- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
Bugün üzücü bir gün kotu haberleri okumakla gecilen bir gun..
Muzisyen annenin paylastigi Kubra Nur balkondan dusmus butun fonksiyonlari durunca ailesi organlarını bagislamis..
Universite tercihlerinde Kubra Nur muhendislik fakültesini kazanmis..Yavrum göremeyecek kadar kisaymis ömrü..Mimarlik fakultesini kazanan kardesime sevinemedim adaşına üzüldüğüm kadar
Ah ya hayat çok acımasız işte kardeşinin haberi hayırlı olsun rabbim mezun olduğu günleri de göstersin :)
Uzun bir sure düşünmüyorsan aylik veya 3 aylik iğne bence..
O nasıl canım şu deri altına koyulanlardan mı? sağlık ocağı yapar mı onu?
Dondurucuya atmak kolay canım yika,doğra, dondurucu posetlerine koy, pipetle kalan havasini al ve at buzluğa
Çok soru sordum ama pipetle nasıl aldın havasını? Meyvelerin de mi havasını aldın?
Ek gıda deneyimimiz sabah kahvalti (labne ceviz, pekmez, yumurta sarısı, bebe bisküvi muz yada başka bir meyve genelde armut koyuyorum cunku kabız olmuyor.
Ara öğün meyve püresi ya da suyu
Öğlen tarhana (uyanma saatine göre vermiyorum bazen)
Ara öğün yoğurt (gün aşırı kendim mayaliyorum)
Akşam pirinç unu veriyorum (O da doyma durumuna göre degisiyor)Menümüzde yağsız kıyma ve sebze püresi yada çorbası var ama yediremedim çokta zorlamıyorum.
Hanımlar kg sunu verip eski haline dönenlerin uygulamış olduğunuz birsey var mi?
Ekmek yemiyorum kızımda alerji var o yüzden diyet yapıyorum yiyecek birşey bulamayınca su içiyorum nasıl gidiyor anlamıyorum.
Slm sevgili anneler nasılsınız
İyiyiz sen nasılsın bakalım :)
Benim yine sorum geldi genşler.....
1- son bi kaç gündür gece beslenmesini çok azalttı benimki. Yani yine 2-3 saatte bi uyanıyo ama 40-50 cc içip uyyo. Dün akşam 10dan sabah 6ya kadar sadece 100 cc içti. (Önceden 300e yakın içiyordu)
Acaba gece beslenmesini bırakmaya başladığı döneme mi geldik, yoksa atak haftasıyla mı ilgili? 6 ayı dolanlardan özellikle cevap bekliyorum...
2- 59 kilo ile hamile kaldım. 67 ile doğuma girdim. 61 ile çıktım. Sütüm çok azdı artsın diye geceleri çılgınlar gibi hurma kısır hoşaf ekmekarası dereotu yedim ve sonuç...süt artmadı amaaa..66 kilo ve kocamaaaaan bir göbek.....hamilelikten önce 85-67-94 olan ölçüler şimdi>>>>>> 98-90(!)-100 (abartmıyorum) fiziğim okadar değiştiki....moralimi fena bozuyo şuanki görüntüm ama kızım uykusuz ve çok ilgi isteyen bi çocuk...spor yapmam mümkün değil, hala haftada 1 ancak yemek yapıyorum kızın peşinde koşturmaktan.....neyse...çok uzadı....bana şöyle pratik göbek eritme teknikleri lazım...beli incelenler bi el atın hayrınıza...
3- yukarda da bahsettim... Ev işleri ve yemek konusunda çok sıkıntılıyım...zaten çok uyuntuydum ve hiç pratik biri olmadım...ve artık aylardır evden çok bunaldığım için değil yemek yapmak evde bile durasım yok...sabah eşim çıkarken kendimi bi arkadaş ya da akrabaya bıraktırıyom dönüşte birlikte dönüyoz ve yemek olmuyo hiç evde..sakin durduğu yarım saatçiklerimde pratik bişeyler yapmak istiyorum artık. Eskisi gibi malum 2 saat başında beklediğim yemeklere elveda...eşim etçil ve tektip beslenen biri yani et yemeyi ve nohut fasülye dışında bişi sevmiyo ve doğal olarak seçeneğim azalıyo. Artık onu önemsemeyip kolay ama lezzetli tariflere geçmem lazım. O da alışsın sebzeye evde çocuk var artık demi :) sonuç: benim gibi yemek yapmayı sevmeyenler ya da seven pratik dostlar çözüm Önerilerinizi bekliyorum
Simit kebabı var yöresel bir yemek ve ben çok severim kıymayla yapılıyor çok pratik geliyor bana bir bak istersen
Dipnot: 1.soruda çocuğa çok yedirme gibi bi derdim yok ama 3-4 gün öncesine kadar ağır bi bezle uyanırken kızım şimdi bomboş kuru bi bezle uyanıyo, normal mi bu?
Benimki de öyle çok terliyor mu seninki de? Gece boyu emmesine rağmen bez kupkuru. Önceden hiç emmeden bezi dolduruyordu şimdi hem sık uyanıyor hem habire emmek istiyor ama çiş yok