Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende bu cuma gitcem cok merak ettim.sende karindan mi yaptircaksin ultrason muayenesiBen bu perşembe ilk kontrole gidicem. O gün 5+1 günlük olacak. Bakalım görünecek mi? Haber veririm
Haftaya 1000 olur canimBenim cumartesi 146 di kan testim acaba ne zaman 1000 lere gelir masaallah ne guzel gormus keseyi bizde gorsek de rahatlasak ya
Benim 4+5te göründü inşallah cuma da bebişi görür kalp atışını duyarız oruç konusunda doktoruma danışmadım ama cumartesiden bu yana bulantılarım da başladı çalışıyorum tokken bile çok halsizim açlığı düşünemiyorum Allahım affetsin inşallahCanim bende bu cuma gitcem cok merak ettim.sende karindan mi yaptircaksin ultrason muayenesi
Dr ne derse ona göre hareket ederim. Ilk karında bakar. Görünmezse beklerim sonraki muayeneyiCanim bende bu cuma gitcem cok merak ettim.sende karindan mi yaptircaksin ultrason muayenesi
Buarada benim karından görünmüştü sadece hamileliğimi öğrendiğimde beta baktırdım daha da ölçülmediKizlar kese kac haftalikken gorunuyor karindan muayene ile alttan muayene istemiyorum
Hoşgeldin aramızavar olmazmı benim adet olmama 5 gün vardı ama dayanamadım dün test yaptım ve pozitif çıktı çok şükür artık bende bir anne adayıyımmm
Ben de fitil olarak alıyorum çok rahatbana öyle demedi canım ya bide çalıştığım için rahat kullanamam o şekilde diye düşünüyorum yarında böyle olursa konuşacam tekrar
Ah üzüldüm yahu. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir.bende burdan ayrılıyım tüm belirtileri yaşamama rağmen adet olamadım kan testimde negatif çıktı 2 kez yaptırdım artık 2017 şubat annesi olamayacağımda kesin oldu belli oldu sanırım kısmet diyelim belki 2017 mart annesi olurum Allah hepinizin bebğini sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza versin
Maasallah bayagi erken görünmüş sizin kese. Ben bugün 4+6 da gittim ama görünmedi haftaya pazartesi bi daha gidicem bakalim görürüz inşallah.Benim 4+5te göründü inşallah cuma da bebişi görür kalp atışını duyarız oruç konusunda doktoruma danışmadım ama cumartesiden bu yana bulantılarım da başladı çalışıyorum tokken bile çok halsizim açlığı düşünemiyorum Allahım affetsin inşallah
İnsaallah, o kadar kasik agrim var ki bide leke geldi dun korkuyorum progestan ile clexane kullaniyorum doktor yemek ve wc disinda ayaga kalkma dedi bakalim nasip insaAllah sorunsuz bi sekilde yavrularimizi kucağımıza aliriz bide oglum var cok zor oluyo dusuk tehlikesiHaftaya 1000 olur canim
Normal karından baktık caanım sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum tabi ama inşallah kesem doludur bazı söylentiler bazen endişelendiriyor Allahım kucaklarımızı boş koymasın inşallah caanımMaasallah bayagi erken görünmüş sizin kese. Ben bugün 4+6 da gittim ama görünmedi haftaya pazartesi bi daha gidicem bakalim görürüz inşallah.
Bide vajinal muayene ile mi gördünüz canım keseyi
Hayirli olsun kanama alani gecer insallah. Bende bugun keseyi gordum sukur 3mm dedi dr. Bana cok kucuk geldi. 2subat gozukuyo benim dogumda nasipse. Senin kese kac mm?günayydın herkese..hepimizin güzel bir hamilelik süreci olur ve yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah.bu ikinci gebeliğim .bebeğimin doğacağı tahmini zaman şubat 2017,fakat ilk doğumum sezeryan olduğu için doktorum ocak ayı sonu gibi doğumun gerçekleşeceğini söyledi.yine de burdayım:) biz de sadece keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğim.kese etrafında bir kanama sözkonusu bende progestan kullanıyorum.
Valla maasallah çabuk gelismisNormal karından baktık caanım sürekli olumlu düşünmeye çalışıyorum tabi ama inşallah kesem doludur bazı söylentiler bazen endişelendiriyor Allahım kucaklarımızı boş koymasın inşallah caanım
Bu süreçte dinlen hic ayaga dahi kalkma canımİnsaallah, o kadar kasik agrim var ki bide leke geldi dun korkuyorum progestan ile clexane kullaniyorum doktor yemek ve wc disinda ayaga kalkma dedi bakalim nasip insaAllah sorunsuz bi sekilde yavrularimizi kucağımıza aliriz bide oglum var cok zor oluyo dusuk tehlikesi