek aspirini verdi doktor onu kullanıyorum
Aramızda 2 gün var. Sana ne diyecek Dr merak ettimDoktora gideceğim birazdan. Çook merak ediyorum.
kızlar ben 13 haziranda doktora gidicem ensonki kararım 5+1 oluyor kese görünür mü sizce?
Gorunmeyebilir beta kacti 1000 leri gecmesi lazim katlarini hesaplarsin bakarsin geciyorsa o zaman gorunur