Canım senin kan değerlerin nasıl onlara da baktır istersen. Bebekteki eksikliği o da etkileyebilirmiş.
Gıda sektörünün geldiği noktayı düşün yani... ne işi var onların sütün içinde? Hem de devam sütü
Canım biz ikimiz de saat 7.30 gibi uyanıyoruz uyanınca emiyor sonra ben 8 buçukta çıkıyorum saat 10 gibi anne sütü (100 ml) alıp annemin kucağında uyuyor uyuduğu süre içinde de saatte bir 80 ml anne sütünü bitiriyor. 2-3 saat uyuyup uyanıyor biraz oyun ve annem bir sebze ve bir meyve veriyor eline. İyi günündeyse bir dilim meyve bitiriyor. Sonra saat 13 gibi tekrar 100 ml anne sütü ve ben 2 buçukta gelip emziriyorum. Akşam yemeğinde de bizimle beraber oturup bir sebze ve tam buğday ekmeği geveliyor. Sadece vakit geçirsin diye veriyorum eline ekmeği seviyor ama biber ve soğan dışında sebze sevmiyor.
sonrası da emme hep... ayrıca gün içinde bir çay kaşığı ucuyla keçi boynuzu özü yiyor, gün kurusu kayısı, salatalık ve ya hurma yiyor. Ben evi toparlarken o da mama sandalyesinde oyalanıyor. :) yediğinde çok birşey yok, ev taşımadan dolayı özel birşeyler de yapamadım ama yine de kan değerleri boy kilo iyi çıktı o yüzden dert etmiyorum :)