Bayramdan bugüne yazmamışım...
Geceden beri oturdum okudum 60 sayfayı
Genel itibariyle diş, ek gıda, uyku sorunları, bebelerin yürüme/emekleme çalışmaları ve kışlık kıyafetler üzerineymiş muhabbet...
-Bizde hala diş yok, şişme kabarma vs emaresi de yok...ve çook işime geliyo böylesi..inşallah sıkıntısızca bi sabah uyandığımda çıkıvermiş olur dişler
armut piş ağzıma düş çekirdeğin de olmasın
ahh..hayaller ne güzel...
-8. Ayımız itibariyle benim pofuduk emmeyi bıraktı..zaten bol zamanında 3-4 saatte 70 ccden fazla çıkmayan süt şimdi günde 10 cc
olsun onu da sağıp veriyom 1 kaşık da olsa şifa olsun
Temsili Beslenme rutini:
6.00 kalkış
7.00 mama
8.30 kahvaltı (labne-1yumurta sarısı-yoğurt karışımı+1kaşık ezilmiş zeytin-rendelenmiş salatalık ve biraz meyve suyu(fileden emiyor)
Ara öğün (eline meyve dilimi ya da fileye koyulmuş meyve)
12.00 mama
14.00 civarı yoğurtlu pirinç lapası/çorba/haşlanmış sebze püre ya da eline (bunlardan biri)
15.30 mama
17.00 meyveli yoğurt/sütlaç/ (ve bu hafta özellikle aşurenin suyu ve buğdayından- şekeri çok azdı bizim aşurenin)
19.00 mama
20.00 uyku....
Dediğim gibi bu liste temsili.
Tam bi rutinimiz yok ama yoğurdu sevdiği için genelde ordan yürüyom
Ve 3bucuk-4 saatte bi en az 160-170 cc mama veriyorum.
-gündüz uykusu teke düştü..öğlen bi 1-2 saat uyyo bi daha da yok.
Gece toplam 10 saat uyku ve en az 3 kere uyanıyo.ona da alıştım şükür Allah başka dert vermesin...
-yürüteçe bayılıyo tüm evi geziyo onla, oturmak ve uzanmayı hiç sevmiyo gezenti
Bi defa karyoladan düştü bi daha da yalnız bırakmadık yatarken..uykuya sallanan hamakta dalıyo.gece babasıyla aramıza alıyoruz. Son 2 haftadır aramızda ve gece birimiz kalktığında diğerine haber veriyoruz dikkatli olsun diye. ..sağolsun kendi koca yatağından nefret ediyo hanımefendi ve hamağı da dar olduğu için terleyip uyanıyo..o nedenle şimdilik karyolaya koyun koyuna sığışıyoz bakalım..bi bacağını bana ötekini babaya sallayıp uyyo..keyfini seviyim
-kıyafet olarak gece uyku tulumu giydirmiyorum zaten aramızda üstünü açamıyo ki yalnızken de ince battaniyeyle bile terliyo. Dışarı için şimdilik polar kaban aldım. Kanserojen vs. dikkat edenlere hayran olmakla birlikte onları alkışlayıp
anam babam usulüne devam ediyom
yani yiyecek dışı da çok dikkatli değilim sadece bulunduğu ortamda fazla tel bulundurmayıp mümkün mertebe tv pc ve telden uzak tutuyom okadar...
Benden şimdilik bukadar
Öperim
(Bdv.ye kaçtı
)