- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizz ciddi misin ??? İsteyerek mi hamile kaldin ? Hayirli olsun , valla ben bi tanesiyle zor baş ediyorum...Kızlarrr günaydın . Hatırladınız beni dimi Ne güzel devam ediyorsunuz . Ben oğlum 2 aylık olduktan Sonra İnan'ın giremedim . Tabi şimdi 7 aylık olduk .. Eskiden işyerinde kolaydı ama şimdi minnacık telefonda düşük gb internetle zor oldu şimdi tekrar 11 haftalık hamileyim ama mutluyum haber vermek istedim benim durumumda olan varmı ?
Anladim canim... Aslinda yumurtanin kokusu bile rahatsiz edici yememesine hak veriyorum.. Nasil yapsak acaba ? Cici bebeye anne sütü karistirip verdim onda bile 4 kasik ancak yedi..Benimki de yemiyor canim cicibebe ben de alayim deniyeyim dedim ama o.zaman yumurtanin tadina alismaz dediler aklim karisti nasil olcak bilemedim
Çok şükür sağlıklı canım.Canım biz hala 7.250 gramız sağlıklıysa üzülme. Ben yoğurt bisküvi falan veremiyorum diye bazen takıyorum kilosunu kafama sonrada çok şükür diyorUm iyi olsunlarda.
Gözleri içinde geçmiş olsun inşallah öyle birşey yoktur varsa bile gözlükle düzelir belki kötüyü çağırma iyi düşün
Benimki de yemedi ilk ay biraz mama kullanmıştık. Hiç kaşık maması da vermedim eksikliği önemli değil bence katkı maddeleri var içinde bence
Yok Cnm hemen aklımda yoktu . Zaten bebeğin tadına varmaya çalışırken eşimle pek vakit geçiremiyorduk ve dikkat etmedik aslında . Şükür rabbim güzel imtihanlar versinKizz ciddi misin ??? İsteyerek mi hamile kaldin ? Hayirli olsun , valla ben bi tanesiyle zor baş ediyorum...
Gidicez bakalım canım.Canim cok gecmis olsun kesinlikle baska bir goz doktoruna daha gidin ayrica pediatrik goz doktoru mu gittigniz
Hayirli olsun canim benim de bu ay adetim gecikti iki ayri test yaptim negatif cikti ama hala adet olmadim aklimda deli sorular bizim bu ikinsi yavrumuz hayirlisiyla degilimdir insallah diyirumYok Cnm hemen aklımda yoktu . Zaten bebeğin tadına varmaya çalışırken eşimle pek vakit geçiremiyorduk ve dikkat etmedik aslında . Şükür rabbim güzel imtihanlar versin
Tebrik ederiiimm ay bende istiyorum da esim istemiyor zaten kolay olmuyor 1 yılda anca oldu kızımKızlarrr günaydın . Hatırladınız beni dimi Ne güzel devam ediyorsunuz . Ben oğlum 2 aylık olduktan Sonra İnan'ın giremedim . Tabi şimdi 7 aylık olduk .. Eskiden işyerinde kolaydı ama şimdi minnacık telefonda düşük gb internetle zor oldu şimdi tekrar 11 haftalık hamileyim ama mutluyum haber vermek istedim benim durumumda olan varmı ?
Ayy maşallah ilk dişmi Cnm .? Bizde 7 aylık olduk ve 5. Ve 6. Dişler görünüyor ama henüz patlamadıKızıma dün bardakla su verirken diş sesini duydum:)) tam çıkmamış ama ucu görünüyor ay nasıl sevindim
O kusması ateşi diştendi demekki dün tam 7 ay 2 günlüğüz :)
Evet canım ama bayadir kaşiniyordu ağlıyordu. Ucu çıkmış sadeceAyy maşallah ilk dişmi Cnm .? Bizde 7 aylık olduk ve 5. Ve 6. Dişler görünüyor ama henüz patlamadı
Sağol Cnm Allah razı olsun . Bizim eller 2 aylıktan beri ağızda ve şükür Ateş vs olmadan atlattık . Yada bi anlamadık bu arada gece uykularınız nasıl ? Emziren anneler için soruyorum . Biz 5-6 kez kalkıyoruz ve sebepsizce ağlıyoruz . Tabi uzun sürmüyor ağlamalar ama insanı yıpratır gecenin bi vakti .Evet canım ama bayadir kaşiniyordu ağlıyordu. Ucu çıkmış sadece
Bu arada hamileliğin hayirli olsun Rabbim tamamına erdirsin
Gece çok sık uyanıyor benim kızımda maalesef çözüm bulamadim emiyor çünkü kilosuda az olduğu için emziriyorım uyandığındaSağol Cnm Allah razı olsun . Bizim eller 2 aylıktan beri ağızda ve şükür Ateş vs olmadan atlattık . Yada bi anlamadık bu arada gece uykularınız nasıl ? Emziren anneler için soruyorum . Biz 5-6 kez kalkıyoruz ve sebepsizce ağlıyoruz . Tabi uzun sürmüyor ağlamalar ama insanı yıpratır gecenin bi vakti .
Hayirli cumalar canım darısı Tuna'nın başına olsun,ağrısız sızısız çıkarsın inşallah:)Hayırlı cumalar kızlarrr..
kalimero87 Aman Allahım..
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
derandiren Canım size de hayırlı olsun dişler
Ben yine inatla her uyabisinda emzirmedrn uyutmaya calistim bi hafta icinde duzelm3ye başladık. Eh iste en azindan 4 saati bulduruyoruz insaallah 6 7 saatlik uykulara gecis baslar..
Canim blw istikrarli bir sekilde blw uygulayanlardansin ben karma gidiyorum simdilik.peki kizin kac kilo suan bu sekilde
Kızlarrr günaydın . Hatırladınız beni dimi Ne güzel devam ediyorsunuz . Ben oğlum 2 aylık olduktan Sonra İnan'ın giremedim . Tabi şimdi 7 aylık olduk .. Eskiden işyerinde kolaydı ama şimdi minnacık telefonda düşük gb internetle zor oldu şimdi tekrar 11 haftalık hamileyim ama mutluyum haber vermek istedim benim durumumda olan varmı ?